שלום לכם

שלום לכם ../images/Emo140.gif

אני כותבת הרבה זמן בפורומים בתפוז אך זו הפעם הרשונה שלי כאן... אני פגועת נפש בעצמי, תוצאה ישירה לבעיה הנפשית של אמא שלי אמא שלי לא מאמינה שיש לה בעיה, היא מאמינה שאני הבעיה לא משנה שיש לי אחות שקטנה ממני בשנתיים וחושבת כמוני לא משנה שאבא שלי - בעלה לשעבר חושב כמוני מבחינתה היא לא האמא המושלמת - היא עשתה טעויות, אבל היא עדיין מאמינה שהיא האמא שעשתה ועושה מעל ומעבר למען הילדים שלי ולמעני במיוחד הלוואי שזה באמת היה ככה בכל אופן, הצטרפתי לפורום ואשמח להישאר מאחלת לכולנו רק טוב

ל ו ל י ת

New member
הי לך וברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה שנית נשמע שאת אדם עם רצון להבין מה קרה ולמה. אני מקווה שתגיעי לתשובות כלשהן בשבילך ושיהיה קל יותר גם לך גם לאמא שלך. את יודעת, זה מאד קשה לאנשים לשמוע שיש להם חלק בכאב שלנו לא משנה אם הכאב הוא מחלה או הפרעה שיש לה שם, או סתם כאב נפשי גדול. להורים במיוחד לא עושה טוב לשמוע את זה מצד שני אנחנו כילדים שלהם לא פעם זקוקים שההורים שלנו יוכלו לשמוע איפה קשה לנו איתם ולא 'יקיאו' את זה בחזרה אלינו אלא יעזרו לנו להיות עם זה ויוכלו הם להיות עם זה גם ועדיין להמשיך להיות שם בשבילנו. אני מכירה את הצורך הזה. אבל מסתבר שההורים שלנו הם גם בני אדם בפני עצמם עם קשיים משלהם ולא תמיד יש להם היכולת להחזיק ולתת מקום בתוכם למה שהם שומעים בלי להחזיר לנו את זה בצורה מכאיבה. לפעמים גם להם אין כוחות, גם כשאין להם הפרעה נפשית. לפעמים זה עניין של אופי או כוחות. ואז זה חוזר אלינו כבומרנג. מחזקת אותך, קחי כוחות וגם

rozgil

New member
לילדה עם כאב.........!!!

הרשי לי להפנות אותך לפורום:"תמיכה הדדית ברשת"...אני חושב ששם תימצאי את מקומך.....-יש שם אנשים נהדרים......הכתובת(הלינק=קישור)לאתר מצורף כאן למטה.....מקווה לראות אותך שם..........-בבביייייי

למעלה