שלום לכם

mariana

New member
שלום לכם../images/Emo24.gif

היום אני מאושרת כי אני ואריאל חוגגים שנתיים חברות. אז רציתי לאחל לנו המון
המון אהבה
שאהבתינו תמשיך לפרוח
ותשבור את שיא האוהבים
ולך אישית אריאל נשמתי אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך הדרך אני
אוהבת אותך
אבל אני קצת עצובה בגלל שהוא עושה שמירות בבסיס, אז הוא לא יחזור הבית היום, אבל אתה תמיד בנשמתי ובטח נחגוג את זה מחר.

מזל טוב יקירה שלי

שיהיה לכם עוד הרבה שנים טובות יחד הרבה אהבה בינכם סבלנות והדדיות מקווה שתהנו אחד מהשני כמו שצריך
(אם את מבינה אותי...) אוהבת

mariana

New member
בטח שאני מבינה אותך../images/Emo8.gif

נשמתי איך שאני מתגעגעת אלייך. ואני משחה שאת נהנית ממיקה שלנו ככה, בטח זה הכי כייף לאכול אותם עכשיו ולנשק אותם ולשחק איתם, חכי כשהיא תיהי בת שנתיים עוד יותר כייף איתם הם מנסים לדבר ולעות פרצופים שזה ממש תענוג. ותודה לך על האיחולים אוהבת אותך מכל ה

orbotek

New member
ממי....

למרות שאחי בטח "נמס" מההודעה שלך אני רוצה לאחל לך מכל ה
מ ז ל ט ו ב!!! והלוואי ותראו הרבה שנים טובים ביחד אני מאחלת לך הרבה הבנה תקשורת הדדיות הקשבה ו א ה ב ה כל מה שתרצי ותבקשי אני מבקשת בשבילך נשמתי אוהבת
אוהבת

mariana

New member
תודה מאמי

גם אני אוהבת אותך. שלחתי לך מייל אז אם תעני לי עליה אני אשמח.

mariana

New member
זהו?../images/Emo4.gif

מה זה בהצלחה המסכנה הזאת???
חשבתי שההודעה שלך תיהיה מלאה, עם המון איחולים אז יאלה לעבודה אני מחכה להודעה ארוכה וזה לא מעניין אותי אם יש לך עבודה. מהררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sidi

New member
מזל טוב

המון הצלחה בהמשך הדרך ואל תשכחו את מצוות פרו ורבו. חייב לשאול משהו.... מה זה כל הממי ממוש ממושקה האלה? מה קרה לכן?

mariana

New member
סידוש מאמושששששששש../images/Emo6.gif

דבר ראשון כל דבר בזמנו, מצוות פרו וברו יהיה ותאמין לי אתה תיהיה הסנקד של אחד הבנים.
וכל המאמי והממוש זה צורת הדיבור לבנות זה כמו שאתם תגידו אחי, גבררררררר, חבר שלי וכו´ עכשיו הרבה יותר ברור? תגיד לי סידי מה קורה עם החבר שלך?

sidi

New member
מרינצ´וק

:)))) תגידי גברררררררררררררר. החבר בסדר, מזל גדול, היה יכול להיגמר גרוע יותר. הוא נפצע אבל ברוך השם הוא בסדר.

mariana

New member
אני שמחה

שהוא בריא ושלם. העיקר שאתה תשמור על עצמך, כי הפיגועים במקום שאתה גר הם חוגגים שם. ושכחתי להגיד
גבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר וגם אתה ממושש ומאמי

@@

New member
../images/Emo23.gif מזל טוב ../images/Emo23.gif

שתזכו לעוד הרבה שנים ביחד, הרבה שנות אה
ה אושר ואור
אוה
ת

למעלה