שלום לכם

שלגיה 14

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

מי מכם היה אתמול בהופעה בתמונע? ספרו חוויות.. ותעלו תמונות אם יש לכם...

הייתי עם חברה.

היה מהנה ביותר... בהופעה שהייתה בשבעת הכוכבים עמדה מישהי מאחורי שהבנתי איכשהו שהיא מהפורום אז... אמ.. זיהיתי אותה אתמול אבל אין לי באמת מושג מי זאת. זאת רק אני או שהיה מפוצץ מהרגיל ובהרבה אנשים שמכירים רק את הלהיטים?

שלגיה 14

New member
אז ככה...

אני הייתי, ואני חושבת שהיתה הופעה מדהימה!!! זה לא משנה כמה פעמים אני אהיה בהופעה שלו, אני תמיד אתרגש מחדש. נהניתי מכל רגע. השיר החדש, יפהפה.. התרגשתי ממנו מאוד

אז אולי אותך זיהיתי?

בהתחשב בעובדה שאף אחד לא הגיב לשרשור הזה עד כה. וכן. גם אני תמיד מתרגשת :/ (אבל זאת באמת רק אני שהרגישה שהאוכלוסיה שונה?)

שלגיה 14

New member
יש מצב.. :)

לא הרגשתי שהאוכלוסיה שונה, אבל כן שמתי לב שהיו המון אנשים והיה מפוצץ!

אולי בגלל מי שישבת ליידו.

מצד אחד היו לי את אלו שיודעים את כל המילים, בערך. אבל לפחות מכירים את השירים. מצד שניישבו שולחן ש אחרי שהוא שר את 'חשבתי שיהיה ורמנטי' ו'סתם עוד יום' חיכו רק לתגידי לו ודי הריצו בניהם בדיחות. לא שיש לי תלונות ויותר אנשים שיכירו את אוהד ויבואו להופעות זה מבורך אבל בגלל זה הייתה הרגשה שונה.

שיר m

Well-known member
היית בשבעת הכוכבים?

אז את זאת שנראתה לי מוכרת...:)

האמת שזיהיתי אותך...

אבל לא ידעתי אם זה הדדי אז לא היה נעים לי לגשת. בכל זאת. פעם אחרונה שראית אותי היה לפני הגיוס (או על מדים בטירונות) עכשיו אני כבר משוחררת.

שלגיה 14

New member
ליבי, אני חושבת שגם אני זיהיתי אותך

אבל.. לא הייתי בטוחה.. :) ו.. מזל טוב על השחרור... :)

אבל...

אני לא חושבת שאני יודעת מי את.... אז איך זיהית אותי? (את שיר אני מכירה מפורום שרון הולצמן ז"ל)

שיר m

Well-known member
פעם הבאה תגשי:)

לי יש זיכרון דפוק, ואם כבר אני מזהה מישהו, אין לי מושג מאיפה...

למעלה