שלום לכם כרישים

roni05

New member
שלום לכם כרישים

שלום לכם אחיי אני חדש פה ,והסיבה היא שאני חדש בתחום השבוע התחלתי קורס משיטים עוד 7 מטר + אופנוע ים ואני היתי באלם להתאוריה לא ציפיתי לדבר כזה וחוץ מזה יותר מ-90% מהחומר הנלמד לא פוגשים בים לפחות כך אני חושב,כל הסימוניי יום משולשים מעויינים עוגולים וכו´ ואני צולל כבר שנים וחוץ מדגל A (צוללים),לא ראיתי כלום. אז אני חושב שצריך לשנות קצת את כל הפרוצדורה הזו ולא לשבת בחיבוק ידיים והכי חשוב שיהיה לכולם שנה טובה, שנה של כיופים

דמיטרי

New member
תתפלא...

הגישה שלך מפגינה בטחון מופרז ולא מבוסס. נראה אותך חצי שנה אחרי שתקבל את הרשיון, אחרי הפעם הראשונה שתיהי לך בעיית מנוע, אחרי טעות ראשונה בניווט, ו, שלא נדע, אחרי זיהוי לא נכון של סימן יום/אור/סימן קולי.

נכון

גם אני מחוסר נסיוני חשבתי פעם שהרבה מהחומר מיותר בהפלגה הקיץ לקפריסין ראיתי די הרבה כלי שיט, אורות וסימנים. אפילו בכניסה ללרנקה יש אוניות עוגנות חצי מתפרקות כבר אבל יש עליהן סימני יום כחוק. מה שכן, אני מפחדת שללא שינון וחזרה כל הזמן אני פשוט אשכח הכל.

דנבר

New member
../images/Emo41.gifזיכרון

זיכרון חשוב אבל יותר חשוב לזכור איפה למצוא טבלת דגלים, אורות וכו´. יש מספיק זמן לעיין החומר על מנת לאתר הסימן הנכון.יותר חשוב לזכור מצבי חרום והתנהגות במצבי חרום שאז אין זמן ולחוצים בדרך כלל.

dolphi

New member
נכון ש...

הראש אינו פח זבל ולכן אין צורך לזכור הכל. אחרי מספר היתקלויות באורות ובסימנים כבר תזכור את רוב האותות והאורות השכיחים. מה שיותר חשוב הוא לזכור את כל הטיפים שאתה יכול לאסוף מנסיונם של אחרים. כל אחד נתקל במקרה או בבעיה בהפלגה ופתר אותה בצורה זו או אחרת. אם הוא יכול לספר אותה כנראה שהוא יצא מהבעיה בשלום. גם מטעויות לומדים. שנה טובה והרבה ים לכולם.

למעלה