שלום לכם/חדש כאן

נר לפי

New member
שלום לכם/חדש כאן

מעכשיו ועד תחילת חודש אייר, אשמח להיות איתכם, כל השנה אני בישיבה והישיבה לא מאפשרת להחזיק פון לא כשר, כעת שהתחיל כבר ביה``ז אני פנוי.. אז תשמעו, אני סוג של נייעס זאת אומרת אוהב להביא חדשות ושטויות.. אם זה המקום אז אני שמח שאני כאן אם לא אז תודיעו ואני יתחפף.. ד``א תמליצו לי על עוד פורומים וקומונה של חרדים, למה אם יהיה כאן משעמם אני ילך לשם.. פורים שמח לכם.

ברוך הבא. לשאלתך אם ישעמם לך פה

אז זה פשוט אתה עושה חיפוש פורומים חרדים וכל פורום שקשור לחרדים מופיע שם בהצלחה

ברוך הבא

אם אתה לא מחזיק פון כשר כל השנה אז לא חבל על החודש וחצי הזה ? אתה נשמע בחור טוב אז חבל סתם שתיפול לא? בכול מקרה תצליח מה שלא תעשה!

נר לפי

New member
אני לא רואה בזה בעיה

מכשיר לא כשר לא לכול אחד הוא מזיק, אך אני לא ילך לריב ע``ז עם הראש ישיבה שלי, והלוואי שהוא היה מתאפשר לי תמיד להחזיק כזה מכשיר.

כל בחור/ בחורה.

אומר כמוך אין בזה בעיה לי זה לא יזיק וכל המשפטים הללו ובסוף כמעט כולם נופלים מזה. אתה יכול לשאול את החברה כאן. אני עדין לא מכיר אחד שהנט חיזק אותו אם יש אחד כזה בבקשה שירים יד. אבל שוב אני מאחל לך המון הצלחה אחי.

צודק אני בנט כבר שנתיים כך

שאני כבר עמוק בפנים אבל אתה חדש אז עדיף לך לא להיכנס לזה יש מבין?

נר לפי

New member
אז תדע

א. גם אם אתה כאן שנתיים אפשר לפרוש, בנאדם חייב לחיות במוגבלות, ההבדל בינך לבהמה, שבהמה חיה בלי גבולות, אוכלת מה שיש, שותה מה שיש, וכו` אתה צריך להגביל את עצמך ואם זה מזיק לפרוש מיד. ב. אני גולש רק במקומות שמשתייכים לציבור החרדי, ולכן אין לי סימניה של גוגל וכו` אני יודע שצריך גבולות. וכמובן אני כאן עד ר``ח אייר שאז מתחיל זמן חדש בישיבה שלי.

אני מבין שאתה

בחור בוגר אבל גם הצלנו החרדים בנט לא הכל כשר אני אומר לך שכל אחד שנכנס הוא אומר שזה רק לחרדים הבעיה שגם הצלנו יש דברים לא טובים אני לא צריך לפרט די לחכימה...

זה ממכר כמו סיגריה

ואני כבר שנתיים בנט אני מעשן שנתיים אתה חדש אז אני אומר לך אל תתחיל שלא תיתמכר אוקיי.

למעלה