שלום לכם מאבא עייף

שלום לכם מאבא עייף

שלום לכם, לא מזמן גיליתי את הפורום הזה, אני שמח שיש מקום לאנשים לפרוק את אשר ליבם. אני לא אספר הרבה רק שיש לי בן שהוא היפראקטיבי ומטופל במקום מקצועי. הצגתי את עצמי כאבא עייף כי אני פשוט מרגיש שההתמודדות עם ההיפראקטיביות מתישה אותי, שוחקת אותי והופכת אותי לעבד נרצע למערכת העצבים של הבן שלי. אני דוקא די משקיע בטיפולים שלו, משתדל לתת לו הכל, אבל אני מרגיש שיש פחות זמן לי ולאשתי לתפקד כזוג... יש פה מישהו שמרגיש כמוני? או מישהו שחווה את הנושא? אשמח לשמוע.

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

אכן...הטיפול בילדים היפראקיבים הוא שוחק ומעייף אין ספק, אבל אם לא תמצאו לעצמכם זמן, לדעתי תאבדו שני דברים עקרוניים: 1. את הכוח לטפל בילד, כי הרי הכוח של הילדים האלה בא מהבית. 2. לא תוכלו לתמוך אחד בשני וזה נורא נורא חשוב. לכן המלצונת: עם בוא החגים...קחו לעצמכם סוף שבוע רק בשבילכם, כן אני יודעת, קשה לעזוב הכל ולנסוע אבל ככה מחדשים משברים ונשמע לי שזה מה שאתם צריכים כרגע. לכו על זה! אפרת

שלום רונן.

קודם כל, שנה טובה. התנצחתי איתך קצת בפורום של walla , ואני מקוה שאתה לא כועס. בכל אופן, גם אני עברתי ועוברת את המסה של ילד שאובחן כהיפר, ואני ובעלי מצאנו הרבה פתרונות כדי לשמור על שפיות ועל זוגיות שפויה. אשמח להתכתב איתך בדוא"ל. זיוה

שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

נחמד שבאת אלינו ואני מקווה שתבואי עוד, שנה טובה.
אפרת

אפרת תודה רבה! והודעה לזיוה

זיוה שלום רב, קודם כל תודה לך שענית להודעתי, שנית, למה לא להעביר את הרעיונות פה בפורום? אני בטוח שיש עוד הורים שיכולים לשאוב מזה כוח. מכיון שאני גולש בעיקר מהעבודה, אני מעדיף שלא להתכתב בתא האי מייל שם כדי לא להשאיר יותר מדי מידע במחשב על הבן שליודברים שקשורים למשפחה. אני בטוח שאת מבינה.

למעלה