שלום לכם

תמר,

New member
עם בעלי בטירונות היה אחד בשם ...

שחרור נעים. ואח"כ הוא עבד עם מישהו בשם דבש מתוק.

גדול

ומספרים שאדיר זיק מערוץ שבע נוהג לחתום את שמו כך: ז. אדיר ובטח כבר סיפרתי מיליון פעם על בנידודיםשלאמאשלי (רק תשע מאות אלף? נו. אז באמת הגיע הזמן) ששמותיהם: זרם, עמוד, שלהבת. אבל לא נורא. לפחות שם המשפחה יצא להם בסדר: פראייר (אגב שלושת האחים לבית פראייר הם פרופסורים אם איני טועה)

shellyland

New member
למרות הדז'ה-וו שיש לי מהשירשור הזה

אספר שוב שפעם עבדתי עם מישהו בשם פיני קורן, ואחת מחברותי לעבודה אמרה שזה עברות של השם אופיר פינס-פז. ועכשיו תבוא מוסקט ותספר על האורולוג, פרופ' בנעד גולדווסר.

שושלת

נדמה לי שיש להם גם אח בשם מעין. ואגב, מעניין איך חתמה רחה אם המשפחה? משהו בסגנון של אדיר? בכל, מקרה, זו אכן משפחה מבורכת. סחתיין על הגנים שלך.

שרוֹן

New member
פראייר בשפת המקור

זה מחזר או חופשי (אם לדייק, חופשי יותר). את שניהם כותבים אותו הדבר, Freier. משפחה של קאזנובות.

אכן

אני עבדתי פעם עם אחד מיכה דרור, ורק כשנדרשנו פעם להעיד בחופתו של חבר לעבודה (בתור שני הדוסים היחידים באיזור), גיליתי ששם אביו הוא זרם, וכך נודע לי שהוא קשור למשפחה הזו. הוא סיפר לי שיש איזה בדיחה במשפחה על זה שעמוד פגש את זרם והתחשמל, אבל אני לא זוכר בדיוק איך זה הלך.

מִּיכַל

New member
היום נתקלתי בשיא ישראלי חדש

משפחת קיש קראה לבנה אלון. עכשיו דמיינו איך תקרא לו המורה או המפקד במסדר.

ס ק א ל י

New member
ואתי בצבא הייתה

אלה מעיין. וגם מכירה אחד ששם המשפחה שלו 'פרח', ולבן אחד שלו קורים 'נוי' ולשני 'בר'. ולחובבי דאלאס - היה בבי"ס שלי אחד, אלי מיס.

lexigali

New member
ואני היכרתי מישהו שקוראים לו

תדהר ויש לו עוד ארבעה אחים: שקמה תאשור דקל ו... יוסף! בכל היקר לי.

ס ק א ל י

New member
ואני הכרתי מישי...

שלאחותה קראו אל-עמי עמי-אל (ש"פ + ש"מ) הייתה לה גם אחות תדהר ועוד אחות עם שם מיוחד שאני לא זוכרת כגרע ולה עצמה קראו ניצת-הדס, והיא הקפידה שיקראו לה בשם המלא!

למעלה