שלום לכם! שאלה

טוב נו... תשובה רצינית....../images/Emo26.gif

אני לומד נינג'יצו. מתחיל יחסית. אצלנו (ואצל רוב המורים) אין הפרדה לרמות בחומר שמלמדים. כלומר - יתכן מצב שאתה מגיע לשיעור הראשון - ואתה נופל על שעור עם חרבות. אבל העניין הוא שעבודה עם כלי-נשק הוא לא העיקר בנינג'יצו. הוא פשוט עוד נדבך. יש תקופות רוויות כלי-נשק - בכל שיעור לוקחים כלי-נשק אחר ומתרגלים טכניקות. ויש תקופות שקורה שלא נוגעים בנשק וכל העבודה היא בידיים ריקות. העבודה בנינג'צו היא מאוד מגוונת... ככה שאם אתה רוצה להתמקצע דווקא בכלי-נשק מסויימים - אולי הנינג'יצו דווקא פחות יתאים לך... כלי נשק אופיניים בנינג'יצו: מקלות (קצר - 92 ס"מ, ארוך - 184 ס"מ) חרב/בוקן (חרב אימון מעץ/פלסטיק) חבל סכין לפעמים גם ג'וטה ועוד כמה כלי נשק קצת יותר אקזוטיים...

אנחנו נינג'ות...../images/Emo26.gif

אנחנו נמצאים בכל מקום...
אני לומד בחיפה, אבל יש מורים מעולים באמת בכל מקום... כמה דוגמאות, אני מניח שיוכלו לתת לך עוד הרבה מורים אחרים: * יוסי שריף - ת"א ורמת-השרון * מוטי נתיב - תל-אביב * משה זולר - ת"א * אילן גטניו - גבעתיים * יוסי תשובה - ת"א

gilsasson

New member
שמע! הצלחת לשכנע אותי אבל

בוא תגיד לי כמה דברים: איפה נמצאים המכונים האלה שבת"א? ולמה כדאי לי ללכת דווקא אליהם ולא למכון הנינג'יצו של איתן לוי בראשון? תהיה בטוח שאני אלמד נינג'יצו....

תשובות:../images/Emo26.gif

OK - אז ככה: אם אני לא טועה, האימונים של יוסי שריף מתקיימים בתיכון עירוני ה'. בשאר המקומות שכתוב ת"א - מדובר בבית-ספר "מגן" במעוז-אביב. הסיבה שנתתי לך דווקא את המורים האלה היא שהם (+ יעקב חזן שמלמד באזור הצפון) הם המורים הבכירים בארץ. הדמות הכי מוכרת והכי בכירה כאן בארץ זה דורון נבון. הוא זה שהביא את השיטה לארץ (ולמעשה הראשון שהוציא את השיטה מחוץ ליפן). רשימת המורים שהזכרתי הם התלמידים שלו. יש כמובן עשרות (אם לא מאות) מורים "דור שני" - חלקם מורים מאוד-מאוד מוצלחים בפני עצמם (ואצל אחד כזה אני לומד למשל). את איתן לוי ספציפית - אני לא מכיר (מה שלא אומר כלום - אני כאמור תלמיד מתחיל יחסית בשיטה...) ** רק הערה למען הצדק ההיסטורי: לא הזכרתי גם את דני וקסמן - עוד אחד מהבכירים בארץ בתחום הג'ודו והנינג'יצו - גם הוא למד אצל מסאקי האצומי ביפן.

budoka

New member
איתן לוי לא קשור לדורון נבון

וגם לא לבוג'ינקאן או לארגון קבוצות.

שמע גיל...../images/Emo26.gif

יהיה לך קשה מאוד להסיק מסקנות ממה שאנשים יכתבו לך כאן בפורום... מלבד איתן לוי - שאני כאמור לא מכיר - כל המורים שהזכרתי הם מורים מעולים. לכל אחד יש את הסגנון שלו ואת הדגשים שלו - הדרך הטובה ביותר היא ללכת לשעור נסיון ולראות למי מהם אתה הכי מתחבר. בהצלחה...

שי רגב

New member
"למען הצדק ההיסטורי"../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה זה?????????? ואיפה בדיוק אתה ממקם את דני? על פלנטה אחרת?? לפי הדברים שלך ניתן להבין שהוא בכלל לא חי בארץ...

שי רגב

New member
אגב: "אנדרסטיינטמנט"...

"עוד אחד מהבכירים בארץ בתחום הג'ודו והנינג'יצו - גם הוא למד אצל מסאקי האצומי ביפן" האנדרסטייטמנט מצורתו המודגשת והברורה ביותר...

לא לא לא... OK - אז הבהרה../images/Emo26.gif

הסיבה שדני וקסמן הוצא מהכלל, היא לא לחובתו אלא לזכותו. פשוט, אם תקרא - תראה שכשפרטתי את רשימת המורים הבכירים, כתבתי שכולם היו תלמידיו של דורון נבון - מה שלא נכון לגבי דני וקסמן. ובמשפט האחרון שציינת רציתי להבהיר שהוא (כמו דורון נבון) למד אצל האצומי... הסיבה שדני ויעקב חזן הוזכרו כדרך-אגב, היא אך ורק בגלל שהבחור רצה מורים באזור המרכז... ולמען הסר ספק: דני מורה נהדר - ומהמעט שיצא "לטעום" (בגשקויים ובשניים-שלושה ביקורים אצלכם במירב) - מאוד-מאוד נהנתי...

צחוקים עם איתן לוי

אני לא יודע אם זה נינג'יטסו אבל בטוח שהוא עושה יותר כפיפות בטן מה-200 העלובות שלי

חביבי... אם אתה היית עושה...../images/Emo26.gif

רנדורי בלי כפפות ובלי מגן שיניים - אחרי כמה שנים גם החגורה שלך הייתה בצבע הזה!!! תראה מה קרה לברך שלך...

???../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif

על מה אתה מדבר?... הבעיה שלך הייתה עם הכותרת (שאני מסכים שהיא הייתה פרודו-ית למדי) או עם התוכן?? אם הכוונה לכותרת - זה היה הפוך על הפוך... אירוניה שכזו... אל דאגה - אני לא נינג'ה. אני עדיין מנסה להבין איך לעזאזל עושים את הגן-סקי הזה, ולמה בגלגול אני משאיר חלקים נכבדים מהעור שלי על האספלט. חוץ-מזה שלמרות שאני לא ממש "בכל מקום" - מחודש לחודש אני מתקרב לזה (מבחינת הממדים שלי לפחות).

gilsasson

New member
אני אבדוק את כל המקומות שאתם אמרתם

כמו כן אני ממש מודה לכם על העזרה. אם אתם מכירים עוד מקומות אז אתם מוזמנים להוסיף. שוב תודה!

למעלה