שלום לכם

שלום לכם../images/Emo24.gif

אין לכם מושג כמה שאני שמחה להיות פה אני לא מאמינה שקיים פורום כזה אני מעריצה את מייק ברנט עוד מגיל 17 ובאותם זמנים לא היו לו כל כך מעריצים בארץ אבל התעקשתי ולמרות שלא היה אז תקופה של וידאו או די.וי.די אלא רק קלטות אני זוכרת שהקלטתי בטירוף כל שיר שרק שמעתי והיום אני משוועת למצוא דיסק קלטת או כל דבר אחר ומה שמצאתי זה רק דיסק שנקרא נשיקה צרפתית שיש בו רק 3-4 שירים של מייק ואותם אני שומעת באדיקות אבל רוצה יותר מהזמר המתוק הזה אצלי הוא מספר אחד ואני מוצאת את עצמי לפעמים בוכה כשאני שומעת את שיריו האם יש איזו שהיא דרך להשיג תקליטור שלו ושוב אני ממש נרגשת למצוא פה עוד קבוצה שלא שכחה את האליל שלי

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה אירה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איזה כייף שהגעת אלינו.. לכולנו אהבה גדולה לאותו מושא הערצה. אני מופתעת שלא מצאת שום חומר ודיסקים על מייק ברנט בחנויות. יש בחנויות המוזיקה דיסקים CD שלמים שלו, ו- DVD עם הסרט עליו "לס מואה טמה", קליפים והופעות..וזה רק גודל מדי שנה.
נשיקה צרפתית זה רק אוסף של להיטים צרפתיים רומנטיים. יש למייק פינה משלו בכל חנויות המוזיקה מ- "TOWER RECORDS" ועד "צליל". תנסי לחפש ומקסימום אם לא השגת את מבוקשך לבד היעזרי במוכרי החנויות.
אז את מוזמנת להצתרף אלינו לפורום מועדון המעריצים אם את חפצה בכך. אני סיגל, לרשותך
שבת שלום

למעלה