שלום לכם

Shandi*

New member
שלום לכם../images/Emo57.gif

לא נעים לבוא לכאן במחשבות כאלה על הבוקר, אבל צריך להתמודד עם המציאות. אז הפיגוע אתמול. בחדר שלי בהר הצופים שמעתי את הפיצוץ ברור כל כך שחשבתי שזה בתוך האוניברסיטה. ואחרי שניה - אמבולנסים. עדיין נטיתי לשייך את זה לפרנויה הירושלמית שלי. הדלקתי רדיו. ומאז ביליתי את כל הלילה בלהקשיב איך מספר הנפגעים הולך ומכפיל את עצמו מ-20 ל-200. וכמובן כל אחד עושה את רשימת קבוצת הסיכון שלו: החברה שלי. החברים שלי ללימודים. החבר שלי לשעבר. הקצינה שלי מהצבא. האחים הקטנים של כולם. וכמו אחרי כל פיגוע הופכת לברורה יותר מזעריות הסיכוי שלי לעבור את החיים האלה בלי להפגע באף אחד מהם אי פעם. אני כל כך אוהבת את החיים האלה, לעזעזל. איך אני שומרת עליהם?

*אביבה*

New member
היי שאנדי

את כבר שומרת עליהם. לא שמת לב? אל תכנסי למחשבות שיש בהן פחדים כי ממילא הן לא תעזורנה להרוגים ובטח לאלה שחיים. אנחנו כאן צריכים להאמין שיש בנו טוב ולתת לו את הביטוי הכי חזק שאפשר בכל מקום.

אורלי_ל

New member
היי שאנדי

איך אנחנו שומרים על החיים שלנו?... אני מאמינה שמי שצריך להיות שם יהיה שם, שום דבר לא מקרי. מעבר לכך, לחשוב מחשבות טובות, לא להזמין פחדים כי ולא להתמקד בפחד כי הפחד מגביל ומשתק, להתמקד בטוב, לחשוב טוב, לעשות טוב, לאהוב ולא לשנוא, לסלוח ולא לנטור, לפתח אמפתיה גם כלפי אלה שקשה לנו להבין אותם, זה מה שאנחנו יכולים לעשות, וזה עוזר, להגדיל את החלק של האהבה בעולם. וחוצמיזה, צהרים טובים.

binba!

New member
כמה אנשים שאני בערך מכירה נפצעו

בפיגוע בירושלים, ויש כמה אנשים שאני מכירה בחיפה, ואני לא מצליחה לתפוס אותם!! אחת הצלחתי להשיג, והיא אומרת שהכל בסדר..אבל היא לא משיגה את השאר.. הקווים שם נפלו... אני לא מפסיקה לדאוג!! שונאאאאאת ערבים ופיגועיםםםםםם
העולם רע!!!!!!!!!!!

*אביבה*

New member
השינאה-היא זאת שמביאה את כל הרע!!

ככל שפחות נשנאה- או יותר נכון -יותר נאהב,כך לא יהיו הדברים האיומים האלה שבאים עלינו. הם מגיעים מתוך שנאה......

למעלה