שלום לכם חברים.

שלום לכם חברים.

בתור צופה ומביט קבוע, ואף דולה ומשקה מן הניגונים, רציתי לברר, פעמים שאתם מורידים לנו שירים, אך דא עקא, והם בנויים בצורת קובץ שא"א לשמוע ממנו, אולי נדע פעם אחת, איך ממירים לקובץ נגינה? ובהזדמנות זו, מי שכבר מוריד ניגון, שיוריד אותו ישירות בצורת קובץ נגינה, ולא קובץ רגיל. הובנתי כראוי?..מקווה. בהצלחה לכולכם.

אם הבנתי אותך נכון ?../images/Emo4.gif

רוב השירים המועלים כאן הם בתצורת, "ריל פלייאר" תוכל לעשות שימוש בקישור המצורף. גם תשובתי לאריאלה משמשת תשובה, חלקית, למגבלות, של העלאת קבצים באינטרנט. אם זו אכן הבעיה, שלך, זו תשובה חלקית. אם, לא היתה לך התוכנה. לאחר שתטעין אותה, אסביר לך כיצד להשתמש בה. בהצלחה.

פראזניק

New member
א ו-ב

א. "ואנגלית היא השפה הזרה לי" משמע מדבריך ששפות אחרות אתה מכיר. אולי תלמד אותי מנדרינית?
ב. כנס לקישור שהביא בן אהרן, בצד ימין למטה יש קישור ("לינק" בשפה הזרה לך... הוא מסומן בעיגול שחור בתמונה המצורפת) תלחץ עליו. יפתח מסך קטן ובו שוב לינק תלחץ עליו והאיידס (ADSL) שלך יתחיל למשוך נתונים מהשרת שלהם. אחר כך תתקין (וכאן זה כבר יותק קשה להסביר, כי זה כמה שלבים. תעקוב ותראה, אני סומך על אחד מ"בחירי" שידע להסתדר...)

ועליך אמרו "אין כמוך"

ידידי רבי פראזניק...עשיתי לי את היום..(הלילה) מוטב אקרא פסיכי בהודעה זו, ולא אקרא "בחירי" בהודעה אחרת. בעל תשובה אנוכי, אה?

ואם בעל תשובה אז מה?

אצלי "בחירי אנ"ש" זה נמדד בצורה שונה.תמימות ופשיטות יש? זה הכי חשוב:)) נחון ר´ פראזניק?

פראזניק

New member
אויש, איש, לא לזה הוא התכוון../images/Emo13.gif

הוא התכוון ל"בחירי" אחרים. וכוונתו הייתה, שברגע שהוא אומר "מוטב אקרא כסיל ולא בחירי" הוא בעל תשובה לענין זה. בענין זה, עיין, ר´ איש פשוט, במשהו שאולי אעלה בקרוב ל"בחדרי"...

ועליך אמרו "אין כמוך"

ידידי רבי פראזניק...עשיתי לי את היום..(הלילה) מוטב אקרא פסיכי בהודעה זו, ולא אקרא "בחירי" בהודעה אחרת. בעל תשובה אנוכי, אה?

למעלה