שלום לכם, חידה

TRIPLEfnH

New member
שלום לכם, חידה

שלום לכולם גם אני מת על הסדרה SOUTH PARK, וראיתי על כל הפרקים מ 7 העונות שיצאו עד היום, וכמובן שאת הפרקים הטובים יותר מפעם אחת. ראיתי שאנשים שואלים פה לפעמים חידות, אז הנה לי חידה בשבילכם: מי הדמות הראשונה ב SOUTH PARK שנודע לי שהיא סובלת מ A.D.D (הפרעות בריכוז) ? רמז: לא, לא טימי.

TRIPLEfnH

New member
לי = לנו (קהל הצופים)

התכונתי מי היא הדמות שנודע לנו, קהל הצופים, לא לי...

wanna get high

New member
קודם כל ברוך הבא!!!

ב. אני זוכר שזה כן היה טימי אבל אם לא אז זה טוויק... וזה לא A.D.D זה חוסר תשומת לב או משהו כזה...

TRIPLEfnH

New member
נכון

נכון, זה טוויק בפרק 217 "GNOMES" עוד הרבה לפני שטימי הופיע. קייל אומר לאמא של טוויק, אולי כדאי שלא תתנו לו כל כך הרבה קפאין... הוא כל הזמן לחוץ ורועד, והיא מסבירה לו שהסיבה לכך היא שיש לו ADD שזה, דרך אגב Attention Deficit Disorder

richter

New member
ברוך הבא איש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

richter

New member
המכתב להנהלה

להנהלת הפורומים שלום רב, קוראים לי עידו ואני בן 16 (כמעט) ואני מעריץ שרוף של הסדרה סאות'-פארק. כבר מספר חודשים שפורום סאות'-פארק היקר שלנו מתקיים ללא מנהל לאחר שהמנהל לשעבר פרש ולא נמצא אדם אשר יכל/רצה להחליפו. חברי הפורום החליטו כי הגיע הזמן שיהיה לנו סוף סוף מנהל. אני, אשר נמצא בפורום כבר מיומו הראשון החלטתי לנסות ולהיות מנהל. עוד משתמש יחסית ותיק גם כן החליט לנסות את מזלו וכך גם משתמש חדש אשר הגיע רק שבועיים לפני לפורום. לאחר ספירת הקולות על ידי משתמש נייטרלי נתגלה כי אני קיבלתי רוב מכריע של קולות הגולשים ונבחרתי להיות המנהל החדש של הפורום. כל חברי הפורום תומכים בהחלטה שאני יהיה המנהל החדש ומצפים בקוצר רוח שכבר יהיה מנהל בפורום שיסדר ויארגן אותו.

richter

New member
אופס ../images/Emo3.gif

כתבתי את המכתב להנהלה ורציתי שהוא ישמר לי אבל במקום לשלוח לי הודעה פרטית כתבתי תגובה
דרך אגב אם זה מעניין מישהו זה לא הכל

richter

New member
את מי אתה לא זוכר? אותי?

מתי זאת התקופה שלך? אני נמצא פה מההקמה של הפורום!

למעלה