שלום לכם - קנון G2

שלום לכם - קנון G2

קיבלתי הצעה זולה וטובה לcanon g2 איך היא? קלה לתפעול? או מסובכת? חיפשתי ביקורות עליה בזאפ ולא היו. בעיקרון אני זקוקה למצלמה דיגיטלית לצרכים ביתיים "נורמלים". צילומי בית, חברים, אנשים, אירועים וכולי ופה ושם גם טבע (צרכים ממוצעים נורמליים. לא?) מעוניינת ב"טייס אוטומטי", כפי שאתם קוראים לזה. לא מבינה גדולה בצילום (בגלל זה יש העדפה לטייס אוטומטי ותעול קל ונוח) ואני צריכה מצלמה שהפונקציות שלה יהיו טובות, אך פשוטות (יחסית), שהמצלמה תהיה קלה לתפעול. חשבתי בהתחלה על הקנון A70, אבל קיבלתי הצעה די טובה לקנון G2 ואני בודקת עוד אופציות לפני שאני רוכשת מצלמה. מודה לכם על העזרה, רונה

2000

חבר של אחי רוצה להשתדרג ולמכור את זו שלו. אז הוא הציע לנו ב2000. במצב מעולה. מה שנקרא "כחדשה". מה אתה אומר?

יוסי®

New member
לדעתי זה לא כזה אטרקטיבי...

השאלה היא אם בסכוםה זה הוא מוסיף עוד אביזרים (כרטיס זכרון נוסף למשל....) 2000 ש"ח על G2 משומשת כמו שהיא (כלומר ללא אביזרים נוספים) זאת לא הצעה כ"כ אטרקטיבית... כנסי לקישור שצרפתי ותקראי ביקורת עליה... בעקרון המצלמה כבר הרבה מאוד זמן יחסית בשוק ואני משער שיש אופציות טובות יותר, כמו למשל G3, שאפשר להשיג בזמנה מחו"ל במחיר גבוה יותר אמנם, אבל זה כבר דגם יותר מתקדם... בכל מקרה, 2000 ש"ח למצלמה הזאת כשהיא משומשת - זה הרבה יותר מידי.

byoyo

New member
עם חברים כאלה...

זו מצלמה מאוד ישנה, דגם ישן שכבר לא נמכר, ללא אחריות. לא משנה מה הוא מוסיף לחבילה זה עדיין מריח מסריח. לא הייתי משלם על מצלמה מהדגם הזה מעל 1000 וגם אז הייתי חושב עוד 6 פעמים. אין דבר כזה כחדשה... ברגע שהמצלמה יצאה ממפתן החנות היא כבר שווה 60% מחדשה... ועם הזמן המחיר עוד יורד (זו דעתי האישית). יש לי תחושה ש"החבר" הזה קצת מנסה לנצל את הבורות שלך בנושא על מנת לשדרג את עצמו. עם חברים לא עושים עסקים. תומר.

מצ"ב קישור למצלמה

כאן,רק להתרשמות שלך.בטח יש עוד. המצלמה הזו נמכרה לפני כמה חודשים באחד הפורומים בסכום הזה. כמה חודשים הם המון זמן בחיי דיגיטלית,במיוחד קומפקטית שיצאו לה שני דגמים מחליפים משופרים.

galrt

New member
canon g3

לי יש G3 שקניתי לפני חצי שנה במצב מעולה אני מוכן למכור אותה ב2700 וזה כולל שלוש שנים אחריות נוספות, כרטיס של 256 מגה ובטריה נוספת. אם את מעוניית תשלחי לי הודעה [email protected] או 051-520708

למעלה