שלום לכם שוב

שלום לכם שוב

אני מצטערת שלא הבעתי נוכחות בפורום אבל הייתי חולה מה שכן אני רואה שלכם יש הרבה מאוד מידע על מייק ואני מופתעת מאיפה המידע הרב עליו יש לי עוד בקשה קצת די חצופה האם למישהו יש דיסק של הסרט לס מואה טמה של ארז לאופר אני מוכנה לשלם כי אני מאוד מאוד רוצה לראות אותו וכן מה עלי לעשות כדי שגם אני אזכה כמוכם בכל הדברים היפים שאתם מקבלים כמו דיסקים וכ"ו אני גרה בסוף העולם וקשה לי מאוד להגיע למרכז ורק כאן אני מרגישה קרוב

ברוכה הבאה אירה

אני שמחה שאת עכשיו בריאה כדי שתוכלי לעקל את מה שאני כותבת. ראשית הפורום לא מועדון בינגו ,הזכייה היחידה שיש לנו (זאת מאיה). כל החומר שברשותנו נרכש עם השנים ומשתדלים להעלות את הכל בפורום כדי שכולם ייהנו. אין פה הגרלות.... בקשר לסרט "לס מואה טאמה" ניתן לרכוש בסטימצקי או בקרביץ.(אני רכשתי בסטימצקי). בשביל מייק אלך עד סוף העולם ושום דבר לא יעצור בעדי. הישארי עימנו אירה סגולה

לסגולה

סליחה אם המילים נשמעו לא נכון היה לי המון חומר בהיותי נערה בבית הוריי אך לדאבוני אימי עשתה ניקיון אחרי נישואי ונקתה לי גם את מייק ברנט כך שלא נשאר לי זכר ממנו ומהאוסף שלי לגבי הזכייה כונתי היתה כפי שהבנתי שעורכים די.וי.די נדמה לי אם אני לא טועה אחד מחברי הפורום ושאלתי היא אם גם אני יכולה לרכוש ממנו את הדי.וי.די או הקליפים עד כמה שהבנתי וסליחה שוב אם פגעתי

ספרי לנו על אהבתך למייק

( אם לבעלך לא איכפת ). כדי לקבל את אותו די וי די מתורגם את צריכה לכתוב לשון שון מייקלס ( נדב ) בתוכנת המסרים של תפוז. נכנסים לשם שלו ( או של מי שאת רוצה למסור לו מסר בפרטי, בלי שאף אחד אחר יקרא ) ורושמים לו הודעה פרטית שבה את מבקשת עותק צרוב מהדי וי די הזה, את נותנת את השם ושם המשפחה שלך והכתובת שלך והוא ינסה לשלוח לך. ( אני בעצם עונה בשמו, הוא צריך להסכים לכך כמובן ). את ה די וי די ללא התרגום אפשר להשיג בטאואר רקורדס בכל עיר בישראל. אני למשל נכנסתי לטאואר רקורדס בגרנד קניון בחיפה והזמנתי, מסרתי את מספר הטלפון שלי והם אמרו שיתקשרו כשיגיע. החברה צריכה להזמין מחוץ לארץ אם אין לה במלאי ויוכול להיות שתצתרכי לחכות חודש. אם יש לחברה במלאי, תוך שבוע יהיה לך את ה די וי די הזה. מה שיש בפנים זה שירים של מייק באורך של שעה וחצי. זהו בעצם אותו די וי די של נדב ( כמעט ) אבל כמובן שבלי תרגום עברי. הוא עולה 100 שקל והוא שווה.

אני מתכוונת ל די וי די קי סרה

לעומת זאת את ה די וי די לס מואה טמה הרבה יותר קל להשיג. את נכנסת לטאאור רקורדס בכל עיר בישראל או אפילו לחנות המתחרה ששמה צליל שגם היא נמצאת בכל עיר בישראל. שמה את מבקשת את לס מואה טמה, אם אין להם הם מזמינים יש להם במלאי כי יש לזה תרגום בעברית ותוך שבוע תקבלי. גם זה עולה 100 שקל. חוץ מזה יצא בארץ אותו די וי די ללא תרגום עברי ביחד עם דיסק עם 24 שירים של מייק. זה בא בחבילה. זה עולה 120 שקל ( אם זכרוני אינו מטעני ). חוץ מזה יש למייק 2 דיסקים נוספים שניתן למצוא בחנויות, או להזמין מהחברה.

מאיה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

נשמה ...מתי את יוצאת לחופש
את זוכרת שאמרת כשניסע לצרפת את תמשיכי הלאה לארץ אחרת
. מה דעתך להקדים את הנסיעה ואנחנו נצטרף אלייך יותר מאוחר
את חייבת להשיב לי
ממלא את מריצה פה את הדפים .טוב מאמי
אוהבת אותך בטרוף סגולה

כפרה סגולה, אני יוצאת לחופש,

חופש גדול ביותר. אני ממשיכה למדינות אחרות לתקופת זמן בלתי מוגבלת. אני מאיה גם מקדימה את הנסיעה, היום בערב אני כבר עוזבת. אז ביי ביי סגולה, נפגש אחרי החופשה.

סימה42

New member
בקשר לדיוידי קיסורה

מאיה אהלן את לא מכירה אותי אני סימה נעים להכיר כתבת פה לגבי הדיסק של העשרים וארבע שירים שניתן להשיג זה דיוידי או דיסק לאוטו? חוץ מיזה , לגבי שני הדיסקים הנוספים שהזכרת פה אשמח אם תגידי לי למה התכוונת איזה דיסקים אלו, אודה לך מאוד אם תעדכני אותי ואשמח להחליף איתך חוויות לגבי מייק הנערץ והאהוב

לקחתי לידיים שלי את כל הדיסקים וה

די וי די שיש לי והתישבתי מול המחשב ואנחנו מתחילים. דיסק לשמיעה בלבד, רקע בצבע לבן, מייק בצד עם חולצה אדומה וכפתורים לבנים על זה ז'קט ג'ינס ומכנס ג'ינס גם. רשום באותיות זהב באנגלית MIKE BRANT , האותיות הן בצבע זהב בולט על רקע הלבן. רשום מתחת לכיתוב בצבע זהב 20a'me ANNIVERSAIRE , בצד למעלה יש עיגול שהרקע שלו לבן ובפנים רשום באותיות לבנות avec RTL זהו דיסק שכולל 20 שירים, מהמוצלחים ביותר של מייק, לפי דעתי הטוב ביותר שלו ולמי שאין כסף מיותר לבזבז, אותו עדיף לקנות. דיסק שני לשמיעה בלבד, תמונה של מייק מסתכל לצד עם חולצה שחורה ופסים לבנים ( אותו דיסק בדיוק עם תמונה אחרת של מייק על רקע אדום חזק רשום M. BRANT , master serie ) מדובר על אותו דיסק עם אותם שירים, רק התמונה שונה ), הדיסק כולל 16 שירים טובים של מייק, מי שמעריץ שלו חייב לפי דעתי לקנות גם את הדיסק הזה. מחירו 50 שקל והוא כמו הקודם לשמיעה באותו, לא מדובר ב DVD . עוד דיסק לשמיעה בלבד, הפעם הדיסק הזה הגיע כחבילה מחוץ לארץ ונמכרה בכל הרשתות בארץ. בתוך החבילה הזו יש את הדיסק הזה וגם DVD ששמו לס מואה טמה המפורסם של ארז לאופר, אבל ה DVD הזה שבא עם הדיסק לשמיעה הוא ללא תרגום עברי. ( יש גם DVD של לס מואה טמה של ארז לאופר עם תרגום עברי בנפרד ובלי הדיסק לשמיעה - עולה 100 שקל ). הדיסק לשמיעה שבא בחבילה כולל 24 משיריו של מייק ברנט. אפשר להזמין אותו בכל חנות בארץ, יש להם אותו במלאי. זה מגיע כמו שמוכרים שתי דיסקים בקטן ( אם את מבינה מה שאני רוצה להסביר לך ) זאת אומרת הכיסוי לא גדול ורחב כמו שמוכרים לך די וי די, אלא כיסוי של דיסק קטן ובתוכו יש שני דיסקים, שאחד מהם הוא DVD. התמונה, מיק עם אגרוף לפנים בשחור לבן. ואחרון חביב, זהו ה DVD מחוץ לארץ קי סרה, שוב אותה תמונה של מייק בשחור לבן עם אגרוף לפנים ( היד מושטת לפנים ) בדיוק אותה תמונה של הקודם, אבל את צריכה להזמין את זה מיוחד מהחנות ולהגיד כשאת מזמינה שאת רוצה את ה די וי די לצפיה שכולל 24 קליפים שלו, את צריכה להסביר למוכר שמדובר ב QUI SAURA שכולל קליפים לצפיה ולא לשמיעה באוטו או בדיסק לשמיעה הרגיל. בדרך כלל אין את זה בחנות, צריך להשאיר מספר טלפון וכשהחנות מקבלת הם מתקשרים בחזרה. לפי דעתי, זה הדי וי די היפה ביותר שלו ( יותר מלס מואה טמה, שזה יותר סרט תיעודי עליו ). חוץ מזה, עומד לצאת בקרוב די וי די קריוקי עם תמונות נופים וכיתוב בצרפתית בלבד של שיריו של מייק ( נדמה לי שלא רואים את מייק בכלל באותו די וי די ) הוא כבר יצא בצרפת לפני שבועיים ועומד להגיע לישראל, יש שם את נופי צרפת וישראל והוא קריוקי. להתראות מאיה

סימה42

New member
יעוץ בנושא דיסקים

מאיה היי מאוד שמחתי לקבל ממך תשובה בקשר לכל הדיסקים של מייק אני מאוד מודה לך חוץ מיזה את הדיוידי האחרון של ה 24קליפים קניתי בצרפת ואני נהנת ממנו מאוד כמעט כל יום אני צופה בזה פשוט מהמם לראות את מייק שם וכל מילה מיותרת בכל אופן תודה רבה לך אני מניחה שנתראה בראשון לפברואר בנתיים שבת שלום

למעלה