שלום לכם

S w i t c h

New member
שלום לכם ../images/Emo140.gif

שלום לכם, יש לי כמה שאלות, ואני מקווה למצוא כאן תשובה: 1- האם כדאי לנסוע להודו לחודש ? 2- מישהו יכול לעזור לי לבנות מסלול כזה? 3- אנחנו מעוניינים לראות נופים - והרבה. פחות מתחברים לרוחניות , האם בכל זאת כדאי לנו לנסוע? 4- אילו חודשים מומלצים?

Yo-man

New member
שלום "מתג"

1. בטח, אבל לא בטוח שזה יהיה טיול תרמילאי קלאסי. 2. כן, מיד שאני אבין יותר טוב מה בתוכנית. 3. כן, אבל זה טיפה תלוי בעונה. בכל מקרה אם "נופים" לא חייבים להיות הרים ירוקים, וזה יכול גם להיות ערי מדבר, ארכיטקטורה ותרבות (לא רוחנית, היסטורית) אז זה הרבה יותר נגיש בהודו מאשר הרוחניות. 4. או - כאן מגיע השאלה מתי נוח לגבירתי. הרי ההימלאיה ההודים לא נועדו לטיול בחודשי החורף. מצויינים בקיץ או בסתיו. הרמה הטיבטית סגורה לחלוטין ולא נגישה בכלל 8 חודשים בשנה. הדרום והמרכז גשומים נורא במאי-יולי (מונסון...). זה מאוד רלוונטי מתי את מתכננת לטוס, אם תתני כיוון אולי נוכל לבנות יחד מסלול נוח. שעורי בית: 1. מתי את מתכננת לטוס 2. כמה אנשים תהיו 3. הגדירי "נופים" ונמקי 4. מה הסכום הכללי אותו את מצפה לבזבז בטיול כזה. ה-400$ התרמילאי המקובל, 600$ מתפנק או 1000$ מלכותי ?

sela v

New member
תשובות

1. בוודאי! אני טיילתי שם 3 שבועות, והספקתי לראות, כמובן שלא הכל, אבל אף פעם אי אפשר לראות הכל. 2. איזה סוג של עזרה אתה צריך? 3. באזורים שאני הייתי בהודו יש פחות נופים, אולי כדאי לך לסע לנפאל אם מה שאתה מחפש זה נופים יפים. אני הייתי ברג'סטאן, ורנסאי, דלהי ואגרה, ואפשר לראות שם הרבה דברים, ולאו דוקא להתחבר לרוחניות. למשל באודיפור יש כמה ארמונות, ואחד אפילו במרכז האגם. 4. השאלה לאיפה בהודו, לכל אזור יש עונה מומלצת. מה שכדאי לבדוק שלא תגיעו לאזור מסוים בזמן עונות הגשמים, המונסון.

Boreg

New member
הי switch ../images/Emo8.gif

1. כדאי? בטח שכדאי
2. מסלול לחודש יכול להיות, אם אתם מעוניינים לסוע בקיץ, לה (בצפון) ומשם דרומה ל- מנאלי, דרמסלה, רישיקש, דלהי. הנופים בצפון מטריפים. 4. חודשים מומלצים לצפון הם חודשי הקיץ. אם אני זוכרת נכון יולי-אוגוסט, אולי אפילו לפני.

למעלה