שלום לכם ../images/Emo13.gif
הגעתי לכאן ע"י המלצה מחברה . אני אציג את עצמי קודם . קוראים לי מורן נשואה 5 חודשים ל
מקסים . הבעיה שלי היא לא עם ההורים שלי , היחס בינינו מקסים ואוהב . הבעיה שלי זה החצי עם המשפחה שלו . אני אספר בגדול בעלי . ההורים שלו גרושים ,אני לא כל כך יודעת ומכירה את סיפורי העבר של המשפחה . מה שמפריע לי ובגלל זה פניתי אליכם לקבל עיצות/הערות/הארות זה היחס בין האחים והאימא . החצי בן 31 , אחותו בת 30 , יש לו אח שלומד רפואה באיטליה בן 26 ואחות בצבא בת 20 . היחסים שלי אתם הם יחסים של שלום והחלפת כמה מילים , לא יותר , לא כי אני לא רציתי , פשוט אף פעם לא התפתחה שיחה . לאף אחד זה לא מפריע , ולכולם כנראה נוח עם זה . בכל תהליך החתונה אף אחד כולל האימא לא היה שותף , ההורים שלו נתנו כסף . ההורים שלי עזרו לנו בקניית מוצרי חשמל לדירה . לקראת החתונה התחלתי להרגיש שמשהו לא כל כך מסתדר לי . אחיו הגיע לארץ לפני החתונה אבל למסיבת רווקים הוא לא היה , כי הוא נסע לאילת . כל המשפחה שלו לא הגיע למקווה שלי , בתירוץ של יש להם עיסוקים אחרים , למסיבת רווקות שלי האחיות שלו אמרו שיגיעו ולא הגיעו . כל זה נורא הציק לי אבל נתתי לדברים לזרום , מעט בכעס ומעט בהבנה . היחסים שלי עם המשפחה הם לא קרובים , מסתכמים בשבת פעם בשבועיים , לי היה קשה בהתחלה ללכת לשם אחרי החתונה ואחרי התחושה שהם לא שמחים בבחירה של בעלי . רבנו על זה והוא אמר לי שאני ממיינת והם אוהבים אותי , בשבילו אני הולכת לשם , ולא תמיד בשמחה . לא מרגישה שם כל שם נוח , לא כל כך מרגישה שייכת . השבוע דברים התחילו ממש לצרום לי . אחיו הגיע יום שישי לארץ ל3 שבועות . נסענו לסבתא שלו כדי לחכות לו שיגיע . אחרי שעה ומשהו הוא הגיע , שיחה קצרה ונסענו הביתה ,במוצ"ש הייתה יום הולדת לאחד הבני דודים . הגענו לאחר צאת שבת(שומרים שבת). למרות שהודענו שאנחנו מגיעים המסיבה נגמרה , האחים שלו (2 אחיות ואחיו) יחד עם בת דודה שלהם התכוננו לצאת , הם לא הציעו לנו להצטרף . הסופ"ש המתקרב אימא שלו נוסעת לטבריה עם האחים שלו ולא הציעו לו לבא , לפחות לא שאני יודעת . אתמול הלכנו לבקר את סבתא שלו והתברר שאחים שלו , יחד עם בני דודים נוסעים לקסריה ל"לילות קסריה" לא הציעו לו , הוא שאל לאן ואמר שגם אנחנו באים . אולי אני נשמעת קטנונית אבל אני מרגישה שהם לא משתפים אותו , לא כל כך איכפת להם אלא אם הם צריכים עזרה במשהו . לי זה נורא צורם לראות את זה , ואני לא כל כך יודעת מה לעשות . אני לא יודעת אם הוא מודע לזה ומעדיף לעצום עיניים , או שהוא אפילו לא שם לב . לבא ולהגיד לו שהמשפחה שלו מתנהגת אליו מגעיל ולקחת את הסיכון שהוא יכעס ויריב איתי
לשתוק ולספוג את זה, למרות שזה מפריע לי וגם בי זה פוגע כי הוא חצי ממני
אני אשמח לשמוע דעות שלכם עיצות כי אני לא יודעת כל כך מה לעשות וכואב לי לראות את זה מהצד . המון תודה
מורן.
הגעתי לכאן ע"י המלצה מחברה . אני אציג את עצמי קודם . קוראים לי מורן נשואה 5 חודשים ל