שלום לכם/ן

BooBee

New member
שלום לכם/ן ../images/Emo20.gif

רציתי לשאול האם יש כאן גברים או נשים שיש להם מרתף יינות פרטי בבית, וירצו להתראיין על כך לכתבה. אם מישהו/י רוצה, אפשר לפנות אליי במייל [email protected]. הכתבה תתפרסם במגזין בתחום הלייף סטייל. בתודה מראש והמשך יום נעים וחמים, רויטל.

marsala

New member
יש מרתף, רצה ראיון?

מותר שאלת חמש שאלות ..(לא יכולתי להתאפק, 'צטערת..) רויטל סבבה רעיון! אפשר לשאול איזה מגזין? MOSH אגב ,איזה יום חמים ? מה את עושה צחוק?

BooBee

New member
זה מגזין חדש

ועוד לא נקבע לו שם. אנחנו עובדים עכשיו על הגליון הראשון(משהו נוצץ מיוחד ומעניין). אז רגע, יש לך מרתף? יופי. יש לי קצת יותר מחמש שאלות, אבל עדיף באימייל(ואחר כך בטלפון). תודה תודה תודה. רויטל.

BooBee

New member
ראיון על כוס יין, אלא מה? ../images/Emo8.gif

ותדע רק, שאני לא חובטת. אני מאהבת.

MEIMIS

New member
מוש נשוי, לא? ../images/Emo6.gif

אבל בלי שום קשר עינייני... יש לך כסף ל"לונג דיסטנס קול טו אינגלנד?"

marsala

New member
הלו חבריה, מה פאניקה?

אבריטינג איז אנדר קונטרול .. אז ככה ,קודם כל זה רק ראיון... בטח מתחילים באי מייל ואחר כך בטלפון ,מה כל כך מוזר לנו? רויטל מצטער שהילדוד'ס כאן קצת התלהבו לי זה ההורמונים את יודעת...
MOSH

BooBee

New member
נו, שיהיה.

הרבה הרבה רוח ובסוף נשארתי עם כלום. לא נורא, יהיו אחרים, בזמנים אחרים, בפורומים אחרים, אולי. תעשו חיים, רויטל.

רויטל רויטל....

הרבה בהצלחה שיהיה לכם עם המגזין לייף-סטייל שלכם (אפשר לאמר סגנון חיים, אבל כל אחד והקטע שלו אני מניח). אולי זה ידהים אותך, אבל לרוב האנשים אין "מרתף יין". זה לא חבל בורדו בצרפת כאן. אולי כדאי לך לחפש אנשים עם מקרר יין, יהיו לך יותר נענים לשאלה.

BooBee

New member
לייף סטטייל נשמע יותר שיקי ../images/Emo13.gif

לא חייבים מרתף. אחרי מלאנ'תלפים שיחות טלפון למדתי את השטח טוב יותר. יש אנשים, כך השמועות מספרות, שיש להם חדר במיוחד לאוסף היינות הפרטי והמושקע שלהם. הם סידרו חדר נפלא, עם נגרות מקצועית, מערכת קירור/לחות ומאוד גאים בעניין, כמובן. "הבעיה" היא שטרם הגעתי לאנשים כאלה, רק דיברתי עם כל מיני בעלי יקבים ברחבי הארץ שסיפרו לי על הפריקים לעניין והפנו אותי לחלק מהספקים שלהם. בכתבה, אגב, יהיה חלק נכבד שיוקדש לאספנים עצמם, שהתחביב היקר שלהם הוא חלק בלתי נפרד מהתקציב השנתי ומהתנהלותם החברתית. מצאתי כבר שני בחורים עם מקרר יינות, אבל התפלאתי לגלות שאין הרבה נשים בעסק(למה זה?). בגלל זה, בתור מנהלת פורום כאן בתפוז ישר חשבתי על הפורום הזה, שתמיד שמעתי עליו רק דברים טובים והתייצבתי לחפש אוהבי יין כמוכם. חבל בורדו אמנם אין כאן, אבל אי אפשר להשאר אדישים מול הפורום המצחיק והמיוחד שלכם, דפדפתי כמה עמודים אחורה, התגלצ'תי לתוך הטאגליינס, הבנתי שמדובר כאן בקבוצת גולשים מכובדת ולכן העלתי את ההודעה הראשונה שלי. או במילים אחרות: עוד לא מאוחר לתרום. תודה וערב מוצלח
רויטל.

MEIMIS

New member
הפורום שלנו בהחלט חבל"ז ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

רציתי להגיד משהו אבל שכחתי...

Chewbacca

New member
אם אתם יכולים "להתספק"

במישהו שיש לו אוסף יין הולך וגדל והוא לא שומר אותו במרתף אלא במקרר יין את יכולה ליצור איתי קשר במסרים או במייל שלי שמופיע בפרטים האישיים. גם אין צורך בשיחת טלפון לאנגליה. עוד 11 יום לסיום המילואים

marsala

New member
צ'ובקה ואלון אמרו הכל בעצם

יש הרבה אנשים עם אוספים רציניים רק מרתפים זה קצת בעיה. ליצור קשר אפשר במסרים . לגבי חבל בורדו, אלון, תתפלא אבל בחיים לא תנחש כמה מרתפים יש בחבל מדוק.. Mosh אגב למה הפורום מצחיק?

marsala

New member
יאללה תוסיפו לרשימת ה"הרצאות"|מרובע

המתארכת..... MOSH

למעלה