שלום לכם...

hot17

New member
שלום לכם...../images/Emo13.gif

אני חדש פה... אמנם לא שיחקתי משחקי תפקידים מעולם, אבל זה נשמע מעניין מאוד... ואני רוצה לנסות פעם... מישהו יכול להמליץ לי על משחק לוח, איפה אני קונה\משיג, מוקים וכו...

DallyLama

New member
אם אתה מתחיל

אם אתה מתחיל, אני מציע להתחיל עם מבוכים ודרקונים יש בצומת ספרים עכשיו את ספרי החוקים במחיר מוזל. בקשר לקבוצה תתעניין עם חבריך.

DDN

New member
לא ממליץ לקנות ישר את הספרים.

לדעתי, קודם שיחפש קבוצה ויראה אם זה בכלל "הקטע" שלו. ובנוגע למשחקי לוח, משחקי לוח זה לא משחקי תפקידים. מבחינת משחקי לוח/קלפים, אני יכול להמליץ על המתנחלים מקאטאן.

hot17

New member
קודם כל תודה רבה לכם...../images/Emo13.gif

מה ההבדל בין משחקי לוח למשחקי תפקידים? איפה אני יכול למצוא קבוצות כאלה, כי אין לי חברים שב"קטע" הזה (אני מחולון)... ואיפה אני יכול למצוא את המשחקים?

מירטל

New member
משחקי תקפדים :

חלק מהחברות הוציאו "דוגמיות" שמאפשרות לך לשחק בלי לקנות את הספרים - זה די חשוב אם אתה רוצה לשחק לפני שאתה קונה את הספרים - אפשר להציע הצעה מגונה? בואו נהפוך את השירשור הזה לשירשור דוגמיות, חוקי התחלה מהירה של שיטות וכו'. בקשר לאנשים שמשחקים באיזור חולון - נסה להריץ חיפוש בגילדה או לפרסם הודעות כאלה בפורומים שונים - מומלץ רק להוסיף בן כמה אתה, או איזו קבוצת גילאים אתה מחפש.

hot17

New member
אני בעד...../images/Emo45.gif

ראיתי שיש פה עוד כמה חדשים, אז זה יהיה לקבל טעימה קטנה... בקשר לגיל- אני בן 20... ולא יודע... כנראה שבערך באותו גיל (פלוס מינוס כמה שנים...)

hot17

New member
זהו? אין שרשור דוגמאות?

חבל... דווקא נראה לי שצריך...לכל המתחילים באשר הם... :-\

DIDGIN

New member
שתי דוגמאות

למיטב ידיעתי מהאתר של כוכבי כסף (שנמצא ברשימת הלינקים) אפשר להוריד את הSRD שזו הגרסה החינמית למו"ד, ומ"יצורי רשת" (גם כן ברשימת הלינקים) אפשר להוריד תרגום לעברית של פיוז'ן (יש שם גם עוד כמה שיטות אבל אני לא זוכר אותן כרגע). מצטער שכרגע אני עצלן מדי לתת לינקים. בדיוק עמדתי לכבות את המחשב וללכת לישון.

למעלה