שלום לכם. מאת: מוטי

שלום לכם. מאת: מוטי

הרבה זמן לא הייתי כאן, כעת אני עומד לפני סיום שנת האבל על אבי ז''ל וקשה לי מאד לעכל את זה אני משתדל להמשיך את מורשתו בקניית תכונותיו הנעלות וכך לקיים לבטח את צוואתו האמיתית. הנה לפניכם קישור לכתבה מרתקת ומעניינת של יונתן רוזנבלום באתר ''אש התורה'' בתקווה שאני לא חורג מכללי הפורום ושאכן זה יעניין אותכם. אותי בכל אופן זה מאד חיזק ומאד דיבר אלי. מי יתן ונשמע כולנו תמיד אך בשורות טובות ישועות ונחמות אמן ואמן הנה הקישור: http://www.aish.com/hsociety/society/Shiva_Works.asp

eshkolit32

New member
שלום מוטי.

קראתי את הקישור שצירפת (צירוף כתובות הוא תקין לחלוטין בפורום הזה) והוא היה חכם, מענין ומרגש. אני ממליצה לכולם להיכנס אליו, חילונים כדתיים, אפשר ללמוד מהקטע הזה לא מעט. אני שמחה שחזרת אלינו, איכשהו היתה לי הרגשה שמתישהו תחזור... מאחלת לך שתצליח ליישם את מורשת אביך, אני מניחה שכולנו הינו רוצים לעשות את זה, להמשיך את דרכם של מי שאיבדנו ולרכוש את התכונות הטובות שלהם. מקוה לשמוע ממך כאן גם בעתיד.

תודה תודה

תודה רבה רבה על המילים החמות בכלל אין לי מילים לתאר עד כמה אני נהנה מהעובדה שיש כזה פורום ו...כן אפילו כשאין לי זמן להכנס אני מרגיש טוב מעצם זה שהוא קיים. מי יתן שזו הבמה אכן תשמש את כל אלו שצריכים או רוצים לפרוק את מועקותיהם ולקבל עידוד חום ואהבה משאר חברי וחברות הפורום ושוב... יישר כח ענק למנהלת!!!

למעלה