שלום לכם

skooby

New member
שלום לכם ../images/Emo140.gif

הגעתי לפורום הזה לגמרי במקרה, אף פעם לא שמעתי על רונים ובטח שלא ראיתי את זה. אני עושה מדיטציה כל יום, ואני גם מסוגלת להעביר אנרגייה ולתקשר.את זה למדתי לבד. השאלה שלי היא כיצד מתקשרים הרונים עם המדיטציה? האם יש לך הכחות מעצמם או שזה כלי עזר למטפל על מנת לנתב את האנרגיות שלו למטופל? תודה, מריאלה אגב עומר, יש לך שם יפה.

היי מריאלה, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קודם כל, הייתי בקומונה שלך. שמחתי להגיע לשם דרך החתימה שלך, מקום מלא אהבה וחברות... מרגש! המדיטציה, להבנתי, היא כלי שנועד לעזור לך להתחבר לרוח. דרך הבנת והטמעת הכלי של השקטת המוח והמחשבה, אנחנו נחשפים לעולם עשיר ומלא אהבה שמתחבא לו מאחורי פטפוטי השכל. שם, נמצא התיקשור, הרונים, ההילינג... הרונים הם סמלים אנרגטיים. אני חושבת, שאפשר ממש להרגיש א תהמשמעות האנרגטית, הפנים של האל, שתומכים בכל סמל. את בטח יודעת, שברוחניות, כשאת קוראת לעזרה לא אומרים לך לא. כשאת פנויה לקבל - נותנים לך. הרונים קוראים בקול לאנרגיה שהם אחראיים עליה - כל אחד והאנרגיה שלו, ואותה הם מביאים לריפוי. כל סמל רוני הוא הילר קטן בפני עצמו, וכמו שאנחנו האנשים, מביאים כל אחד את הייחודיות שלו לטיפול - ככה זה גם עם הסמלים הרוניים. מקווה שהסברתי מובן... את מוזמנת להמשיך ולחקור כאן!

skooby

New member
תודה לך על התשובה

אני עושה מדיטציה ומתקשרת מבלי שלמדתי. מוזר לי כל עניין הסמליים והסימנים, כמו מי שלאחר שנים של נגינה משמיעה רואה לראשונה תווים. ההתרכזות בסמל, מפנה את הנפש לקבל את האנרגייה שהיא צריכה? כך פועלים הרונים? תודה, מריאלה

כן... אפשר לראות את זה ככה...

מאוד בדומה לקריסטלים. את עובדת לפעמים עם אבני קריסטלים?

skooby

New member
לא

אין לי מושג בקשר לדברים האלה. כל מה שאני יודעת אני מקבלת במדיטציה או בתקשור. יש לי הבזקים כאלה שאני מקבלת מסרים עבורי וכבור אנשים אחרים. לפעמים אני רואה לשברירי שניות אנשים שהם הכירו או סצנות מהחיים שלהם, מבלי שהיתה לי שום דרך לדעת את הדברים האלה מראש. אני יודעת שה נשמע ממש מוזר לפעמים גם לי קשה להאמין בזה.

יש כלים

חיצוניים שיכולים להגביר את היכולות שלך. אם אף פעם לא ניסית להשתמש בכלים להעצמת היכולת, אני ממש ממליצה לך לבחון את זה... לא רק בשביל תיקשור, אלא גם בשביל הילינג, איזון אנרגטי, מודעות - וגם בשביל הדברים היותר ארציים - כסף, משפחה, אהבה...

skooby

New member
איך הכלים האלה

עוזרים בדבריים היותר ארציים?

skooby

New member
תודה

אבל זה עדיין קצת מפחיד אותי. מעדיפה לזמן את האנרגייה בעזרתת הכוונה.

למעלה