שלום לכם שוב!

pusher

New member
שלום לכם שוב!

תוכלו לספר לי קצת על ה-CSI NY? לצערי לאס וגאס נגמר ו...מיאמי בקושי יוצא לי לראות בגלל חוסר זמן...קיויתי שתעזרו לי להתמכר גם לניו-יורק....תוכלו לספר לי על הדמויות והאופי שלהם ככה? תודה מראש!

deathcaster

New member
תגובה ( מכילה חצי ספוילר קטנטן )

לאס וגאס לא נגמר, ומיאמי יש , לא בקושי, תמיד אתה יכול להוריד פרקים חדשים מהרשת... ולגבי CSI NY , יש כאלה שיגידו לך שהיא לא כמו 2 אחיותיה הגדולות, אני לא מסכים , זו סדרה שדומה יותר ללאס וגאס, מאשר למיאמי כי שם מתמקדים יותר בפן המקצועי של הסדרה ופחות המשקפי השמש של דיויד קרוזו ובשיניים התותבות של פרנק הבלש
למשל אתמול ראית את הפרק של CSI NY עונה 2 פרק מס' 20 ששודר שלשום בארה"ב, והוא היה ממש מצוין....

pusher

New member
מ'זתומרת להוכיח?

אומנם יש לי שם של בן וכינוי של בן..אבל חבר'ה..PUSHER הוא דמות אהובה עלי זה לא שאני פה איזה עבריינית.... ו..ערוץ 11 ממשיכים לשדר לאס וגאס?

הילה הץ

New member
אני חושבת שהוא התכוון בציניות...

ערוץ אחד כנראה ימשיכו לעונה 6 (שעומדת להסתיים בארה"ב) אחרי שניו- יורק תסתיים.

pusher

New member
ציניות?בחיי שאני תמימה...../images/Emo9.gif

ו...איך הדמויות בניו-יורק? ובכלל..הסדרה טובה?

הילה הץ

New member
אני אוהבת את ניו- יורק

כמובן שהיא לא לאס- וגאס, אבל נחמדה, עדיין לא ראתי מספיק פרקים כדי ממש לדבר על הדמויות. בכל מקרה היא עדיפה על מיאמי.

deathcaster

New member
תגובה

אני רוצה הוכחה, תצלמי תמונה שלך בעירום ולידה תצלום מתעודת הזהות כולל הפרטים שלך כדי שנוכל לאמת שאת אכן לא בן. ואני מבקש שתעשי זאת בהקדם האפשרי. כי יש לטענה שלך השלכות משפטיות חמורות.

למעלה