שלום לכם לכולכם/ן

נונה1

New member
שלום לכם לכולכם/ן

אני קבועה בפורום מתכונים אולם מציצה לכאן כל הזמן ופשוט נהנית ממה שרואות עיניי על המסך אחלה חברה' כאן תמיד עוזרים ותמיד מראים פנים לכולם והחלטתי להעיז ולהידחף
. אז שאלה לי אליכם חברה ביקשה ממני להכין עוגה לבן שהוא בגיל 12 ואני רוצה להכין משהו שיהיה ויראה טעים ויפה חשבתי על עוגת מוס של באלי אבל השאלה היא כזו העוגה צריכה שינוע מחר מפתח תקוה לחולון האם זה יהיה אפשרי? האם יש לכם עוגה אחרת שתתאים? אשמח לעזרה נונה1

pirge

New member
עוגת קסטה מוס מספר 2 שלי

קסטה מוס שוקולד מס' 2 – חדשה מקור:פירגה העוגה יפה. מלאה שוקולד מוסי. מפתה. כל ביס מזמין את השני. העונג מתפשט מקצות אצבעות הרגליים עד לקצה הקודקוד. אז תכינו ותהנו. חומרים לעוגה: 30 בישקוטים ----קונים 2 חבילות. 200 גרם שוקולד מריר 150 גרם מרגרינה\חמאה רכה 8 כפות סוכר חבילה אינסטנט פודינג שוקולד כוס חלב מיכל שמנת מתוקה כפית נס קפה 6 ביצים מופרדות 4 כפות קקאו משובח ציפוי: 2 כפות בישקוטים 2 כפות אגוזים 2 כפות סוכר חום – לא חובה 2\1 חבילה שוקולד מריר מכניסים למג'ימיקס ומפעילים בפולסים קצרים לכתישה גסה. קישוט כיד הדמיון הכנת הקרם: ממיסים בסיר קטן—על להבה קטנה את החמאה, השוקולד, 4 כפות מכמות הסוכר, הנס קפה והקקאו. ממיסים תוך בחישה עד שנהיה קרם . מוסיפים מיד את כל החלמונים ובוחשים בחישה נמרצת, עד שיהיה קרם אחיד. סוגרים את הלהבה. מקררים כ-5 דקות . מקציפים את החלבונים עם 4 כפות סוכר הנותרות לקציפה יציבה. מערבבים את קציפת החלבונים עם קרם השוקולד בתנועות קיפול ומשדכים בעדינות . מקציפים את השמנת מתוקה עם כוס חלב והאינסטנט פודינג שוקולד לקרם יציב. מערבבים ביחד עם הקציפה לקרם אחיד והומוגני. מכינים קערה עם 4 כוסות מים קרים + 2\1 כוס יין מתוק או חלב – לטבילת הבישקוטים תבנית קפיץ עגולה מס' 28. מרפדים את התבנית בבישקוטים טבולים בנוזלים (אפשר לשבור כדי למלא את התבנית) יוצקים חצי כמות מהקרם. מכסים שוב בשכבת בישקוטים טבולים בנוזלים--- ומכסים ביתר הקרם. מכסים בציפוי. מקשטים כיד הדמיון. הערה: את הבישקוטים טובלים בנוזלים-- חלקיק שניה ולא יותר-שלא יתרככו יתר על המידה. אפשר להכין את העוגה בגביעי גלידה-מערבבים את הקרם עם שברים גדולים של עוגיות.ממלאים ומקפיאים. תהנו. מוציאים מהמקפיא ממש לפני הנסיעה --- ומחזירים למקפיא מיד כשמגיעים .

פירגה, העוגה נראית נפלא אבללללל

יש בה ביצים חיות. האם יש אפשרות ל"תקן" מעט את המתכון, כך שלא תהיינה בו ביצים חיות? מיכל

pirge

New member
תכיני את העוגה עם מוס שוקולד נוטל

נוטלה--- או השחר---- או מיכל של ממרח אגוזים או שקדים----- שמוקצף ביחד עם 2 שמנות מתוקות. בדיוק לפי אופן ההכנה. רק במקום הקרם המבושל,תכיני את המוס. בפריזר,תקבלי עוגת גלידה נהדרת. את יכולה גם להכין עם ממרח לבן כמו ממרח חלבה או ממרח שוקולד לבן ואז להוסיף בסוף---- שוקולד מריר אחד מומס בצורת שתי וערב-לערבב בעדינות עם קיסם---ויצא לך 2 צבעים בעוגה. לא לשכוח להכין יום קודם. בבקשה
מיכל.

אילנית12

New member
את יכולה להכין עוגת מיגרש כדורגל

את השחקנים אפשר להעמיד יותר מאוחר. אם תירצי מתכון,אשרשר אותו.

אילנית12

New member
../images/Emo92.gif מתכון

עוגת שוקולד ליום הולדת/אילנית12 מקור התמונה:אילנית את הדשא הכנתי בעזרת קוקוס,ומעט צבע מאכל נוזלי. . החומרים לתבנית 26. לציפוי: 5 כפות קקאו 5 כפות סוכר 5 כפות מים 1 חמאה רכה/או מרגרינה 1 שוקולד מריר פקק של ברנדי. לעוגה: 5 ביצים כוס קמח תופח כוס סוכר תמצית ווניל.או רום הכנת הציפוי: להמיס את כול חומרי הציפוי על אש קטנה.(לא להרתיח) להוציא כוס ציפוי בצד,ולשים במקרר. הכנת העוגה: להקציף את החלבונים עם הסוכר,להוסיף את הקמח,החלמונים,הווניל,הציפוי,ולערבב היטב. לשמן תבנית לאפות ב180 מעלות,עד שיוצא קיסם יבש בערך 20 דקות. לצפות את העוגה בכוס שהשארנו בצד במקרר. ____________________________________________________________-- החומרים לתבנית גדולה של התנור.(כמו בתמונה) לציפוי: 1 וחצי חמאה/או מרגרינה 2 שוקולד 10 כפות קקאו 8 כפות סוכר 10 כפות מים פקק וחצי ברנדי לעוגה: 7 ביצים כוס וחצי סוכר כוס וחצי קמח. מעט תמצית ווניל/רום בהצלחה מקור:חברה.

מיכל63

New member
נונה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

את מוזמנת להישאר ולהינות איתנו

נונה1

New member
תודה רבה לכולכן וגם לאילנית אחלה

עוגה נראה לי שאכין גם אותה וגם את המוס שוקולד של באלי מפורום מתכונים. ואז אחליט איזה אני נותנת ואיזו משאירה לבני הבית. תודה לכן נונה1

למעלה