שלום לכם

LoLo16

New member
שלום לכם ../images/Emo24.gif

בעקבות התוכנית "עשרת הדברות" רציתי להיכנס ולומר כמה דברים, במיוחד לכם, מעריציה של מאיה... לפני שתשנאו אותי- אני חושבת שמאיה מאוד מוכשרת, עוד בשידור הראשון של "יש בליבי כינור" ידעתי שהיא משהו מיוחד, והיא אכן הביאה לארץ סגנון מוזיקה שלא היה בה לפני כן בעברית (מוזיקת נשמה). אני מאוד מעריכה אותה כזמרת, היא גם נראית כמו אדם מאוד נחמד, ואני מרגישה שאיפשהו נעשה לה בתוכנית הערב אי-צדק, כי הוציאה אותה באור לא מחמיא יותר מדי. אבל מלבד זאת, אני חייבת להסכים עם רונאל שההערצה קצת יצאה מכלל שליטה. תאמינו לי, אני בערך בגיל שלכם, וגם אני מקליטה אנשים שאני אוהבת ומדברת עליהם באינטרנט, אבל כשהערכה מתערבבת עם הערצה זה נהיה קצת מסוכן... עם כל הכבוד לדיקלה (והציור הבאמת יפה של מאיה), אם להוציא כספים על מאיה גורם לה אושר, אשריה, אבל לשמוע אותה כל היום? שכל היום רק מאיה בראשה? זו לא קצת היסחפות? אני באמת מעריכה את מאיה על כל מה שהיא השיגה, באמת שכן, אבל אני חושבת שזה חשוב להכניס דברים לפרופורציות. אני אשמח אם זה ייהפך לדיון רציני ולא לשרשור קללות, "פניי לשלום"

Harajuku boY

New member
לא הבנתי בדיוק את הבעיה...

היא אוהבת את מאיה, מה הבעיה בזה
אני באמת לא מבין..
הערצה זה לא משהו שתלוי בבן אדם כ"כ. ממה שראיתי בתוכנית (רק את הסוף) אחת שם אמרה שבן אדם שמעריץ מישהו זה בן אדם שחסר לו משהו או שהוא מושפע או משהו... אני חושב שזה ממש לא נכון. ולגבי הוצאת כספים. לפני חצי שנה עשינו למאיה מסיבת יומולדת במשרד שלה, והבאנו לה מתנה בשם כל הפורום...מה לא בסדר בזה
אפילו היא צ'יפרה אותנו והביאה לכל אחד סינגל שלה, הייתה נחמדה לכולם. אני לא רואה סיבה למה לא להעריץ אותה..

LoLo16

New member
אתה מבין אותי לא נכון.

הערצה זה משהו אחד, הערצה מוגזמת זה משהו אחר. מתנה בשם כל הפורום זה רעיון מעולה, זה גם ליומולדת וגם מהמעריצים שלה. אבל כשאדם קונה לאדם שעל אף ההערצה, הוא עדיין אדם זר, מתנות סתם ככה (מאיה אמרה הערב שדיקלה שולחת לה הרבה מתנות), אני חושבת שזה מעבר להערצה "רגילה". שוב, אם זה מה שגורם לה אושר, בכיף שיהיה לה, אבל לדעתי זה ממש מוגזם. כתבת- "היא אוהבת את מאיה, מה הבעיה בזה?" זה הרבה יותר מאהבה, זה נראה כמו אובססיה. ולא הבנתי אותך- מצד אחד אתה אומר שהערצה לא תלויה בבנאדם. אז במי היא תלויה?

Harajuku boY

New member
דקלה ומאיה זה משו אחר

הן הכירו גם לפני זה. דקלה תמיד הייתה נכנסת מאחורי הקלעים ומדברת עם מאיה. מאיה מדברת איתה הרבה ואם אני לא טועה היא גם אמרה שהיא חברה שלה.. (את יכולה להכנס למאמרים ולקרוא את הסיכום של דקלה על היום הזה) ואני לא מבין מה רע בלתת מתנות
את לא קונה לפעמין מתנה למישהו מהמשפחה שלך
מתנה זה סוג של להראות אהבה לא

LoLo16

New member
אתה משווה קניית מתנות למשפחה

לקניית מתנות למישהו זר?

הלוו עד כאן יש גבול לכל טעלול!!!

מאיוש שלנו היא לא מישהו זר אז עדיף לחשוב בפעמיים לפני שכותבים או אומרים משהו אני לא מנסה לריב אבל בבקשה תירגע עם הפה שלך

LoLo16

New member
אני בת

לא ידעתי שאת מכירה אותה באופן אישי. וכותבים תעלול.

חחח עלק אדם זר...בשבילנו היא לא!!!

אז מספיק לנסות ולעצבן אותנו כי לא תצליחו!! מאיה בוסקילה שולטת!!!!

LoLo16

New member
אף אחד לא ניסה לעצבן אותך

ולא משנה כמה חזק תרצי, היא עדיין אדם זר בשבילך. (זה שאת מעריצה אותה לא הופך אותך אוטומטית לחברה הכי טובה שלה.)

זאת דעתך!!!!!

לדעתי זה כיף להעריץ מישהו זה מן חוויה ובמיוחד עם האישיות שאתה מעריץ הוא כמו מאיוש שמחזריה חום ואהבה למעריצייה אז בכלל אני תמיד הערצתי מישנו אבל כשמאיה הגיעה היא השכיחה ממני את כולם אני מעריצה אותה בטירוףףףףףף ותמיד לא משנה עוד כמה זמן אני מיד אבל תמיד אוהב אותה לא משנה מה!!!!

אוקיי אני אגיב

טוב נעים מאוד אני דיקלה!! אסי צודק.. הקשר שלי עם מאיה הוא נורא שונה נכון שבתוכני תהוא הוצג בתור הערצה מטורפתת וזה היה מהתרגשות מהיום הקסום הזה שעבר עליי שם מאחורי המצלמות משו שאף אחד לא ראה !! ! מאיה מכירה אותי מזמן כמו שראית אפילו בתוכנית.. היא ידעעהש אני מחיפה והכל ואני אל שולחת לה מתנות כאות אהבה אליה כל פעם שהייתי הופעה שלה ונכנסתי מאחורי הלקעים הבאתי לה מכתב עם מזכרת ממני זה לא שאני קונה ה בגדים או לא יודעת מה זה למשל דובון חמוד ממני או צמיד שהכנסתי לה במו ידיי דברים שישארו למזכרת ממני בתור אחת שאוהבת אותה ומעריכה אותה בתור זמרת.. אני בכיתי כי המצב שבו הייתי היה נורא מרגש .. וזאת הפעם המיליון שפגשתי את מאיה ומאיה מכירה אותי והכל.. אבל נורא ריגש ואתי ובכלל אני בן אדם רגיש שבוכה נורא מהר והייתי כל כך שמחה ואין מילים לתאר.. זאת לא אובססיה וזאת אפילו כבר לא הערצה.. אני שומעת את מאיה והמוןןן כמו על אחד בפורום הזה.. ואני אשומעת אותה לא מאובססיה אלא מזה שיש לה קול מדהים והיא מרגשת אותי.. וכשעצוב לי אני שומעת אותה ואני נרגעת או כשאני שמחה אני שומעת אותה ואני מחייכת עוד יותר זה מן קול שהתחברתי אליו בפנים עמוק והוא כזה תומך כשצריך וזה כיף לשמוע אותה זה לא שום סוג של אובססיה מאיה דיברה איתי בטלפון וחתמה לי אפילו "באהבה ענקית מהחברה שלך מאיה בוסקילה" כמו שאסי כבר דאג להזכיר כי מרוב שאני ומאיה חופשיות תמיד והיא מכירה אותי ממש טוב אז נוצר מצב שכיף לי נורא וקשה לי להתנתק ממנה.. יש כאלו שלוקחים את זה בצורה קיצונית ונכון שהתכנית מראה אותי בצורה של וואוו אני מטורפת מבזבזבת את כל הדמי כיס שלי על זה וזה כזה לא נכון!!!! שום דבי כיס לא הולכים על זה כי הופעות של מאיה הן בחינם קודם כל ודבר שני יש ליאת הגבולות שלי.. נורא הכעיס אותי שבתוכנית הוצגתי בתור אחת אובססיבית כי זה לא ככה.. ואנשים קרובים אליי יודעים את זה. זה נכון שהיא מרגשת אותי ושאני באמת באמת אוהבת אותה ונכון , כשאני פוגשת אותה אני מאושרת כי היא בן אדם שאניא והבת .. מן דמות בשבילי .. שבאמת ככה עושהלי את היום אז למה לא להנות מזה?! חיים רק פעם אחת ואם זה מה שגורם לי לחייך אז אני אמשיך עם זה כל עוד זה עושה לי טוב.. הכל עניין של זמן .. הקשר שלי איתה הוא נורא כיפי וזהוו .. אני מקווה שעכשיו הכל אולי טיפה יותר ברור.. ותודה על הכנותת לילה טוב דיקלה

../images/Emo45.gifהאמת שאת צודקת!

אני לא רוצה להראות כאילו אחת שנדחפת בינכם פה.. אבל מה שאמרת שהציגו אותך כילדה אובססבית זה כי אחרי שקראתי מה שרשמת ועוד על הקשר שלך עם מאיה אז מאמינה..ובסוף התוכנית אמרו גם בנאדם שמעריץ מישהו זה כי הוא פוחד מעצמו או משו כזה משהו שלדעתי ממש לא נכון! בנאדם שאתה מעריץ כמו הדוגמא שלך עם מאיה זאת בנאדם שאת אוהבת ומעריכה.. וזה בכלל לא קשור ללהוריד מהערך של עצמך.

LoLo16

New member
היי דיקלה ../images/Emo13.gif

את באמת הוצגת באופן דיי שלילי, ואני מצטערת שהסתמכתי רק על התוכנית כדי להבין את הצד שלך. חשוב לי שתבינו שאני לא באתי לפה לשפוט אתכם, גם לי יש את "ההערצות" שלי, אני פשוט מנסה להבין מה גורם לבנאדם בעצם כמעט לבטל את עצמו בפני אדם שהוא בכלל לא מכיר. ואני לא מדברת דווקא עלייך דיקלה, את היית דוגמא בגלל שהופעת אתמול בתוכנית ועכשיו אני מבינה שהרבה דברים הוצגו בצורה לא נכונה. אני מדברת גם על המעריצות של עפר שכטר נגיד, או רוני דואני... כל אלילי הנוער של היום. בחרתי להיכנס לפורום הזה גם בגלל שזאת הדוגמא שניתנה אתמול, ורציתי לדעת את דעתכם על האופן בו הוצגתם, וגם בגלל שידעתי שפה אני אקבל תגובות רציניות יותר מ-"יאאא זונהההה עפר שכטר הכי מושלםם בעולםםם!!!11" תודה

דיקוש צודקתת..!

הוציאו אותה לא לפי מה שהיא ציפתה וזה היה מגעיל !! אבל התוכנית הייתה יפה:) !!!! אמממ וחז וחלילה למה שנתנפל עליך אתה בסה"כ באת לחוות דעה אבל אחרי שהבהירו לך אתה מבין שזה שפיות ולא אובססיה כמו שהציגו את דיקוש... ובקשר למתנות שהיא קונה זה לא שהיא באמת מבזבזבת את כל דמי הכיס שלה כמו שהוא אמר(הוא עיצבןן) כשהיא בהופעה היא קונה משו נחמד וגם כותבת לה מכתבים מרגשים חח שאני ת'אמת שמעתי כמה מהם ואותי זה ריגש ...!!! דיקוש אני שמחה שנהנת ביום הזה ומאושרת בשבילךךך!! התוכנית הייתה סוף כמוךך=)חחח!! לאב יוו ומתגעגעתת.. פורים שמחח לכולםם!!

שמחה שהבנתם !!

גם היום בבצפר דיברו איתי על העניין הזה שפשוט הוציאו אותנו בצורה הכי שלילית ואנחנודי שוקלים לשוחל מכתב לתוכניתת !! היו מלא קטעים שאחרי שההתרגשו תירדה כי בהתחלה הייתה לי התרגשות מטורפת והכל יהה מוזר ומצלמותא בלאחר כך התרגלנו והכל והיה יותר רגוע גם אחרי שפגשתי כבר את מאיה.. ודיברנו בהגיון מטורף שאפילו בסוף הראיון הוא בא וארמ לישאינ ממש אינטיגנטית והכל אבל את הקטעים האלו הוא לא הכניס כאילו פשוט להוציא ואתי אובססיבית ומטורפת על מאיה וזה כל כך לא ככה.. זה פשוט כמה דקות של התרגשות והוא הפך אותי לאחת שכל שקל מהדמי כיס שלה הולכים על זה אז לא זאת טעות ואינ רוצה שכולם יבינו את זה!!! הם היו ממש לא בסדר בצורה שבא הציגו אותי , אובססיביות מוחלטת ומי שמכיר ואתי יודע שזה לא ככה.. !!! כי אם זה היה ככה אז זאת באמת הייתה בעיה רצינית שלי ..!! והקטע של הלמחוק את עצמי או לא יודעת מה אולי על אחרים זה ככה אצלי זה סתם מודל לחיקוי או להנאאה כזה.. אני אל רואה את עצמי בלי כל השטויות האלו שעוד משאירים אותי ככה ילדה וזה שוט כיףף ואינ נהנת מכל רגע.. וזה מה שהכי חשוב בשבילי!!

למעלה