שלום לכם

השולצים

New member
שלום לכם ../images/Emo39.gif

קודם כל רציתי לברך אתכם על הפורום החדש (רק היום גיליתי את קיומו)
שמי רויטל, אני בת 29 וסובלת מאפילפסיה כ- 10 שנים. את ההתקף הראשון קיבלתי בזמן שירותי הצבאי, בעקבות כך רצו לשחרר אותי מהצבא אבל אני נלחמתי בכך ובסופו של דבר סיימתי שירות צבאי מלא עם מעט הקלות (למשל לא עשיתי משמרות לילה וכו'). באופו עקרוני המחלה שלי מאוזנת ע"י טגרטול וכבר מספר שנים לא היה לי התקף. לאחרונה גם עברתי הריון ולידה קשים ביותר, במהלך ההריון סבלתי מרעלת הריון וכתוצאה מכך יולדתי בחודש השביעי בניתוח קיסרי ואחריו ביליתי בטיפול נמרץ כ- 8 שעות. עברתי טראומה גופנית ונפשית קשות ביותר, וכל זה ללא כל התקף אפילפטי
. אני מספרת לכם את כל זה כדי לעודד את כל מי שסובל מאפילפסיה וחושש במיוחד מלידה שבזכות טיפול ומעקב נכונים (הייתי במהלך ההריון במעקב צמוד של הנויירולוג המדהים שלי וכן במעקב במרפאה להריון בסיכון גבוה בבי"ח אסף הרופא) אפשר לעשות את זה. אשמח לתת עוד מידע, עצות ותמיכה לכל המעוניין, ובטוחה שאוכל גם להשכיל מכם.

qt1

New member
ברוכה הבאה רויטל ../images/Emo24.gif

לא כתבת בן כמה יובל , איך את מרגישה היום,האם בעקבות החוויה הקשה את בטיפול תומך כלשהו? יש לנו כותב בפורום שכלתו נמצאת באשפוז בעקבות התקפים חוזרים , הוא כתב שהיא בחודש שמיני, אולי ההודעה שלך תחזק גם אותו... תישארי איתנו, יום נעים

השולצים

New member
תודה לך על קבלת הפנים ../images/Emo24.gif

יובלי המתוקה בת 9 חודשים. האמת היא שמאז הלידה אני קצת מזניחה את עצמי ולא מוצאת זמן ללכת לביקורות כמו לפני כן, אבל בסה"כ הכללי אני מרגישה מצויין בלי תופעות מיוחדות (וכל זה למרות לילות ארוכים ללא שינה והתרוצצויות בלתי פוסקות).

Blueberry Kiss

New member
אוי, אף פעם לא יצא לי לחשוב על

הקושי הזה...כשיש ילד.. רוב ההורים גם ככה לא ישנים חצי לילה ומרגישים מותשים, אבל לחולי אפילפסיה זה כבר ממש מסוכן (כי הרי צריך 7 שעות שינה לפחות..) וזה בטח מאד מקשה על ההורים.. אני שמחה שאת מרגישה מצוין ומצליחה להסתדר...

qt1

New member
../images/Emo68.gifהשולצים ../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif

מצטערת על שהתבלבלתי וכתבתי שיובל בן... זה שם מקסים לבן וגם לבת , אני מאוד אוהבת אותו, איך היא? למה את לא משוויצה בה קצת?
אני לא יודעת כמה זמן לא נבדקת ומה תדירות הבדיקות התקופתיות בד"כ, אם את מרגישה מצויין אז אין טוב מזה, כדאי אולי לפנות זמן גם לבדיקה וגם לאיזה יום של פינוקים בשביל שאמא תהיה גם יפה יותר וגם חזקה יותר
אני יכולה לתת לך רשימה ענקית של תירוצים כדי שתפנקי את עצמך, רק תבקשי... אני רואה בבדיקה פינוק , איכות חיים = לשמור על עצמנו= בדיקות תקופתיות וכו' וכמובן!!! ספרית , קוסמטיקאית איזה ספא כייפי... תנסי לעשות עם הבעל תורנויות אם אפשרי , חבל שאת לא ישנה בלילות , זה לא בריא במצטבר ובכלל. בחיי שהלכתי לישון כמה שעות עד שהילדים קמים לביה"ס (הזמן עף) נשיקות

למעלה