..../images/Emo51.gif..האמת ש..רק שלחתי פה ושם תאורי..
רגעים מיוחדים, תחושות ומחשבות..שום דבר מסודר או עיקבי..
..ככל שהפנאי, נגישות טכנית( WI-FI ) ונטייה טבעית אפשרו לי זאת בזמן אמיתי..
..כאשר הכול "טרי" ומרגש, הדרך הנכונה שלי לכתיבה אישית.. לא עושה מזה.."פרופסורה" ואין לי בלוג..כמו לרבים אחרים, למרות שפה ושם חברים וירטואלים המליצו לי לפתוח אחד, לשמר את הכתיבה..
בעניין קטן זה, מילה או שתיים, מחשבות ותחושות אישיות שלי..
בעיני לפחות, בלוג זה בעיקר לכתוב..לעצמך ולרכז זאת שם, מן "תערוכה וירטואלית" בו מציג בכתב ובתמונה את "תוצרתו", מעשי ידייו ואת עולמו האישי, הכול מרוכז ביחד, הכול נישמר..והכול סביבו.
מי שבא לשם , בא "לבקר", כמו בתערוכה, מתרשם , לרוב מגיב קצרות ו..ממשיך הלאה.. קומונה ופורום הם במות לדו שיח או רב שיח אינטראקטיבית , המתנהלים שווה בשווה בין כולם וכול אחד תורם וכותב ומציג לפני כולם..ולפי יכולתו, נטייתו, סיגנונו..בלא כללים ומיגבלות, למעט אלה הטבעיות של התנגות ובוטוי מכובד ולא פוגע. הזיכרון הקולקטיבי שם בפורום/קומונה..קצרים יותר, האינטראקציה האנושית שמתנהלת בעיקר בהווה היא העיקר,וההווה נמשך..לא יותר מדפי פורום אחרונים... אבל כמובן ש"במצטבר" יש תחושות ורשמים אישיים מאנשים וכלפי אנשים..
ויש קשרים וקירבה אנושית שנוצרת ומוזנת גם מעבר לכך. זו הפשטות וזה היופי של הדבר, בעיני לפחות..אבל חייב להודות כמי שלא הי לו אף פעם בלוג, שבטוח יש דברים נוספים רבים ומורכבים שלא נתתי עלים את הדעת, גם לא מוכרים לי, בנושא כתיבת בלוג..ויש לי הערכה מלאה למי שטורח ואוסף את כתיבתו
. אגב..ישנם פורומים ודוגמאות המוכרת לי מהעבר , פורום "שייט וימאות" ו "40+ ",בוודאי יש רבים נוספים- בהם מנהלי הפורומים בעבר ידעו מיוזמנתם לרכז ולשמר בספריות משנה במסגרת הפורום את אותה פיסות כתיבה מעניינות/יחודיות ובעלת ערך העומדים בענרכם גם ב"שיני הזמן" או אלבומי צילומים של צילומים בעלי עניין כללי ,הכול מקוטלגים ומרוכזים על פי הניק של הכותב. בצורה זו הם עודדו לפרסם (גם) במסגרת זו כתיבה יוצרת אישית ויחודית ואיפשרו לקוראים לחזור בקלות ולהגיע לאותם קטעים גם בחלוף זמן רב..
..רק כמה נקודות אישיות שלי למחשבה וייחוס, על פורום ובלוג ומה שביניהם..
נ.ב. כרגע "עובד" על ריכוז מבחר צילומים מההפלגה לטורקיה שאציג ב"פיקאסה", כשאסיים אביא לכאן את הקישור..