שלום לכם

girl181

New member
שלום לכם ../images/Emo142.gif../images/Emo23.gif

אני חדשה כאן ומאוד שמחה להצטרף אליכם.. בתקופה האחרונה חוויתי הארה. מצאתי שחיי לפני התבונות שגיליתי, למרות שאני יודעת שהן תמיד היו שם אבל בקטנה ובלי מודעות, היו חיים מתים. תהליך ההארה והלמידה שאני עוברת הוא מאוד מואץ וכרגע אני עושה כמה שיותר כדי לשמור על שקט פנימי ועל נוכחות. בכל זאת אני מאוד רגישה ופגיעה. קודם חייתי עם אנשים ביחד עם כאב עצמי שלי כי כל חיי תמיד היה בי מקום שניסה לחיות ללא אגו, אך זה בלתי אפשרי בחיינו. איני רוצה להיות מסופקת בחיי מכוח רגעי שמגיע אליי מתוך הרגשת נעלות על האחר. זה לא חיים בשבילי. אבל איני גרה במקום אחר וזוהי המציאות. שאנחנו צריכים לשנות אותה. אבל איך מתמודדים עם כל כך הרבה אטימות של אנשים? הכאבים שלי, הרבה מהם נובעים מהחברה שסביבי, מדרך החיים שלהם שגורמת לי לכאב עכשיו אני מרגישה בתוכי אנרגייה לא טובה וכאב, אני אפסיק. אני חוזרת לשלווה שבתוכי

hilabarak

New member
אני חושב שאת מצטרפת להרבה אנשים

שעברו "הארה" רוחנית מסוג כזה או אחר בשנים האחרונות (אני אחד מהם). בהתחלה באמת מאוד לא מובנת אטימותם של האנשים ואין לך מושג איך להתמודד. בסוף הבנתי שאני המטומטם. האנשים, שאהבתי לפני ה"הארה" היו ונשארו אותו הדבר, הבדיחות מהם צחקתי לפני ה"ההארה" היו אותו דבר, רק אני הפכתי לקיצוני לתקופה מסויימת. למדתי שנתתי ל"הארה" לקחת אותי למקום חסר תוחלת. במקום להוסיף לחווית החיים, היא החליפה אותם. במקום שגם אהנה מהבדיחות והסרטים הגרועים ועיתון הבוקר (מהם נהניתי לפני ה"הארה") ובנוסף גם מכל הניקיון הרוחני, בחרתי רק בניקיון. בקיצור בסוף למדתי שמסע רוחני, אמור להוסיף ולא להחליף. אז בלעתי רוק והתיישבתי עם אותם אנשים שאהבתי קודם וגיליתי שכשאני לא בא בראש אטום של "מואר", אלא פשוט כברק, אז השיחה קולחת ואני לומד מהם הרבה יותר ממה שלמדתי אי פעם (כי הארה משמעותה פתיחות לעולם) והם מקשיבים לי כי אינני מסתכל עליהם כ"אטומים", אלא כאנשים עם זווית ראייה שונה לחיים, והם שמחים ללמוד גם את הזווית שלי (כי היא איננה מגבוה, אלא מהצד). מקווה שלא תצטרכי ללמוד בדרך הקשה בה אני למדתי (זה עלה לי די ביוקר כל המסע הזה לכאורה למעלה, שבסוף אתה מבין שמעולם לא זזת מהמקום רק שינית זווית ראייה).

girl181

New member
נראה לי שלא הבנת אותי..

אני מודעת לזה מאוד שפשוט שיניתי זווית ראייה..שהיא עדיין יכולה להשתנות.. שמחר אני יכולה לקום בבוקר ולהחליט שאני מסתכלת על החיים דרך זווית ראייה צרה, אנוכית..הכל בידי

hilabarak

New member
באמת לא הבנתי, שאלת במפורש

איך מתמודדים עם כל כך הרבה אטימות של אנשים ? עכשיו את טוענת שאין אטימות, אלא רק זווית ראייה שלך. אכן אינני מבין.

girl181

New member
אוקיי..אז אני יכולה לכתוב זאת כך:

איך מתמודדים עם זוויות ראייה שונות של אנשים ? את התשובה אני יודעת כאשר אני במצב "מואר" ו"נוכח" והשקט הפנימי שבי מנתב אותי הכל קורה לבד, הכל זורם מה לעשות כשאני נפגעת ולא האגו שלי? ויש הרבה פגיעה מסביב מסביבי כמעט כל האנשים חיים את חייהם תוך פגיעה באחרים וגרימת כאב והתעלות על האחר

girl181

New member
..

אני סולחת אני סולחת לאנשים שפוגעים באנשים אחרים ואני מבינה אותם וגם עם המשפחה שלי- האנרגיות השליליות שלהם פשוט מכאיבות לי..ונראה לי שפוגעות בי הרבה יותר מאשר פוגעות בהן איך הם לא מבינים איך הם לא מרגישים

../images/Emo39.gif להיפגע זאת בחירה

אם אדם פוגע בך את זאת שבוחרת להיפגע או להעלב. ובקשר לזויות ראיה שונות לכל אדם דעה אחרת על מצבים וכך צריך להיות כי זה מפרה ומשלים בזכות השונה והאחר יש השלמה בכל מצב. אחרת זה יוצר חוסר איזון. כדי להבין את המשמעויות לומדים ומתקדמים, ונכון כל יום קמים בבוקר עם תובנות חדשות ולפעמים אחרות מאלו שחשבנו כי לזה קוראים התקדמות. תמשיכי ללמוד וגם להתבטא בכתב כי את צריכה את זה שלהבת

girl181

New member
שלהבת..

היי.. אכן למדתי כבר את המשפט הזה והינה אתמול קרה מצב שחברה שלי פגעה בי אבל באותו זמן שהיא עשתה את זה נרגעתי ונשמתי ושיניתי את התגובה שלי, שפעם אם זה היה קורה הייתי בוכה בלי יכולת לדבר בכלל, ואתמול צחקתי, הופתעתי אפילו כמה אני יכולה לשלוט בזה. כשחברה שלי ראתה שאני לא משתפת פעולה עם ההאשמות שלה, עם הצעקות שלה היא הפסיקה. "נכון כל יום קמים בבוקר עם תובנות חדשות ולפעמים אחרות מאלו שחשבנו כי לזה קוראים התקדמות." זה בדיוק ככה.

girl181

New member
ובכלל..בזמן האחרון הגעתי למצבי

רגיעה שפעם נראו כל כך רחוקים..אבל כדי להגיע לזה הייתי צריכה לעבור את כל מה שעברתי כנראה

להגיע לתובנות - רק דרך למידה עצמית

זאת הדרך הטובה ביותר חוויה אישית והתנסות . אשמח לקרוא אותך כי נראה לי שאת זקוקה לכתיבה כדי לבטא את העובר עליך כדי לשחרר. התהליכים שאת עוברת טבעיים לחלוטין גם אם לפעמים נדמה שיש נסיגה בחשיבה בסך הכל את מגלה את הפנימיות שלך - בעיני זה תהליך מדהים שאת מטיבה לתאר בכתיבה. תמשיכי את מקסימה שלהבת

girl181

New member
../images/Emo140.gif

תודה שלהבת :+) כתבת בפרטים שאת מורה רוחנית..אולי תחלקי איתי קצת על עצמך..?

danors

New member
תגובה

אני שמח שאת מרגישה את מה שאת מרגישה - רק זה יקח אותך למקום שאת מחפשת. האמת - לא הארה את מחפשת אלה פשוט להרגיש טוב. טוב בחיים וטוב עם עצמך. זה טיבעי. -אם הייתי מבטיח לך היום שרביט קסם שאת נוגעת 3 פעמים על הראש ואז מוארת טיבעי - כמה היית משלמת על זה ????? זהו - ללא תרגילים, ללא זמן שיחלוף עד שזה "יהיה שלך" , ללא משהו שאי פעם יוכל לשנות את זה, אלה -לנצח -מוארות לנצח. אממה ,צר לי -כמו שאת מתחילה ללמוד..את תלויה לחלוטין באנשים אחרים. תחשבי על המקור -היינו פעם 1 או לא ?? ואם כן - מה זה אומר- כרגע אנחנו נפרדים ??? התשובה היא לא. באלמנט הפנימי ביותר שלנו - במהות הרוחנית (שכרגע לא ארחיב את הדיבור על כך) -אנחנו אחד. לכן , לא משנה איזו סוג ובאיזו עוצמה של הארה את נמצאת - האנשים סביבך תמיד יורידו אותה למטה. אלה אם ....... גם הם יהיו בהארה. אז מה את אומרת ..יש לך יעוד בחיים ??? את חושבת שתצליחי לגרום לסביבה שלך להגיע לרמה שלך ??? אם את רוצה עזרה בכך..בכיף .

למעלה