עוד שני ספרים, על ידידנו החתולים ../images/Emo42.gif
היי לכם ! אם אהבתם את המאמר שלי "עובדות משעשעות על חתולים" , תאהבו גם את הספר הזה - "199 עצות לחתול" מאת לי ראטלאדג´ . בספר המון עצות חמודות לחתולים, שלמעשה, אם חושבים קצת, הם גם יכולות לעזור לנו בחיים. הנה שתי עצות חביבות
א. "אל תציג את עצמך בפני שכנים חדשים ע"י השחזת ציפורניך ברהיטי הפטיו שלהם. תשתדל גם שלא לשחק בערוגת הפרחים שלהם. רושם ראשון ניתן לתיקן לעיתים נדירות ביותר"
ב. "תימנע מלהעניק בתור מתנה עכבר או ציפור מתים, האידיאל שלך למתנה המושלמת עלול שלא להתאים לאחרים. והספר הבא,והמתוק גם, הינו "שיחות עם החתול שלי" מאת דייויד פישר. קשה לי לתאר על מה הספר, וכיוון שהספר לא מחולק לפרקים, היה לי מסובך להחליט איזה קטע להעתיק, פשוט העתקתי עבורכם את הכריכה האחורית של הספר, אז הנה
"כיצד הייתם מגיבים לו החתול שלכם היה פותח יום אחד את פיו ומדבר? לא מיאו וכאלה, אלה מדבר ממש. בומבו, חתולו של דייויד פישר, הפר באחד הימים את "קשר השתיקה החתולי" - והחל לשוחח עימו. השיחות בין השניים עוסקות בחיים, במה שיש בהם , במה שאין בהם ובעיקר באהבה . הן מרגשות, משעשעות ומחכימות. בין אם אתם בעד חתולים ובין אם אתם נגדם- "שיחות עם החתול שלי", ייתן לכם טיפ או שניים לחיים" בסוף ההודעה ישנו לינק לספר המתוק "199 עצות לחתול", בנוסף, ישנו גם צילום חביב, שאשמח לקבל עליו תגובות . ביי
נ.ב- מצטערת שהשגתי לינק רק לספר אחד...