שלום לכם !

שלום לכם ! ../images/Emo55.gif

היי, אני חדשה פה ! אשמח להשתלב עמכם. גם אני מאד אוהבת חיות מחמד (בעצם, מי מפה לא ?). יש לי שאלה. איך יודעים שדג חולה/ לא מרגיש טוב ? יש לי צמד דגים והם לא מתנהגים כרגיל. אחד דג זהב ואחד גופי.
חוץ מזה, יש לי ידע נרחב על חתולים (וחתול ושמו קפוצ´ינוס) ואשמח לענות על שאלות , ביי !

**לילך**

New member
היי חיפושית ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

אין לי בכלל ידע לגבי דגים ,רק על חתולים. לי יש שני חתולים: מיקי וטושי , את יכולה לראות את האתר שלהם - הלינק מופיע בכרטיס שלי. נשמח לשמוע סיפורים על הדגים והחתולים שלך וכמובן לראות תמונות.

עובדות שובבות על חתולים ../images/Emo54.gif

היי ! יש לי ספר מדהים, שקניתי לפני שני שבועות ספר ששמו "עובדות שובבות של חתולים" מאת ריצ´ארד טורגרוסה . בספר דברים ממש חמודים על חתולים ואיורים שובבים , למעוניינים לקנות- קישור בסוף ההודעה
והנה שתי עובדות מתוקות הלקוחות מהספר - א. "אמונה טפלה ועתיקת יומין של האיטלקים מספרת שהתעטשותו של חתול היא אות המבשר טובות לכל אדם שישמע אותה". (בדיוק שכתבתי את זה קפוצ´ינו התעטש
) ב. ( החביבה עלי) "נראה שלכל דבר יש מיתוס, ואפילו למוצא החתולים. ע"פ המיתולוגיה היוונית בראה את החתול אלת הירח, ארטמיס, כנקמה באחיה, אפולו, שברא את האריה על מנת שיפחיד אותה. החתול, שצורתו היא צורת אריה מיניאטורי, נועד להעמיד אותו באור מגוחך." כעת לינק להשגת הספר המתוק, וגם תמונה של חתול מתוק וחמדן (מזכיר לי את תגובת קפוצ´ינו שהבאתי הביתה את גופי הדג
) נ.ב- מי שמעוניין, יש כזה ספר בדיוק גם על כלבים...

**לילך**

New member
ותמונה נוספת באותו הנושא.....

תודה על המידע על הספר ,הוא נראה מתנה חמודה לכל אוהב חתולים....

עוד שני ספרים, על ידידנו החתולים ../images/Emo42.gif

היי לכם ! אם אהבתם את המאמר שלי "עובדות משעשעות על חתולים" , תאהבו גם את הספר הזה - "199 עצות לחתול" מאת לי ראטלאדג´ . בספר המון עצות חמודות לחתולים, שלמעשה, אם חושבים קצת, הם גם יכולות לעזור לנו בחיים. הנה שתי עצות חביבות
א. "אל תציג את עצמך בפני שכנים חדשים ע"י השחזת ציפורניך ברהיטי הפטיו שלהם. תשתדל גם שלא לשחק בערוגת הפרחים שלהם. רושם ראשון ניתן לתיקן לעיתים נדירות ביותר"
ב. "תימנע מלהעניק בתור מתנה עכבר או ציפור מתים, האידיאל שלך למתנה המושלמת עלול שלא להתאים לאחרים. והספר הבא,והמתוק גם, הינו "שיחות עם החתול שלי" מאת דייויד פישר. קשה לי לתאר על מה הספר, וכיוון שהספר לא מחולק לפרקים, היה לי מסובך להחליט איזה קטע להעתיק, פשוט העתקתי עבורכם את הכריכה האחורית של הספר, אז הנה
"כיצד הייתם מגיבים לו החתול שלכם היה פותח יום אחד את פיו ומדבר? לא מיאו וכאלה, אלה מדבר ממש. בומבו, חתולו של דייויד פישר, הפר באחד הימים את "קשר השתיקה החתולי" - והחל לשוחח עימו. השיחות בין השניים עוסקות בחיים, במה שיש בהם , במה שאין בהם ובעיקר באהבה . הן מרגשות, משעשעות ומחכימות. בין אם אתם בעד חתולים ובין אם אתם נגדם- "שיחות עם החתול שלי", ייתן לכם טיפ או שניים לחיים" בסוף ההודעה ישנו לינק לספר המתוק "199 עצות לחתול", בנוסף, ישנו גם צילום חביב, שאשמח לקבל עליו תגובות . ביי
נ.ב- מצטערת שהשגתי לינק רק לספר אחד...

למעלה