שלום לכם

ד פ נ ה 1

New member
שלום לכם ../images/Emo53.gif

מבקשת עזרה : הבן שלי בכיתה ג', ועושים בכיתה שלו כל מיני הפעלות שההורים מדריכים ועושים חויה לילדים. התור שלי הגיע, והמשימה שלי היא להכין עם הילדים שיעור בישול. הנתונים הם כאלה: יש בכיתה 32 תלמידים, חדר הכיתה לא גדול, הוא דיי ממוצע אין אפשרות לאפות, לטגן או לחמם במיקרוגל עם הילדים הילדים כבר הכינו בעבר: כדורי שוקולד, סלט פירות, נקניק שוקולד, סלט ירקות. האם אני בבעיה שלקחו לי את הרעיונות הטובים או שתוכלו לעזור לי? תודה לכל העונים והמשתדלים.

ד פ נ ה 1

New member
וכמה ילדים יכולים להכין? האם 32

ילדים יכולים להכין יחד עוגה? לצערי בעוגת ביסקויטים רק אחדים יכולים להשתתף, והשאר מסתכלים, לא? הרעיון הוא להפעיל את כולם במעין סדנא של בישול. תודה על הרעיון.

ממש לא , להיפך , כמה טובלים את

הביסקוויטים , חלק מערבלים , חלק מניחים את הבסקוויטים בתבנית , חלק מורחים שכבה ראשונה וכו' . מחלקים לקבוצות . לדוג' לחלק את הכיתה ל 4 , בכל קבוצה של 8 , עובדים כצוות . זה יכול להיות נפלא . חישבי על זה. ומעל לגרד שוקולד על פומפיה . מקווה שעזרתי

רובנס

New member
אפשר להכין סוכריות מבצק סוכר

או כריכונים מורכבים ןמעניינים בעלי מספר שכבות אפשר להכין עוגת גבינה קרה תצטרכי רק מקצף ידני וקערה ותבנית או כוסות חד פעמיים למזוג את הגבינה לתוך כאשר את התחתית תוכלי להכין מוופלים או בסקוויטים מרוסקים (מכניסים לשקית נילון ומעבירים מערוך מעל )ולקשט בתותים או אחר ועוד........

ד פ נ ה 1

New member
אלה רעיונות מצויינים

חן חן ותודה, האים ניתן לקבל מתכונים לדברים הנפלאים הללו?

רובנס

New member
בקלות אפשר להכין מספר עוגות קטנות

ולתת לכל מספר ילדים להכין אחת

תכיני עוגת שוקולד בתבנית מאפינס

וככה לכל ילד תהיה עוגונת שיוכל לצפות אותה בבצק סוכר ולקשט אותה

רעיון מצויין, הבצק סוכר!!!

אפשר גם לפסל במרציפן או בבצק סוכר- בובות קטנות וכאלה. זה יעסיק יופי את הילדים. אפשר לחלק את הילדים לקבוצות וכל קבוצה תכין משהו מדברים שאת תחליטי לתת להם (כל הקבוצות מקבלות את אותו הדבר) ואח"כ לרכז את הכל משימה לדוגמא: למלא עגבניות שרי בגבינה. כל מיני דברים כאלו. אבל, לדעתי הרעיון של בצק הסוכר של רובנס- מצויין. הילדים ימותו על זה.

רובנס

New member
אפשר את עוגת הגבינה להכין בתוך גביע

אם יש היכן להביא לרתיחה מים (אולי אפילו לקחת קומקום חשמלי ) ולהכין ג'לי בזק בכלים מעניינים שקופים ובתוך לשים תות שדה או פרי אחר או סוכריה ואם יש לך מחמם כוס קפה ניתן להניח עליו קערה ולהמיס שוקולד ואולי במספר גוונים לנפח בלונים לטבול בקערת השוקולד ולהניח על נייר אפיה לייבוש אחר כך להוציא את האוויר ולקבל קערות שוקולד אותן ניתן למלא בקצפת ותותים

אני הייתי ממליצה לך בחום להזמין

את רובנס . הילדים לא ישכחו עוד מאה שנה את המתכון שלה . באחריות

../images/Emo41.gifסדנאות-רובנס עושה סדנאות לילדים

לכל המעוניינים בסדנת עוגיות לילדים, רובנס מעבירה סדנאות לילדים. אשמח לארגן סדנא (לא פחות מ-10 ילדים) - רק תכינו דירה.

m i c h a l i

New member
אני כבר נרשמת../images/Emo45.gif (כלומר הקטנה שלי)

ומה עם סדנאות לגדולים? אפשר לשמוע הצעות?

דנייאלה

New member
באמת רעיונות נפלאים

רובנס- את גדולה!!
אצלנו יש יום שבו ההורים מלמדים את התלמידים, ואני נרשמתי כבר ל... שעשועי מדע... כלל לא עלה בדעתי "ללמד בישול"
אבל מחר בבוקר אני כותבת למורה ומבקשת להחליף. אחלה רעיונות רובנס- אוּמץ, ויישום! נראה לי שאעשה עם הילדים מוס גבינה אישי בכוסות חד פעמיות, וג'לי בטעמים שנים. ואת הבלונים- אנסה בשבת עם הילדים בבית, ואם תהיה הצלחה- גם זה יוכנס לעשיה בכיתה
(אפשר להכניס את הג'לי לקערות השוקולד, נכון?) בעוד שבועיים- דיווחים...

silvey

New member
מזכרון רחוק של הילדות של ילדיי...

אפשר להושיב את הילדים בקבוצות סביב שולחנות, לכל קבוצה להניח קערות מלאות ירקות חתוכים, ממרחים כמו מיונז וחרדל, לוקחים לחמניות ארוכות וחותכים לפרוסות, בגטים, לחם שחור חותכים לפרוסות ולחצאים או רבעים. קבוצה אחת תכין סנדויצ'ונים עם מוטיב מרכזי של טונה, השניה תכין עם נקניק, אם אין בעיית כשרות אז אפשר גם קבוצת גבינה צהובה וקבוצת גבינות לבנות, כיד הדמיון הטובה. אחר כך אפשר לקיים הגרלה באיזו קבוצה יאכל כל ילד...

למעלה