שלום לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם משנה לך הכסף יותר מהבן אדם...

אז טוב... רק שתדעי לך שהכסף ממש לא משנה... נכון שעכשיו הסלבריטאים וכל הכוכבים ממש עשירים (ויפים) אבל זה לא אומר שיש להם לב טוב... אצל אורלנדו יש יופי ולב טוב! אבל זה לא אומר שככה זה אצל כולם...

SailoR VenuS

New member
זה היה בצחוק../images/Emo4.gif../images/Emo47.gif

אני לא כזו שטחית!
חחח סתם.. אבל לא נראה לי שמה שאני צריכה עכשיו זה להעמיק בידע על האישיות של ביל גייטס

כולם, בואו נעזוב את ביל...

את צודקת... אין מה להעמיק באישיות של ביל גייטס... ואני לא רוצה לריב/להתווכח/וכו'... זה עושה לי הרגשה לא נעימה...

TrinMyQueen

New member
הארי פוטר זה אחלה ספר../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

אני אישית קראתי את כל הארבעה הראשונים לפחות 3-4 פעמים... ואת החמישי קראתי פעמיים.... מחכה כבר לשישי...

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif גם אני חרשתי את כל הספרים

|דגש|כמה פעמים...^^ אני רוצה לקרוא שוב את ה-5...(הוא בסבב משפחתי)
ואני מחכה בקוצר רוח ל-6

SailoR VenuS

New member
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זה כמו שתגידי למה לקרוא את ספרי ה"פ ^_^ מפחיד..

בגלל..

בגלל שבספרים יש קטעים שלא בסרטים ולא במורחבים יש. בגלל שבספרים זה יותר עמוק. בגלל שהספרים יותר טובים מהסרטים. בגלל שלקרוא ספר זאת חוויה יותר טובה מלראות את הסרט. בגלל שהספר זה הדבר המקורי, ולא הסרט. בגלל שלקרוא ספר יותר נחמד לדימיון, במיוחד בספרי פנטזיה. מספיק סיבות?

karin byrne

New member
אני חושבת שאת צודקת...

אני מסכימה איתך ב-100%...חוץ מזה הסרטים של הארי פוטר ממש גרועים יחסית לספר...רוב הדמויות שם ממש לא כמו שדיימנתי אותן...ואני הפסקתי מזמן לספור כמה פעמים קראתי כל ספר של הארי פוטר...חרשתי עליהם....טוב חוץ מהספר החמישי שקראתי רק פעמיים...

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gifגם אני לא אהבתי בכלל את

הסרטים... הם די איכזבו.. ועכשיו יוצא הסרט ה-3 ועשו את סיריוס מה זה מכוער

karin byrne

New member
כן...איכסה....

מאיפה הביאו את הזקן הזה?הוא נראה כמו בן 50...איכסה והוא ממממממששששששששששששש מכועררררררררר
.......סיריוס אמרו להיות די נאה לפי הספרים ומי זה הזקן המכוער הזה שתקעו שם?יאק...לפי דעתי וויגו מורטנסן היה ממש מתאים להיות סיריוס...גם מבחינת המראה וגם כמובן וויגו הוא שחקן מצוין(אבל בעצם אולי הוא לא ממש לרמה של הסרטים של הארי פוטר...בלי להעליב הקאסט שם לא משהו...יש שחקנים בודדים שיודעים לשחק שם)...

וואי!!!

זהוווווו!! אני כל הזמן חושבת על סיריוס כמישהו חתיך כזה... ואני פשוט אף פעם לא ידעתי למי לשייך את הפנים!! אבל עכשיו שאני פשוט חושבת על זה, אז ויגו פשוט כל כך מתאיםםםםםםםםםםםםםםם!!!!
אבל אולי עדיף שלא יהרוס את קריירת המשחק שלו לסרטים כמו הארי פוטר...

n o g i t

New member
../images/Emo45.gif

נכון! ויגו הוא מלך ולא פושע שבורח מהרשויות

למעלה