שלום לכם

שלום לכם../images/Emo39.gif

אלי המתוקה הפנתה אותי לפורום, לאחר שנפגשה איתי. אני אמא לתאומים מ ק ס י מ י ם !!! שנולדו בעקבות המצאת המאה שנקראת פונדקאות. התאומים שלי
כבר בני 4 חודשים ואומנם כל ענין הפונדקאות כבר מאחורי אך בכל זאת ממש מרתק לגלוש בפורום ולהתרגש כל פעם מחדש מלידה (בהזדמנות זאת... מזל טוב לך אירית אני בהחלט יכולה להזדהות איתך). בכל מקרה אני כאן בשבילכן. התקוה שהתגשמה

בנדה1

New member
אוי.... זה באמת חלום רטוב.../images/Emo9.gif

ספרי לנו קצת שנשאף עידוד. מי, מה, איך .... מרביתנו עוד מדשדשות בביצה, זה משמח לראות סוף אופטימי שכזה.

mondani5

New member
בנדה יקירתי

בביצה גודל נרקיס יפיפה שמפיץ ריח טוב,וגם את יום אחת תקטפי את הפרח ילדתי הכל יסתדר !!!!!!!!!! אמא אירית

מירבי*

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לפני הכל מזל טוב על התאומים המקסימים...איזה מתוקים.. גם אני סבורה שפונדקאות היא המצאת המאה, המצאה שנועדה למי שלא יכול בדרך אחרת.. מאחלת לך הנאה בלתי פוסקת מהם..גם לי יש תינוקת בת 4 חודשים ואני כל יום נהנית יותר ומאוהבת בה יותר.

Aradi

New member
ברוכה הבאה, ומזל טוב!

מאוד משמח לקרוא הודעה כזו, פשוט נהיה לי חיוך גדול
כל סוף כזה יפה משמח ונותן כח להמשך.

קצת אופטימיות לקינוח

אני בת 30 נשואה כבר 4 שנים בערך. כבר מההתחלה ידענו שזו האופציה היחידה העומדת לרשותנו אם אנחנו רוצים ילדים גנטית שלנו (מבחינה רפואית אין לי שום אפשרות שאכנס להריון).
כמובן שכל ההתחלות קשות (אני בטח לא מחדשת לאף אחת) אבל בסופו של דבר היתה לנו פונדקאית פשוט נהדרת שנתנה לנו את המתנה הכי גדולה שרק יכולנו לבקש. ההריון לא היה פשוט, בכל זאת הריון תאומים, אך למרות זאת הסתדרנו נפלא ביננו. האמת, לא משנה כמה קשיים עברתי בדרך... והיו קשיים, אני כמעט לא זוכרת אותם כשאני מסתכלת על התוצאה, זה בהחלט שווה את כל הצרות (הכספיות וכל השאר). הפונדקאית שלי תמיד היתה אומרת "לחשוב חיובי ולהאמין" ואז הכל כבר מסתדר לטובה, אני חייבת לציין שמאז אני מאמצת את הגישה הזאת בכל התחומים. טוב, אני רצה לעשות אמבטיות כבר נהיה מאוחר.
התקוה שהתגשמה.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איזה סיפור אופטימי. באיזה החזרה הפונדקאית שלך נקלטה? כמה החזירו? מוקפאים או טבעי? איזה תמיכה היא קיבלה להחזרה? התאומים שלך מקסימים שיהיה לך הרבה הרבה נחת,כייף ואושר עם משפחתך

mondani5

New member
התקווה שנתגשמה!!!!

לי נולדו תאומות ב-2.3.03 חם טרי,ויהיו עוד עשרות תאומים/ות ותינוקות בריאים,לכל בנות הפורום,אני מאמינה ואני נשבעת!!!!!!!! עם קצת סבלנות כח רצון והתמדה הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר,לכולן פה התקווה תתגשם,אין נוסחה אחרת,ראיתי חלק מבנות הפורום,אחת אחת מדהימה,לכולן השאיפה להגשים את התקווה לזכות בילד/ה/ים/ות וכולן יזכו !!!!!!!!!!!!!!!אני מבטיחה לך!!!!!!!!!! לילה טוב אירית מחר מחכה לי יום מרגש לא פחות לצאת עם הנסיכות לארמון של אבא ואמא אוהבת אתכן אירית!!!

התקוות מתגשמות אם מתמידים../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. אני אמא לילד בן ארבע וחצי שנולד מפונדקאות והיתי בדרך לתהליך נוסף שאני מקווה שאוכל להתחיל אותו בקרוב. ככל שעובר הזמן בכלל לא מאמינים שעברנו את כל הקשיים הכל נראה כאילו חלום רחוק. תהני מהם ושרק יהיה לך המון כח בשבילם.

לירון יקרה קוראת אותך..

ואם זה לא מעיק שאלתי אשמח לשמוע איזה קשיים עברתם בדרככם בפונדקאות האם היו אילו קשיים עם הפונדי או קשיים רפואים אשמח אם תפרטי לנו קצת אם זה בסדר מבחינתך, כאן כולנו לומדות האחת מהקשיים של השניה וכך מתנסות.

לידי בל חמודה ../images/Emo141.gif

הקשיים שלי היו קשיים של התחלה בכלל של כל תהליך הפונדקאות בארץ.אנחנו היינו הילד החמישי שנולד מפונדקאות בארץ.בהתחלה כל נושא החוזה היה מאד בעייתי כי כל מקרה חדש שהתווסף לאישור הוועדה הוסיף עוד סעיף לחוזה. ואז החוזה שלנו טייל הלוך וחזור לחתימות בערך 6 עד 7 פעמים.אח"כ היתה שביתה של הפסיכולוגים ושוב נדחו הוועדות והצטברו תיקים ועד שאישרו אותנו מתחילת הגשת המסמכים לקחה שנה. עם הפונדקאית לא היו בכלל קשיים נהפוך הוא היא היתה מקסימה והסכימה לכל דבר שהיה צריך לעשות ולכל הבדיקות.גם לה לקחנו רופא פרטי וההריון נקלט מההפריה השניה מעוברים מוקפאים.מרגע חתימת החוזה עד שנולד הילד עברה שנה וחצי לערך.

יפההה../images/Emo140.gif

כמעט דומה לסיפור שלי ושל ההורים שלי בערך שנה וחצי מרגע חתימת החוזה הם יזכו לילד שלהם. תודה שהגבת לי היה חשוב לי לדעת על הקשיים, בכלל מסקרן אותי כל דבר שנוגע לעניין הפונדקאות. לירון יקרה שוב

למעלה