שלום לכם

חחחח באמת???

תאמת קצת מוזר... יותר הגיוני תגלית ולא אלבום.. אבל נחיה ונראה. וברור שהיא תיקח משהווו חח

אהמ אהמ גם לך...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני יודעת שזה הפורום של מירי
אבל אם מישהו פה יודע את התוצאות והוא כבר החליט לגלות מי ניצח במה
למה שהוא לא יגיד לי? (כמובן שזה בתנאי שהוא לא ממציא סתם
)

כנסו רגע כולכם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אף אחד לא בהיסטריה בפורום של שירי וגם לא בפורום של אקזיט....
אני באופן אישי מאוד מאוד אוהבת את מירי ואני יודעת שעוד הרבה אנשים בפורום של שירי אוהבים אותה.... נכון שאני מעריצה של שירי
אבל יש לי גם את הדיסק של מירי ואני הרבה פעמים מצביעה גם לה במצעדים ואני מאוד שמחה שהיא מצליחה
שהיא ניצחה בגלגל"צ מאוד שמחתי
אפילו ששירי הגיעה "רק" למקום שני... אני חושבת שגם למירי מגיע להיות זמרת השנה ו"לשם" זה שיר כל כך יפה...
ברור שאני מעדיפה ששירי תנצח בעמי- כי אני עדיין מעריצה שלה אבל אם לא שירי אני מאוד אשמח שזאת תהיה מירי סתם שאלתי על שירי כי רציתי לדעת
ואני אתבאס אם היא לא תנצח בכלום... אבל זה בסדר ולא קרה שום דבר.... אף אחד לא במלחמה איתכם
גם שירי וגם מירי יכולות להצליח בגדול (עובדה ששתיהן עושות את זה) ונכון שאי אפשר ששתיהן ינצחו
אבל מה שלא יהיה אני אמשיך לאהוב את שתיהן (טוב את שירי טיפה יותר.... בכל זאת אני קודם עם שירי...
) ואני עדיין שואלת: מישהו יודע אם שירי זכתה במשהו?

אוקי...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הרבה יותר נחמד להגיד את זה ככה.... זאת את ששלחת לי קודם מסר ריק?

צודקת במה שאמרת...!

שתיהן מעולות באמת..! וחבל שגם "השקט שנשאר" לא מועמד כשיר השנהה.. זה מוזר! ושירי היא אחלה [:

זה באמת מוזר!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם אם לא לנצח.... לפחות להיות מועמד... הרי אף אחד לא יכול להגיד שזה לא היה שיר שעשה את השנה הזאת!

למעלה