שלום לכם, משתתפת חדשה

אדומים

New member
שלום לכם, משתתפת חדשה

אני ובעלי מנסים להכנס להריון שני, מס' חודשים. עד המחזור הקודם הכל היה תקין וכל 28-29 ימים היה מחזור במחזור הקודם קיבלתי זריקת דיפרוספן נגד אלרגיה , והמחזור הגיע אחרי 35 יום. ולכן הנחתי שהביוץ יתרחש בערך בסביבות היום ה - 20 ובבדיקות הביתיות שעשיתי ביום ה - 19 עדיין לא נראה ביוץ, וחיכית לעשות היום אחרי הצהרים בדיקה. אבל מה , היום בבוקר הופיעה המכשפה, ביום ה - 21 !!! האם יכול להיות מחזור ללא ביוץ, האם הסטיקים האלו אמינים והביוץ שלי היה מוקדם יותר,אני רוצה לציין שגם במחזור רגיל הביוץ שלי בערך בימים 17-18 האם כדאי לפנות לרופא ע"מ שיסדיר את המחזור, ממש לא מתאים לי בלאגן כזה עכשיו. תודה אדומה

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה

ראשית - קיים מצב של מחזור ללא ביוץ (בדיקת דם בסוף המחזור של ערכי פרוגסטרון נותנת תשובה חד משמעית) שנית - אני לא יודעת לתת לך תשובה חד משמעים בקשר לסטיקים האלו, אצלי היה חודש אחד שהם זיהו ביוץ בשעה ב US לא ראו כלום. אבל אין לי מושג סטטיסטי שלישית - אם היה לך מחזור של 21 יום אז הגיוני שלא תזהי ביוץ ביום ה-19, פשוט פיספסת אותו. אני מציעה שלפני שאת הולכת להתחיל לקחת כדורים, תני לעצמך עוד מחזור אחד (לפחות) תתחילי לחכות לביוץ על סמך המחזור הקצר ביותר שלך (21 יום) ועד לממוצא של הסטנדרטיים (28-29) כי יכול להיות שהארוך הוא תוצאה של הזריקה. אגב, איך את יודעת מתי הביוץ שלך במחזור רגיל? כי הוא קצת מאוחר, במחזור בעל אורך של 28-29 יום הביוץ אמור להגיע בימים 12-15 (בערך)

אדומים

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

א. אני מרגישה את הביוץ, מן כאבים שמגיעים כל חודש בצד ימין של הבטן ב. מן הפרשה צמיגית ג. בהריון הקודם עשיתי בדיקת זקיקים, ובמקביל עשיתי בדיקה עם הסטיקים שהראו חיובי. ד. במחזור של 21 יום בטוח שהביוץ לא יהיה בימים הרגילים, אבל אני חישבתי לפי המחזור הקודם שהגיע אחרי 35 יום. ודבר נוסף, האם אחרי שהיה ביוץ הסטיקים מראים שלילי, או מה הם מראיאים? מישהי בדקה פעם?

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה