שלום לכם, צריך עזרה

erantz

New member
שלום לכם, צריך עזרה

אני עושה כרגע את פרויקט הגמר שלי לתואר המהנדס תוכנה, אני בונה אתר שמלמד את עקרונות התכנות בעזרת תרשימי זרימה. אני רוצה ליצור Editor שיתן למשתמש יכולת תרגול , כלומר יוכל לבנות תרשימי זרימה לפי נתוני השאלה. חשבתי על #C הבעיה שאני לא מכיר כל כך את תכנות הדוט נט, ולכן קשה לי לקבוע באיזה שפה לבנות את זה.השאלה היא האם זאת שפה מומלצת ליצור EDITOR כזה, או שיש דרך אחרת או שפה אחרת יותר מועדפת.

איך יש לך כרטיס אישי כזה../images/Emo35.gif(שונה)

בכל מקרה, רציתי לראות איפה אתה לומד, יש אצלי במכללה כמה אנשים שעשו ממש את אותו פרויקט שנה שעברה,(נדמה לי), הם השתמשו ב-MFC לבניית ממשק שבו המסך חולק לשניים: צד שמאל כתיבת הקוד, צד ימין במקביל - נבנה התרשים זרימה. (הם גם תכנתתו אח"כ לכיוון ההפוך - שהמשתמש בונה את התרשים זרימה והקוד נכתב בהתבסס עליו). אם תרצה אוכל לברר לך יותר ואולי לתת לך עצות דרכם... בהצלחה!

האזרחק

New member
פעם, לפני כמה שנים

יצא לי לעבוד על תוכנה שהתבססה על VISIO - כתבו את תרשימי הזרימה עם VISIO ויצרו קוד שהתבסס על מה שציירו. (התחברו לVISIO עם דרך VBA אם אני לא טועה) היום זה בטח יותר פשוט והרבה יותר "מתחבר" מאשר אז, אני מניח שאפשר גם לבצע את זה עם .NET ואולי גם ישירות דרך אתר...

pagis

New member
יש SDK ל Office sys 2003

אולי כדאי להעיף מבט כי ה VISIO החדש אמור להיות דוט נטי, מה שזה לא אומר (אצל מיקרוסופט היום הכל דוט נטי אבל עדיין להתממשק אליהם זה סיוט, ולמרות שהאופיס החדש אמור לפתור את זה מהקצת שיצא לי לעבוד מולו זה עדיין סיוט רק מסוג אחר)

למעלה