שלום לכם, חזרתי

ניקו 45

New member
אז ככה רוןR52 ../images/Emo160.gif

ראשית ברוך השב אל המולדת . ובאם תדפדף לאחור תגלה שקראתי לך כך וכך פעמים עד שהואילה אדית או אילנה לידע אותי על כי טסת לחו"ל . בפעם הבאה אשמח באם תידע אותנו בכיופים שכאלו . שמח שחזרתם מארץ השחור בשלום . לי אישית יש בעיה עם האדמה , הארץ והלאום של בני התשחורת הללו . כך שאל תבנה עלי חלילה שאצטרף אל אחד הסיורים שאתה מתכנן
ולכם אאחל שתמיד תסעו ותהנו בכל ארץ ובכל מקום . נשארה לך איזו כוסית להרים לחיים ? אז תרים יחד איתי כוסית לחיים ולשנים טובות וברוכות .

ניקו, ראשית מה קרה שחיפשת

אני כבר פה, אתה יכול לשאול שנית, אני מבין את גישתך, למקום ולאנשים. אבל רק לשם האמירה פעם היה איש זן, זקן עם תלמידו, שישבו למרגלות הנחל הזורם מהמפל אליהם. ולמעלה בנחל שתה הזאב, שאל התלמיד את מורו מורי, האם אינך חושש לשתות מהמים אותם שתה הזאב? על מחלותיו? ענה לו המורה הזקן, האם המים שאני שותה עכשיו הם המים שאותם שתה הזאב? או האם בעוד 3 דקות יהיו אלה המים ששתתי קודם? להרים כוסית? גם הדיילת הייתה כ..... טוב בנתי, בכל מצב מוכן להרים כוסית לחיים ושבאמת יהיו שנים טובות בהמשך

ברק 188

New member
ואני הראשון לציון הבוקר

ל
paloma blanca ובא לה גואל...או גועל לשיפוטך... לא אפגע וברח אבל מוכרח לצאת מכאן אני כבר מאחר להשת'100

תודה, הייתי יודע כמה חסרתי

הייתי שומר, אבל הדיילת זו עם ה... היפים האלה הצליחה לבלבל אותי, התיישבה על ידי וגמרה את כל השוקולדים המלאים במשקה הזה נו..... היה טוב היא חצי אני חצי פלא שגמרנו?

w o m a n 10

New member
עכשיו אני כאן ../images/Emo8.gif

וגם רק לקצת. נשמע יופי של מסלול... נרשם
ברוך השב

עלווה

New member
ברוכים השבים לרון בזמן אמת ולאלונדלי באיחור

רון ספר ספר על הנופים והאתרים ולמה כמה היער שחור
אלונדלי את תאוריך המקסימים והחוויות קראתי בהנאה. ולאחר מספר חודשים של יסוריי מחשב עם תקלה שלא אותרה לא ע"י הספק, הרשת וטכנאי מחשבים מדופלם מקווה שעליתי על הבעיה ואפתור אותה עוד היום ובא לציון גואל. שבוע טוב ומבורך ומועדים לשמחה

האמת? מת לקרוא את תאורי אלונדי

כי על היער השחור? לאחר התאורים שלו, אני יכול ללכת למוד כתיבה תמה. מת עליהם למה קוראים לו ככה? ליער, פשוט העצים גבוהים, ונוסעים (כמעט) בהרבה צל, ובער הוא כ"כ חשוך שאפילו האחים גרים לא יכולים להמציא מכשפות וגמדים יותר מעניינים הכל יש בו מאמונות תפלות לנשים יפות והכל מה שבינהם. מי שרוצה נופים ועיירות זה המקום

alondli

New member
..../images/Emo51.gif..האמת ש..רק שלחתי פה ושם תאורי..

רגעים מיוחדים, תחושות ומחשבות..שום דבר מסודר או עיקבי..
..ככל שהפנאי, נגישות טכנית( WI-FI ) ונטייה טבעית אפשרו לי זאת בזמן אמיתי..
..כאשר הכול "טרי" ומרגש, הדרך הנכונה שלי לכתיבה אישית.. לא עושה מזה.."פרופסורה" ואין לי בלוג..כמו לרבים אחרים, למרות שפה ושם חברים וירטואלים המליצו לי לפתוח אחד, לשמר את הכתיבה..
בעניין קטן זה, מילה או שתיים, מחשבות ותחושות אישיות שלי..
בעיני לפחות, בלוג זה בעיקר לכתוב..לעצמך ולרכז זאת שם, מן "תערוכה וירטואלית" בו מציג בכתב ובתמונה את "תוצרתו", מעשי ידייו ואת עולמו האישי, הכול מרוכז ביחד, הכול נישמר..והכול סביבו.
מי שבא לשם , בא "לבקר", כמו בתערוכה, מתרשם , לרוב מגיב קצרות ו..ממשיך הלאה.. קומונה ופורום הם במות לדו שיח או רב שיח אינטראקטיבית , המתנהלים שווה בשווה בין כולם וכול אחד תורם וכותב ומציג לפני כולם..ולפי יכולתו, נטייתו, סיגנונו..בלא כללים ומיגבלות, למעט אלה הטבעיות של התנגות ובוטוי מכובד ולא פוגע. הזיכרון הקולקטיבי שם בפורום/קומונה..קצרים יותר, האינטראקציה האנושית שמתנהלת בעיקר בהווה היא העיקר,וההווה נמשך..לא יותר מדפי פורום אחרונים... אבל כמובן ש"במצטבר" יש תחושות ורשמים אישיים מאנשים וכלפי אנשים..
ויש קשרים וקירבה אנושית שנוצרת ומוזנת גם מעבר לכך. זו הפשטות וזה היופי של הדבר, בעיני לפחות..אבל חייב להודות כמי שלא הי לו אף פעם בלוג, שבטוח יש דברים נוספים רבים ומורכבים שלא נתתי עלים את הדעת, גם לא מוכרים לי, בנושא כתיבת בלוג..ויש לי הערכה מלאה למי שטורח ואוסף את כתיבתו
. אגב..ישנם פורומים ודוגמאות המוכרת לי מהעבר , פורום "שייט וימאות" ו "40+ ",בוודאי יש רבים נוספים- בהם מנהלי הפורומים בעבר ידעו מיוזמנתם לרכז ולשמר בספריות משנה במסגרת הפורום את אותה פיסות כתיבה מעניינות/יחודיות ובעלת ערך העומדים בענרכם גם ב"שיני הזמן" או אלבומי צילומים של צילומים בעלי עניין כללי ,הכול מקוטלגים ומרוכזים על פי הניק של הכותב. בצורה זו הם עודדו לפרסם (גם) במסגרת זו כתיבה יוצרת אישית ויחודית ואיפשרו לקוראים לחזור בקלות ולהגיע לאותם קטעים גם בחלוף זמן רב..
..רק כמה נקודות אישיות שלי למחשבה וייחוס, על פורום ובלוג ומה שביניהם..
נ.ב. כרגע "עובד" על ריכוז מבחר צילומים מההפלגה לטורקיה שאציג ב"פיקאסה", כשאסיים אביא לכאן את הקישור..

עלווה

New member
רון תודה על ההסבר../images/Emo140.gif

כתיבה תמה....כתיבה חסרה.... כתוב חופשי מהחוויות המתרגשות בך

alondli

New member
טוב לשמוע זאת, כי עוד מעט..../images/Emo4.gif

גם פרטי חוויות טיול זה הולכות , מתערבבות ומתערפלות ונשארות מאחור מול ההווה והשיגרה העיקשת..והזיכרון המנומנם והעצל..
טוב שיי צילומים וחברים שמספרים לי, אחרי שנים, דברים מעברי..
..
שבוע טוב ומועדים לשחמה, לך ולכולם כאן

עלווה

New member
אלונדלי את מה שתשכח

אנחנו נזכור....ואת חוויותך בטוחה שתדאג מדי פעם לרענן ביום יום מול הים.....בין גל רוגע לסוער

alondli

New member
הנה עוד רגע מקסים..בדרך הארוכה הביתה..../images/Emo13.gif

אותם רגעים ..כמעט מושלמים, ומושלמים ממש, אם יש את האדם נכון לצידך, יד ביד..
( טוב, אי אפשר לבקש הכול..ובמיקרה זה, גם הפשרה בסדר..
)

alondli

New member
וללא השמש ביניהם, נחשולי לבה אדומה לוהטת.

מתפשטים על פני האופק , רק דקות אחדות אחרי ההתפרצות.. אתה מצפה שבכול רגע איזה גל צונמי מתבקש יגיע בעיקבותם..אתה גם חושש שההתפרצות תגיע לשמים, משם אולי לכוכבים.. אבל הדממה הזו שעל פני מרחבי הים המנומנם והשקט לקראת הלילה מרגיעים אותך, ואחרי דקות אחדות אתה מבין שזו רק מערכה אחת נוספת בהצגה גדולת מימדים שמסתיימת הפעם , בדרמה קטנה.. והכול רק כדי להילווד מחר לבוקר חדש, עם צבעים בהירים ואופטימיים יותר שינסו לענות, גם הפעם, לאותן ציפיות מוכרות..

למעלה