שלום לכם-שאלה

• פותח הנושא 068
  • פורסם בתאריך

068

New member
שלום לכם-שאלה

אני מתעניין מאוד בקרבות חרבות (לא חרבות של סיף,) בסגנון אחיזה של שתי ידיים (לא יד אחת כמו לדוגמא בסיף :) ) אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אומנות לחימה בסגנון הזה? (אני יודע שיש משהו עם חרבות יפניות מעץ...) ועוד שאלה: האם מישהו מכיר אתרים שאפשר ללמוד מהם תרגילי חרבות? (בסגנון שתי ידיים ושמסבירים ממש עם תמונות או אפילו עם סרטונים?)

תתקשר ליורם 054-443312

או ליוסי שותפו: 050-612618 . מלמדים חרב יפנית לאחיזה בשתי ידיים. מומלצים מאוד.

איקידו

New member
אצלינו יש שיעורי איאידו וקנג'וצו

איאידו עם חרב (איאיטו - קטאנה לאימונים ממתכת) קנג'וצו עם בוקן (חרב מעץ). אתה מוזמן בתיאום מראש. 053-302386 בבקשה להתקשר בשעות נורמאליות.

068

New member
איפה בדיוק בת"א?

אשמח קצת ליותר פרטים...

068

New member
ועוד...

כשאתה אומר קנג'וצו אתה מתכוון קנדו? או שזה בכלל אומנות לחימה אחרת? ממש יהיה מועיל אם יש לך תוכנת תיקשורת (msn, icq ) אם כן אז תגיד לי בפרטי ואני אשלח לך

קנדו בת"א - המלצה, והערה לממליצים

כפי שכבר רמזו כאן, אבל לא הרחיבו - קנדו היא אומנות הסיוף היפנית. הקנדו המודרני צמח בבסיסו מאומנויות הסיוף של הסמוראים ביפן של עד המאה ה-19. האימונים בקנדו הם עם חרב במבוק, הנאחזת בשתי ידיים, וכוללים קרבות סיוף עם חליפות מיגון מיוחדות. לממליצים - דובר כאן רבות בעבר על המלצות על שיטות "דומות" למה ששואל אדם שמחפש אומנות. אם אתם ממליצים למי שאינו בקי, אפשר משפט או שניים להסביר לו על מה אתם ממליצים, גם אם זו לא (רחמנא ליצלן) השיטה "שלכם". לגבי איאידו - זה מרתק, מופלא וסובב סביב החרב היפנית, אבל הבחור חיפש קרבות חרבות, קרי מול יריבים. קנג'וטסו, קנדו או לחימת חרבות אחרת יתאימו (עניות דעתי, וכו' וגו'). ל- 068, האתר של קבוצת הקנדו בת"א כרגע בשינויים, אבל אני מאמין שתמצא בו פרטים על זמני אימונים והתקשרות עם המדריכים בת"א. בהצלחה. איל

לא לגמרי מובן אם אתה מתעניין רק

באמנויות יפניות, או גם בסגנונות חרב אחרים (כגון לחימת אבירים)?

068

New member
תודה רבה לכולכם!

אני עם ראש פתוח לגבי כל סגנון חרב (כל עוד זה עם שתי ידיים) אני רוצה להגיד תודה לכל מי שענה לי! אני מוסיף קצת מידע על עצמי ככה שתדעו (אני בן 13, אין לי נסיון באומניות לחימה ואני מת"א)

למעלה