שלום לכם/ן

סוליקו2

New member
שלום לכם/ן

אני מתגרש טרי ועומדת בפני שאלה לגבי הבת שלי בת השנתיים,מה הדרך להציג לה את הגרושין ? הרי בסופו של דבר אני יוצא מהבית והיא לא תראה אותי בתדירות שלה היא רגילה אלא פעמיים בשבוע (אולי יותר אבל זה המינימום ). אני וגרושתי מחפשים מידע או גופים שיוכלו לייעץ לנו בנושא . בתודה מראש סוליקו

a n a t i 3 3

New member
הדרך להציג לה......

ממש כמו שהיית מסביר לילדה בת 10 רק במילים יותר מתאימות לגילה. מספר לה שאבא עובר לבית אחר, פחות מדגיש את עניין הפרידה בין אבא לאמא.. אפשר לקחת אותה לדירה החדשה של אבא ולעזור לאבא לנקות ולסדר.. יש ספרים וסרטי וידאו שיכולים להתאים לגיל.. "אבא גר בבית אחר" למשל.. להוריד את השעות שאתה במחיצתה בהדרגה.. בהצלחה

מסכימה אם כי...

לא נראה לי שהיא תבין הרבה. אנחנו סיפרנו לביתי כשהיתה כמעט בת שלוש והיא לא ממש הבינה מה אנחנו רוצים ממנה. כל השיחה, כל מה שענין אותה זה שאבא יספר לה כבר את "איה פלוטו"... ההסבר הראשוני צריך להיעשות כמו שענתי אמרה, ואח"כ לחזור על זה ולהסביר בכל פעם מחדש כשהיא שואלת איפה אבא? מתי אבא יבוא? וכד'. קשה לחזור על זה בכל פעם אך אחרי כמה חודשים, כשהילד מתרגל למצב החדש השאלות הללו פוסקות (ומתחילות חדשות...) בהצלחה לכם בדרככם החדשה! ו... אל תשכחו שטובת הילדה תמיד, אבל תמיד, צריכה לעמוד לנגד עינכם!

למעלה