שלום לכם..תגידו,

שלום לכם..תגידו,

אתם מתגעגעים ללהיות שמיניסטים? ועכשיו, באמת? אתם בטוחים? אבל למה? חחחחח אתם חופשיים!!!!!!! מקנאה בכם
*מרגלת מפורום שמיניסטים*

כן..הייתי צריכה לשאול לבית ספר

לא נורא... אז מתגעגעים נכון?? בל בטח זו סתם נוסטלגיה... די כמה אפשר?. עכשיו אתם חופשיים השתחררתם מהכלא
למרות שכלא חדש מחכה (צבא)

סיונתו

New member
מתגעגעת המון ../images/Emo10.gif

גם אני הייתי כמוך, כל י"ב חיכיתי לסוף, הסוף הזה החזיק אותי כל השנה ובחודשים האחרונים שלא למדנו והיינו בחזרות למסיבת סיום והתכנונים של הנשף והכל ביחד.... פתאום מתחברים עם כולם ונהיה כל כך כיף וכשהכל נגמר את בשוק הייתי בדיכאון אחרי הנשף
כשהילד הראשון מהכיתה שלי התגייס בכיתי באותו יום רק כי ידעתי שזה באמת ההתחלה של הסוף, ושזהו לא יהיו יותר שיעורי שכונה... זהו זה באמת נגמר זה באמת הסוף 12 שנים נגמרו אין בית ספר אני מתגעגעת
תנצלי את השנה הזאת עד הסוף שלא תסיימי בתחושת החמצה כמוני שכשמתחילים להיות בקשר עם אנשים שבחיים לא חשבת שתהיי איתם בקשר הם התגייסו כל כך מהר
תנצלי את השנה הזאת מבחינה חברתית עד הסוף עד שתרגישי באמת כמה כיף היה ושלא פספסת כלום...

אוף איזה דיכאון זה../images/Emo10.gif

יש לי רגשות מעורבים...אוף..למשל, היום היו לנו 3 שעות הסטוריה, והמורה שלי קצת חולה בראש...זה כזה מצחיק...הבנים בכייתה שלי עם הקטעים שלהם...שכולם נשפכים...זה נדיר וזה לא יחזור יותר...המחשבה הזו באמת עושה לי מועקה כלשהי..
אבל לא יודעת..אני מאלה שדווקא תמיד התלוננו שהכול עובר מהר מדיי ושלא רוצים לסיים בצפר, אבל משהו השתנה אצלי בחופש הגדול האחרןו....נמאס כבר מהשגרה הזו...העניין מיצה את עצמו
פיצול קטן

yavin

New member
אם נמאס משיגרה....

אז להפך עדיף להישאר בביה"ס כי החיים הם שיגרתיים יש קשיים, מתמודדים איתם, עוברים אותם. קמים בבוקר, מארגנים את הילדים, הולכים לעבוד, חוזרים לבית ולמשפחה לישון...

התכוונתי לשגרת בצפר

ברור שאחר כך יש את "שגרת החיים" זה ברור... חוץ מזה תמיד רוצים את מה שאין
או לא רוצים את מה שיש (בצפר)

תראי,

את רגילה לדבר מסויים במשך 12 שנה. את קמה כל בוקר ויודעת שיש לך משהו לעשות, את מתלבשת והולכת לבית ספר לכמה שעות. את מרגישה שהימים עוברים ואת מרגישה שיש לך מחוייבות כלשהי. אישית, נורא אהבתי את לחץ הבגרויות, את לחץ העבודות והשיעורי בית. הייתי חוזרת הביתה ומסדרת לי על דפים מה אני הולכת לעשות כל יום והרגשתי עומס. ועכשיו מה
אני לא מרגישה כלום. אני לא עושה כלום חוץ מבילויים ובזבוז כסף. החומר לבגרויות עוד שוכב לו בארון וחצי שנה שלא ישבתי על יד השולחן שלי ולמדתי. וזה חסר, את לא מתארת לעצמך כמה העיסוק הזה וההשקעה חסרים. בית ספר זה לא כלא, זה כיף
.

אני ממש לא

מתחברת עם מה שאת אומרת....חח אוף, חבל שלא אבל מה אני אעשה, אני לא מצליחה להבין... איך אפשר לאהוב את הרגשת הלחץ והאחריות הזו? זה לא נמאס?? אני רוצה כבר חופש! לא לגלוש באינטרנט עם רגשות אשם ועם מטען של ש.ב במתמטיקה ומבחן באזרחות על הראש
בכל מקרה, תודה על ההתייחסות
אני אנסה לנצל את השנה הזאת למרות שיש בי רצון בלתי נשלט לסיים אותה

אמ.

אני מתגייסת בסוף אפריל. זה כמעט שנה שלמה להיות בבית בלי מסגרת. חלק מצאו עבודה כדי שתהיה להם מסגרת אבל אני לא הסתדרתי עם זה. בבית ספר למרות שיש לך המון מחוייבויות ומטלות את מוצאת חברים, יש פעילויות, יש את הצחוקים בכיתה. יש המון דברים שעוזרים לך להפיג את האווירה כביכול המאיימת של הבית ספר. לכן אני לא מסכימה עם המונח 'כלא'. לחץ בגרויות זה אחד הדברים שהכי אהבתי
. זה לחזור הביתה, לעשות דברים שכיף קצת ואז להיכנס לזה. ולהשקיע, להיות ממוקדת במשהו אחד. גם לי היה את העניין עם האינטרנט עד שהרשתי לעצמי להיות גג שעה באינטרנט. והסתדרתי עם זה יופי. בהצלחה
.

../images/Emo9.gif.

כשאני מציבה לעצמי משהו אני אעמוד בו :$. אממ נגיד הייתי חוזרת מבית ספר הייתי לוקחת לי כמה זמן עד שבאמת התיישבתי ללמוד ואם פתאום התחשק לי להפסיקללמוד הייתי באה למחשב לגג שעה. אחרי זה ממשיכה ללמוד אם הייתי מסיימת את החומר שהקצבתי לעצמי הייתי יכולה לגלוש שוב
. אני מאוד מסודרת בעניין הזה, הייתי ממש מכינה לעצמי לו"ז
.

shira245

New member
אהמ קצת.

אין בי שום רצון להיות שמינסטית שוב או לחזור לבית ספר.זהו נגמר.היה כיף אבל זו חתיכת הקלה לדעת שסיימת ויש לך תעודת בגרות מלאה ויותר לא תצטרך לחזור על זה שנית.זה היה מעולה להיות שמיניסט מכל בחינה אפשרית <דווקא יא' מבחינה לימודית הייתה הרבה יותר קשה>-ביב' אפשר להבריז חופשי,שלא לדבר על כך שבפסח מסיימים ללמוד ואז זה רק שיעורי השלמה/מתכונות/בגרויות. מה שכן,עכשיו אני מעריכה את הקלות והיופי שטמונים בתק' הזאת.כשאתה שמיניסט ואתה רק מת לסיים עם בית ספר וכולם אומרים לך "חכה חכה עוד תתגעגע לתק' הזו ועוד שנתיים תעריך את מה שהיה לך בה" ואתה חושב לעצמך שזה בחיים לא יקרה..אבל זה קורה ו"החיים האמיתיים" שאמורים להתחיל ברגע שסיימת בית ספר לא כל כך זוהרים כמו שנדמה לך
..ובאיזשהו מקום,עדיף שיהיה לך על הראש המבחן הקרוב במתמטיקה מאשר למצוא עבודה<במיוחד כשאתה מתגייס מאוחר ויש לך המון זמן עד הגיוס>. אז כמה שזה נשמע קלישאתי-תנצלי את השנה הזו טוב טוב
.

A N I g M A

New member
יו אני לגמרי מתגעגעת;[

אבל בעיקר לקטע החברתי. הו, וגם לזה שהייתי עסוקה עד מעל הראש. כמה ששנאתי את זה אז - זה היה כיף, בסה"כ. אההה ולשיר בטקסים ובהופעות וזה

למעלה