שלום לכם שאלה לי

אפרתiש

New member
שלום לכם שאלה לי

בועז לא מכירה תכללים החדשיים סוריי תן לי רק הפעם
יש לי פגישה שניה היית זרמיה יפה בפגישה הראשונה . שניה לא הייתי הרבה זמן ואני צריכה עזרה על איזה נושאים מדברים ונושאים אם תוכן כי הוא נראה ממש חכם וזה ולא באלי להעביר את הפגישה בלי נושאים שחשובים ועל מה מדברים? תודה מראש שבת מבורכת

תני לו...

הוא מנהל את הפגישה. את תזרמי... אל תכיני כלום. באמת, זה מוציא אותך טבעית. אלא אם כן יש לך שאלות חשובות... מנסיון. נהניתי עד הגג בפגישה שניה יותר משלישית. בהצלחה מתוקה!‏ תהניי...

קליט

New member
הכי חשוב שתכירי אותו

תשאלי על החיים שלו עכשיו ובעבר . עבודה, לימודים, תחביבים . . כל נושא שעולה תנסי להבין את האופי/ראש שמאחורי זה ובלי שהוא ירגיש שהוא בחקירה תחת אזהרה . . זה יחמיא לו אם תשאלי אותו על משהו שהוא אמר בעבר (יפה שאת זוכרת את זה ורצית לשאול משהו בנוגע לזה) . זה שהוא חכם זה לא אומר שאת אמורה להלאות אותו שיגיד לך ויפרט לך מה דעתו על כל נושא שבעולם ועל מחאת האוהלים . . ובכלל זה לא נחמד לדבר על "חדשות" לדעתי - זה לא בדיוק המקום והזמן לדבר על "חדשות" ועל צרות, תגלגלי שיחה נחמדה ותזרמי גם איתו מענין לענין . את יכולה לדבר על ערכים בחיי הנישואין, או להעלות נושא מענין ש"בדיוק" שמעת/קראת לאחרונה . . משהו שאתם נתקלים בו ברחוב . . ובעיקר על נושאים שקרובים אל ליבו ושמעניינים אותך בחיים . שיבין שיש דברים שרצית לדעת עליו, לא הרבה אבל פה ושם בקטנה . תקשיבי לו, תהיי איתו, תחייכי לפעמים, ותני לו לסיים את המשפט בבקשה . אם שניכם יודעים לדבר אז השיחה תיזרום ויהיה בסדר . בהצלחה !

שםאנילא

New member
קליט...בקשה אישית...

אולי בבקשה תוכל להכין מדריך חמוד כזה למה עושים או מדברים בפגישה 1,2,3.... אני חושב שזה יעזור מאוד גם לאלו שמתביישים לשאול... לי זה ממש עוזר תודה

קליט

New member
חחח יש כאן שאלות שחוזרות על עצמן שוב ושוב

כמו ; מה לדבר בפגישות, ומה טוב בשיטת השידוכים, ואם יש למישהו שדכניות למגזר האנדלוסי . . . אז היה טוב לאסוף את התשובות שניתנו לשאלות הנ"ל, ולהשאיר אותם בדפים הקבועים של הפורום . בברכה,

למעלה