שלום לכם.

מיטלי 29

New member
שלום לכם. ../images/Emo140.gif

אני בטח לא הראשונה ולא האחרונה שמציקה לכם בעניין לימוד סלסה. אבל בכל זאת:אני בת 29 והתעוררתי רק עכשיו באטרף של להגשים חלום . ללמוד סלסה ובכלל...ריקודים לטינים. אז....נכנסתי וחיפשתי וכמעט מצאתי. אני מכפר סבא ולפי שאר ההודעות שלכם, הבנתי ש"יניב" פתח מקום חדש. באתר שלו הוא פרסם שבמוצ"ש מתחיל קורס חדש, הלכתי לבד, בחושך, זה באז"ת , שומם ומפחיד.ומתתי מיאוש כשלא מצאתי דבר. חזרתי מתוסכלת והתברר ששינו זאת ליום ראשון. טוב, פרקתי עצבים. הבעיה שאין לי שמץ מושג אפילו איך עומדים נכון, ובכלל אין לי פרטנר לריקוד, אז איך אני אמורה לרקוד...לבד?? אני מחפשת מישהו שגם כמוני לא יודע כלום,אבל רוצה לדעת. מכירים אולי???? ועוד שאלה: האם ישנן קלטות וידאו, או די.וי.די או אפילו ספר שנותנים ידע לגבי צעדי ריקוד בסיסיים? האם ישנה דרך ללימוד בבית, ההתחלה לפחות?? ומשהו אחרון חביב. אני רוצה לקנות איזה דיסק של מוסיקה לסלסה, אין לי שמץ מושג מי\מה\ואיזה. אז תמליצו לי על אחד משובח שמכיל בתוכו נטו לסלסה, אבל שוב...אני מתחילה, אז לא משהו שיקשה עלי. סליחה על ההתעלקות, אשמח ואודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי.

Lechko

New member
ברוכה הבאה

קודם כל, תשבי אחורה בכסא (בתקווה שיש משענת), קחי 2 נשימות, תרגעי
יהיה בסדר. קודם כל, אם יש לך רכב, מומלץ להגיע לת"א.. יותר מועדונים, יותר קהל ולפי דעתי מדריכים יותר מקצועיים. את לא אמורה לרקוד לבד, אבל אם תבואי למועדון, תהיי בטוחה שיהיה לך עם מי לרקוד. יש מספיק אנשים שבאים לבד ותמיד יש בני זוג ללמוד איתם (במיוחד אם את בת). איך עומדים.. לא מסובך, רגל ימין על הרצפה, מפרק נעול, כף הרגל שרועה למטה, רגל שמאל לידה. בסלסה עומדים אותו דבר
עצה אישית, אל תנסי ללמוד מסרטונים ובטח שלא מספרים, פשוט לכי ללמוד במועדון. ובעניין הדיסקים.. קצת קשה בארץ, תלוי לאן תלכי... אני יודע שאפשר לקנות דיסקים של סלסה ממש בטאוור רקורדס בעזריאלי אז אם את יכולה להגיע לשם, תגיעי וקני לך איזה אוסף. אם לא, תלחצי salsa באיימש או קאזה או משהו ותורידי את מה שבא. ואת לא מתעלקת :) בשביל זה יש את הפורום אלכס

מיטלי 29

New member
../images/Emo39.gif תודה,תודה,ו...שוב תודה! ../images/Emo140.gif

תודה אלכס, הפנמתי. לא בא לי על הנסיעות הארוכות לת"א, ביחוד שזה חורף, ובטח ימשך עד מאוחר ו...אני רק מתחילה. כשאדע קצת, אלך לת"א כדי לבלות בה. מקוה ללכת ביום שני בכפר סבא.זה נקרא "רוטב הסלסה" או משהו כזה, חדש. עודדת אותי והרגעת קצת חששות. יום נפלא לך ולכל השאר.

סלסלולה

New member
רק לידע הכללי מיטלי 29

רוטב סלסה זה לא מעדון חדש....הוא קיים כבר כמה שנים והוא של "בית הספר לסלסה של יניב ילון".....ויש כמה אנשים בפורום הזה שרוקדים בו למעלה משנה (ימים שונים גילאים שונים אבל עדיין...).....:) שיהיה לך בהצלחה :)

אוקיי..

אגב, רק לידע כללי ביום ראשון יש ערב נוער, יום שני 25+ ויש גם את הלה פינייטה שעל הלה פינייטה אני יותר ממליץ... סתם ככה לידע כללי - אני אישית לא מת על איך שמלמדים אצל יניב ילון .. יותר נכון אני לא מת על איך שמלמדים את התפקיד של הבן. אז במקרה שלך לא אמורה להיות בעיה. תהני

מיטלי 29

New member
החכמתי! ../images/Emo163.gif

תודה חבריה על המידע. אז אם אני כבר בתפקידה טומטום הזמני, אז אמשיך עוד... *** מה זה "לה פיינטה" שאתה כ"כ מעדיף אותו?? *** לסלסה צריך להגיע עם נעלי עקב??{לא התכוונתי ל10 ס"מ גובה.} אני יודעת שכשלומדים טנגו, צריך להגיע עם נעלים גבוהות, אז גם בסלסה? תודה מראש......

Lechko

New member
איך שנוח

במועדונים בארץ אין סלקציה לפי לבוש ונעליים (חוץ מכמה חברה שעפו מהזירה כי הגיעו בגופיות
) אז באים במה שנוח. הרבה בנות באות עם נעלי ריקוד, נעלי ספורט, נעליים על עקב וכך הלאה... בסופו של דבר, תראי מה יותר נוח לך, אם את הולכת ליניב יילון, ואני מניח שמלמדים שם סגנון קובני, בתור התחלה אני מאמין שיהיה לך נוח יותר עם נעליים רגילות. בסגנון האל איי למשל יש בחורות שמעדיפות לבוא עם נעלי עקב כי יותר נוח להן להסתובב מהר.

אלכס..

אצל יניב ילון מלמדים פורטוריקאני ואל איי.. הלוואי והיו מלמדים קובני
ולמה אני מעדיף את הלה פינייטה
(למרות שהייתי שם פעם אחת) מהפעם היחידה שביקרתי שם, התרשמתי מהמועדון ומהמסיבה יותר משאר המועדונים של יניב. המועדון עצמו יפה , הרצפה יותר נוחה (לפי דעתי), הרמה יותר גבוהה וגם יש יותר אנשים (לא
) ויותר קבוצות לימוד ..

סלסלולה

New member
תשובה

ה"לה פיניאטה" זה אחד מהמועדונים של יניב ילון הנמצא באיזור התעשייה ברעננה בימי שלישי לגילאי 17+ באותה מתכונת של ה"רוטב סלסה"- שעה 9:45 לימוד ריקוד שורות... 10:00 עד 11:00 לימוד סלסה בקבוצות לפי סוגים (אל. איי, פורטוריקני, רואדה...) ואח"כ הרקדה אל תוך הלילה סלסה שורות רואדה בצ'אטה וכו'.... ו...זהו אם אני לא טועה.... למרות שמהתאריך 2/12 יניב מעביר את סלסה "לרוטב סלסה".....אותם פרטים רק בכ"ס....

למעלה