שלום לכם

גלבועא

New member
שלום לכם ../images/Emo26.gif ../images/Emo26.gif

מיטלי ואני ניהלנו בחודש האחרון שיחות על מצב הפורום. בין היתר עלתה הבעייה שיתכן ונושא הפורום עצמו מהווה מכשול, מפני שישנם פורומי נושא דומים בתפוז. מהתבוננות בנושאים שעלו בפורום מתברר שנושא המשפחה המצומצמת והמוגדלת הוא נושא שמעניין מאוד את המשתתפים והגולשים, וחשבנו מיטלי ואני לשנות את שם הפורום ואת נושאו ל- המשפחה שלי . מאוד נשמח לקבל את התייחסויותיכן/ם לתובנה זו ולפתיחת דיון סביב הרצון לשנות את פני הפורום. תודה מיטלי ואריק

לי זה מתאים. הנושא של הקשר שלי

עם אמי מוצה זה מכבר.נכון, הפורום עזר לי לראות את הדברים בפרופורציות הנכונות, וגם בסבלנות רבה יותר (אם כי לא תמיד). האמת, הקשרים שלי עם בני משפחתי האחרים מעסיקים (ולעתים מטרידים) אותי הרבה יותר. לדעתי הרחבת הנושא תזרים דם חדש לפורום ותרחיב את מעגל הכותבים.

דעתי בעניין

אכן יש מקום לעשות שינוי בשם שכן יש לא מעט אתרים שהם באותו עניין כמעט. אני חושבת שההצעה שהעלתם היא מאוד כללית ולא ספציפית. ולמה כוונתי. בעיות עם ילדים צעירים -פורום הורים ביסודי. גיל ההתבגרות- כנ"ל, בעיות עם החמות- יש . כלומר גולש מחפש לדעתי משהו ספציפי ולא כוללני. גולש מחפש תשובות לבעיות מסוימות ותוך כדי כך אם נחמד לו הופך הפורום למקום לשתוף, הצעות וכו'. לכן ,השם שהוצע כאן להערכתי לא יתפוס. אולי אפשר לבקש ממשתתפי הפורום להעלות הצעות לשמות ולאחר מכן נערוך הצבעה .

זה מה שעולה במוחי../images/Emo13.gif

אולי: * " המשפחה שלנו- קשיים, לבטים ופירגונים" * " משפחתי- כל מה שרצית לשתף ולשאול ולא העזת" * " המשפחה הגרעינית והמורחבת- סיפורים מן החיים" * " בעיות,לבטים וקשיים משפחתיים"

alona 9

New member
המשפחה שלנו,משפחתי,המשפחה הגרעינית

קשיים משפחתיים.. הכל נסוב סביב..."המשפחה שלי",את כל הלבטים,השאלות,הבעיות והקשיים אפשר בהחלט להכניס תחת הכותרת.."המשפחה שלי".
אני בעד..
המשפחה שלי.

אני מסכימה. הפורומים האחרים

מאוד ספציפיים. הורות לידים בגיל בית ספר מסתיימת בשלב מסויים, אחי ואחותי מוקדש במיוחד למערכות יחסים אלו וכך גם חמותי ואני.

pf26

New member
יתכן ששם אחר יביא משתתפים נוספים

ונכון שאנחנו עוסקים בעוד נושאים הקשורים למשפחה (אני למשל רוצה לפתוח הודעה בנושא גיוס הבת שלי). לא משנה לי השם, רק שאדע מהו, כדי שאכנס

חנה201

New member
לדעתי השם צריך להיות ממוקד

השם הנוכחי הביא אותי לכאן. הבנתי שהפורום אמור לעסוק בבעיות הגיל השלישי. אכן להפתעתי ראיתי כאן הכל מכל, ותהיתי. אז יתכן שהנושא המוגדר כאן אינו מענין אנשים, אז יש באמת פורומים אחרים וזה המקורי אולי יגווע לו לאיטו. אבל מכאן ועד נסיון לעשות מהפורום "כל בו", דומני שיש מרחק.

חנה201

New member
מודה על הברכה

לדעתי שם הולם הוא הורים מבוגרים. נדמה לי שיתר הפורומים עונים על חלק ממה שאנשים כאן כותבים.

m i t a l y

New member
בזמנו...

היה פורום "סבים וסבתות" שנסגר. כנראה לא היתה דרישה. בכל אופן, את מוזמנת להישאר איתנו.

למעלה