לקחתי לידיים שלי את כל הדיסקים וה
די וי די שיש לי והתישבתי מול המחשב ואנחנו מתחילים. דיסק לשמיעה בלבד, רקע בצבע לבן, מייק בצד עם חולצה אדומה וכפתורים לבנים על זה ז'קט ג'ינס ומכנס ג'ינס גם. רשום באותיות זהב באנגלית MIKE BRANT , האותיות הן בצבע זהב בולט על רקע הלבן. רשום מתחת לכיתוב בצבע זהב 20a'me ANNIVERSAIRE , בצד למעלה יש עיגול שהרקע שלו לבן ובפנים רשום באותיות לבנות avec RTL זהו דיסק שכולל 20 שירים, מהמוצלחים ביותר של מייק, לפי דעתי הטוב ביותר שלו ולמי שאין כסף מיותר לבזבז, אותו עדיף לקנות. דיסק שני לשמיעה בלבד, תמונה של מייק מסתכל לצד עם חולצה שחורה ופסים לבנים ( אותו דיסק בדיוק עם תמונה אחרת של מייק על רקע אדום חזק רשום M. BRANT , master serie ) מדובר על אותו דיסק עם אותם שירים, רק התמונה שונה ), הדיסק כולל 16 שירים טובים של מייק, מי שמעריץ שלו חייב לפי דעתי לקנות גם את הדיסק הזה. מחירו 50 שקל והוא כמו הקודם לשמיעה באותו, לא מדובר ב DVD . עוד דיסק לשמיעה בלבד, הפעם הדיסק הזה הגיע כחבילה מחוץ לארץ ונמכרה בכל הרשתות בארץ. בתוך החבילה הזו יש את הדיסק הזה וגם DVD ששמו לס מואה טמה המפורסם של ארז לאופר, אבל ה DVD הזה שבא עם הדיסק לשמיעה הוא ללא תרגום עברי. ( יש גם DVD של לס מואה טמה של ארז לאופר עם תרגום עברי בנפרד ובלי הדיסק לשמיעה - עולה 100 שקל ). הדיסק לשמיעה שבא בחבילה כולל 24 משיריו של מייק ברנט. אפשר להזמין אותו בכל חנות בארץ, יש להם אותו במלאי. זה מגיע כמו שמוכרים שתי דיסקים בקטן ( אם את מבינה מה שאני רוצה להסביר לך ) זאת אומרת הכיסוי לא גדול ורחב כמו שמוכרים לך די וי די, אלא כיסוי של דיסק קטן ובתוכו יש שני דיסקים, שאחד מהם הוא DVD. התמונה, מיק עם אגרוף לפנים בשחור לבן. ואחרון חביב, זהו ה DVD מחוץ לארץ קי סרה, שוב אותה תמונה של מייק בשחור לבן עם אגרוף לפנים ( היד מושטת לפנים ) בדיוק אותה תמונה של הקודם, אבל את צריכה להזמין את זה מיוחד מהחנות ולהגיד כשאת מזמינה שאת רוצה את ה די וי די לצפיה שכולל 24 קליפים שלו, את צריכה להסביר למוכר שמדובר ב QUI SAURA שכולל קליפים לצפיה ולא לשמיעה באוטו או בדיסק לשמיעה הרגיל. בדרך כלל אין את זה בחנות, צריך להשאיר מספר טלפון וכשהחנות מקבלת הם מתקשרים בחזרה. לפי דעתי, זה הדי וי די היפה ביותר שלו ( יותר מלס מואה טמה, שזה יותר סרט תיעודי עליו ). חוץ מזה, עומד לצאת בקרוב די וי די קריוקי עם תמונות נופים וכיתוב בצרפתית בלבד של שיריו של מייק ( נדמה לי שלא רואים את מייק בכלל באותו די וי די ) הוא כבר יצא בצרפת לפני שבועיים ועומד להגיע לישראל, יש שם את נופי צרפת וישראל והוא קריוקי. להתראות מאיה