שלום לכם כולכם

שלום לכם כולכם

מה שלומכם? אני לא הייתי כאן יומיים ואיזה פעילות!!!!! שגעון של כייף.. אתם יודעים שבראש השנה יש אנרגיות מאוד מיוחדות כאלה שמאפשרות התחברות לשפע ולמקור פרנסה דווקא לדברים של העולם הפיזי וניתן לבקש עבור עצמנו בקשות של ממש...... ובפסח זה הפוך. מענין נכון?-כדי להתחבר לעולם הפיזי יש לעשות הכנות רוחניות (וזו המשמעות של החגים בתשרי) וכדי להתחבר לעולם הרוח יש להתחבר לעולם הפיזי(עם כל ההכנות של פסחץץ) מעורר מחשבה...

DOLPHINREEF

New member
במבי, הי ../images/Emo19.gif

הכנות רוחניות.... כמו ? את יכולה לתת דוגמא או שזה אישי? זה זמן לבקשות, התחלות חדשות.... אני מניחה שאני פשוט צריכה להתחיל לעבוד על הבקשות שלי.... מאחלת לך שנה נפלאה, עם המון אנרגיות טובות....

חנץ

New member
וואוו אני בשוק../images/Emo70.gif

קודם כל שנה טובה והמון
ים של חום ואהבה ו
טובה. ואני בשוק כי את מקום העבודה הנוראי שלי עזבתי במאי שזה סביבות פסח... ובימים האחרונים יש לי בשורות טובות.... עוד לא יצא לי לספר ואני גם לא כל כך ממהרת בגלל מה שדיברנו אבל בהחלט יש שיפור....

חנץ

New member
בא לי לתת לכם ../images/Emo24.gif ענקי

אז כווווווולם - קבלו...

רציתם? אז הנה ב../images/Emo23.gif...

אקדים ואומר שכל מה שאני אכתוב פה זה על פי מה שלמדתי בקבלה בתוספת הפירושים האישיים שלי.ראש השנה הוא יום ההזדמנות הגדול לשינוי בגורל. זהו חג מן התורה, וכדי להבין את החג יש להבין מהי התורה........ רבי שמעון בר יוחאי מגלה בספר הזוהר שהתורה וכל מצוותיה אינם אלא סיפור כיסוי, צופן, נוסחא מתוחכמת להבנת הבריאה והכוחות הפועלים בה...... הפתעתי אתכם? אז בואו תראו את ההמשך.....ראש השנה הוא אירוע קוסמי ולא רק של היהודים.הסליחות שקודמות לראש השנה, בחודש אלול,מתרחשות דווקא בזמן הזה כי זה זמן שנקרא "עת רצון", שבו השערים פתוחים, זמן של רחמים, של אנרגיות "רכות", סלחניות.... זה זמן שבו ניתן "לסנן" את ה"לכלוך" שיצרנו...(ממש פנג שואי לא?...) אם אדם ביצע עבירה- העבירה שלו יצרה כח שלילי ביקום וזה מפר את האיזון ביקום.האחריות שלנו היא לאזן את האנרגיות האלה. אז מה זה סליחות? אותה אנרגיה שלילית באה אלינו בראש השנה, אנרגיה של דין. ה"שטן" הוא שם צופן לסך הצטברות כל האנרגיה השלילית שלנו.הצטברות של מעשינו מהעבר. ה"שטן" הוא לא "רע". הוא רובוט שמבצע את מה שאנחנו במעשינו קובעים. לכן בראש השנה אין רחמים בכלל וזה זמן של דין. המילה "סלח" בגמטריה=98 .כמו הערך הגמטרי של המילה "צח" ,כלאמר נקי. הדרך להתחבר לנקיון רוחני היא עי המילה "סלח",שהיא הצופן לנקות חסימות רוחניות, ומושכת אור מסוים שמנקה את המערכות הפנימיות. המטרה של סליחות היא לאפשר לכוח החיים שנקבל בראש השנה לזרום ללא הפרעה. אז מה, אם נאמר סליחות- הכל יהיה בסדר? לא! הסליחה תלויה במילה "תשובה": תשוה-ה'. לשוב, לחזור, לבחור תסריט חיים חדש, טוב יותר עבורנו ועבור היקום. מי שלא רוצה להדליק אור- מפיץ אנרגיה של חושך ברחבי היקום.וככל שבני האדם מחדירים אינטלגנציה של אנרגיה שלילית ליקום- אפילו אותם האנשים הטובים שלא רוצים לעשות רע לעולם-נתפסים ונלכדים בהשפעות האסטרליות(רוחניות) של האנרגיה השלילית....... בראש השנה אנחנו פונים אל הכוח של המצבר של האנרגיה הרוחנית כדי להיטען באנרגיה הנחוצה לנו לשנה הבאה. זהו אירוע קוסמי של העולם הרוחני. אנחנו חייבים להרוס את מה שיצרנו , את כל האנרגיות השליליות. האדם נברא עם תכונה פנימית המאפשרת לו בחירה חופשית מוחלטת באשר לגורל היקום, הטבע- מגיב בלבד,ואם היקום נראה כמו תוהו- הרי האשם הוא בנו, בני האדם, עם האגואיסטיות שלנו והאגוצנטריות. הכוח של השופר בראש השנה משמש כדי להרוס את אותם כוחות שליליים, פועל כמו שלט רחוק שעליו אני לא אפרט עכשיו, כי זה לא ברור לי ממש.... מה שרק אוסיף זה שהרעיון הוא שגם קבוצה קטנה של כמה אלפי אנשים ברחבי העולם יכולה לחולל שינוי דרסטי בגורל היקום. אם כמה אלפי אנשים יצליחו להיות באחדות, אהבה, אכפתיות ודאגה לזולת נגיע להשמדת הכוח הממאיר של שנאת חינם..... וברוח זו, הרבה אהבה לכולכם במבי.

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif רק אוסיף

שהיום הוא כח' בחודש אלול - יום של כח היו בו פעילים ועשו הרבה דברים מכיוון שכוחו של היום הזה עוזר למה שאתם עושים... וגם אם ניתן יד אחד לשני... יד+יד = כח תבורכי על הרוח שאת מביאה במבי...

יפה.........../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif=../images/Emo62.gif

הארת את עיני אביבה... ובדיוק הרגע לקחתי שלוק מהברזל שלי אז...... המון כח!! נשיקות

niya

New member
אז שתהיה לכולכם שנה טובה

שבה נוכל כולנו להגשים את משאלת המשאלות: שלום בעולם ואושר לכולם. אני מקווה שהאנרגיות החיוביות שזורמות מהפורום הזה יחלחלו לכל מקום עם אנרגיות שליליות ויעזרו לכולנו לפתוח כמה חסימות. שנה טובה ותודה על ההסברים המאלפים

למעלה