שלום לכם שאלה לגבי ארום מטאליקום

dusa

New member
שלום לכם שאלה לגבי ארום מטאליקום

שלום רב לכם. רציתי לדעת האם בשביל ארום מטאליקום צריך להיפגש עם הומאפוטית או שזה משהו שאפשר פשוט לקנות בבית מרקחת הומאופטי? ועוד יותר חשוב, האם מותר לקחת את זה בזמן שמניקים? (אני מניקה הנקה חלקית מאוד פעוט בן שנתיים וחצי, חלקי זה אומר רק לפני ואחרי שינה, בערך 4-5 פעמים ביום) תודה

שאלה בחזרה

שלום לך מדוע את מעוניינת להשיג את הרמדי הזו? יש איזו סיבה מיוחדת? בגדול, ממה שאני יודע, ויתקנו אותי רעיי לפורום אם אני טועה, לא ניתן לקנות רמדי הומאופתית ללא הזמנה של הומאופת. רמדי הומאופתית ניתן לקחת בזמן ההריון ובזמן ההנקה, אך לפני שרצים לשם, אני ממליץ לך לגשת להומאופת קלאסי שיעזור לך ויאבחן ויתן ייעוץ טוב ומקצועי בכל בעיה שעולה. המשך יום נעים אבישי

dusa

New member
לפני שאני ניגשת ומשלמת את הכסף שאין לי

אני רוצה לדעת שבאמת אני יכולה לקחת אותה למרות שאני מניקה.

שלום DUSA

קראתי את שאלתך וקצת נבהלתי,במקומך לא הייתי לוקחת את הרמדי. היא יכולה להשפיע עלייך לרעה כבר ראיתי כאלה שעשו זאת וחשו כבדות ,עייפות רבה ,שלא יכלו לתפקד,אין זה אחראי כלל וכלל לקחת תרופה הומאופתית ללא איבחון . תרופה הומאופתית היא לא ויטמינים או צמחים בעלי סגולות (שגם אותם לא הייתי ממליצה לקחת ללא המלצה מגורם מטפל ). למשל-AUR.MET יש אלפיי פוטנצים ,האפשרויות הנן רבות למתן הרמדי(דכאון,תחושת אחריות מוגזמת,מחלות אוטואימוניות,בעיות לב......),יש צורך שתהיה התאמה ברורה בינך לבין הרמדי. הומאופתים לומדים 4 שנים לפני שיכולים לעסוק בתחום ולרשום מרשם עבור פציינט. אני יכולה להבין אם את לא יכולה לשלם סכום כסף רב,את יכולה להגיע להומאופת קלאסי דרך קופת חולים ואו דרך האגודה או לפנות להומיאופת שקיבלת עליו המלצות ולבקש הנחה ולהסביר על מצבך,אני בטוחה שהרוב יבואו לקראתך. לגביי נטילה של תרופה הומאופתית בזמן הנקה זה יכול להיות טוב רק ואך ורק באם עברת איבחון ע"י הומיאופת,אנא אל תקלי ראש בדבר. בברכה ודאגה,מירב כנפו-הומאופתית קלאסית.

לגבי רמדי בהנקה

כעיקרון כל רמדי שעשויה להועיל לך, לאם, עשויה להועיל ליונק. והייתי ממליצה לך לשקול בכובד ראש את שנאמר לך על ידי מירב ואבישי. בעיקר כאשר את והתינוק תיהנו או אולי לא מהרמדי. טיפול הומאופתי בהנקה (כמו בהריון) יכול לעזור מאד לאם ולילד - להתחיל ברגל ימין את החיים. - - - - - - - - - - - - - - - - - - הניה סימון, RCHom הומאופתיה קלאסית - לעורר את המרפא שבתוכך 03-6816517 050-9006464 www.ima-adama.co.il/home/henia

למעלה