שלום לכם

Another Girl

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

אני בתיה(דנטל מכירה אותי ממקום אחר
) ואני סובלת מנדודי שינה(הייי בתיה) שלא נראה לי שהם חמורים כל כך,אבל עדיין מאוד מציקים (גם כשאני מרגישה עייפה אני מתקשה להרדם- קשה לי להיות בפוזיציה נוחה,המחשבות רצות,הדאגות מעיקות,והשינה מתרחקת) ולא כיף לי. אולי זה קשור בעובדה שאני אדם לחוץ, מתקשה להירגע,לוקחת הכל ללב,ובלילה חושבת על כל הדברים המעיקים,ולא יכולה להפסיק. כצעד ראשון,עשיתי את 3 המבחנים שבקישורים ולהלן התוצאות:
בראשון- חשד להפרעת שינה חמורה בשני- חשד לאינסומניה ועוד הפרעה חמורה... בשלישי- ציון 27 בקיצור מצבי טוב,לא כך?
אני תוהה אם יש משהו שאני יכולה לעשות לפני שאני פונה למעבדת שינה... כי לא ממש ניסיתי דברים עד היום. מישהו?

דנטל

New member
ברוכה הבאה

נראה שהבעיה שלך היא בעיקר בגלל מתחים וחששות ודאגות. אולי עדיף קודם לנסות לפתור אותם ואחרי זה לראות איך זה משפיע על השינה. דיברו פה על פרחי באך ולמיטב הבנתי, אלה תורמים גם לבעיות שינה וגם למתחים. אולי כדאי לך לנסות ולהגיד לנו אם זה עוזר, כמובן.

Another Girl

New member
../images/Emo13.gif

הקטע הוא...שאני לחוצה באופן טבעי, וקל להגיד "תנסי לפתור את הבעיות ולהירגע"...אני פשוט לא יכולה.מה שאני לא עושה,זה מטריד אותי.
פרחי באך באמת עוזרים?

דנטל

New member
אבל זו בדיוק הבעיה

הלחוצה באופן טבעי הזה זה משהו שצריך לפתור אותו וישנן דרכים. פשוט ללכת לטיפול או לפחות, בתור התחלה, היה רצוי להתעניין בדרכי הטיפול. אני לא יודעת אם פרחי באך באמת עוזרים, כי לי אין נסיון איתם, אבל כל מכללה לרפואה טבעית שמכבדת את עצמה, מעבירה קורסים שעוסקים בפרחי באך, כך שאני נוטה להאמין שיש פה איזה בסיס למשהו שכנראה עובד בחלק מהמקרים.

למעלה