שלום לכם חברים!

שלום לכם חברים!

אני צריך עזרה לא יודע אם יש עוד מישהו עם הבעיה שלי, יש לי בעיה מאד גדולה, אני מאד נלחץ מאנשים, כך שאני לא מסוגל ליצור קשרים עם אנשים במידה קיצונית, כתוצאה מזה אין לי שום חבר נורמלי (כן אתם שומעים טוב, שום חבר) אני מה זה מבואס מזה, אין לי עם מי לדבר לצאת וכד´, אפילו לא עם המשפחה, אין לי ממש כלום בחיים, אני ממש לבד בודד בעולם, אין לכם מושג כמה משעמם לי בחיים, אין לי כלום, אני כל כך רוצה חברים, לא צריך הרבה אפילו כמה מעטים, אבל גם לזה אני לא מסוגל , אני מתחיל לדבר עם מישהו ואני נלחץ מאד איך לדבר וכד´ כתוצאה מזה אני בורח מכולם, ואני ממש בודד בעולם, אני בטוח שאין עוד כמוני בעולם, אבל אולי בכל זאת מישהו מוכן לי לעזור ולהגיד לי עצה איך להשתחרר מהלחצים האלו ולהרגיש חופשי לעשות מה שבא לי ולא לנסות להשתוות לאנשים, ולחשוב שאני מוזר וכד´. פליז תעזרו לי אני ממש מיואש מהחיים שלי, ולא לדבר על חַבֶרַה שלא היה לי אף פעם למרות שאני בגיל 25 בערך, ולא עשיתי סקס אם אף בחורה בעולם (כן כמו שאתם שומעים) לא יוצרא למסיבות ולשאר בילויים, אני תקוע כל הזמן בבית לבד אני לא גר עם המשפחה או חברים. תעזרו לי בבקשה איך לצאת מהתקיעות הזאת - בבבבבבקקקשה!!! תעזרו, אני על סף היאוש!!!!!! אני לא מאמין שתוכלו לעזור - אז בעצם אל תנסו לעזור, אני יגמור כבר ככה את החיים
אני כל כך עצוב וכועס על עצמי ועל אבא שלי הארור שיש לו את אותו בעיה ואין לו שום חברים, וכל הזמן הרביץ לי במקום את עצמו, בא לי להרוג אותו חי ולאכול את בשרו (אופס! איך אני מדבר?) אני כבר לא יודע מה קורה איתי. האם יש פתתתתרררווןןן???????? תגידו כבר לפני שאני מתאבד! נו תגידו אני לא מאמין שיש משהו. כמה עוד אפשר לנסות???? כמה????

ט ש י

New member
לעדיין מחפש חיים היקר

ראשית בל להילחץ מהקושי שלך להתחבר בצורה מהירה לאנשים. פיתוח קשרים חברתיים נתקלים בקושי רב אצל חלק לא מבוטל מהאוכלוסייה. שנית,טענת שאינך מסוגל ליצור קשרים עם אנשים במידה קיצונית, לכן, נסה להתחבר עם אנשים בצורה פשוטה שעל פניה נראית רגילה. תמיד תדע שיש עוד רבים אחרים שלא יבחלו באף אמצעי על מנת לפתח קשרים הדדיים עם הזולת. נסה לדבר אל משפחתך ולקרב אותה אליך גם אם בדרך קשה ולפתח בכל הזדמנות שהיא קשרים חברתיים ( פאבים, מועדונים, מסיבות, בתי קפה) אפילו בהגיעך בגפך. הנני סבורה שרבים ורבות יגשו אליך על מנת למצוא את קרבתך. השתדל לחוש נוח ושלם יותר עם הסביבה, הרי כולנו מטבענו דומים, בעלי אותם מטרות בחיים (הרמוניה, הגשמת שאיפות), הצורך להתחבר אל אנשים הוא טבעי, לכן תן לחוש זה להוליך אותך בכל עת ואל תמנע ממנו לעשות כך. שיהיה לך המון
, קח את החיים בקלות, ועם הזמן, במקומות תעסוקה, בלימודים, אצל שכנים, משפחה קרובה -רחוקה, מקומות בילוי ועוד תמצא את האנשים הנכונים איתם תבלה ואת החברים הכי טובים !
מיטל

תודה רבה על התגובה

והאמת מאז שהתחלתי לעבוד על זה התקדמתי המון, אבל זה הולך כל כך איטי רצח! ויש לי בעיה שאני לא רוצה שיראו אותי כמסכן ויבואו לעזור לי ויענו לקרב אותי. לכן אני מעדיף לברוח ולהראות כאילו אני לא צריך קירבה...

ט ש י

New member
תגובה

אני מבינה שאתה לא מעוניין ברחמים מצד גורם כלשהו. אך אף אחד לא יפנה אליך מתוך רחמים ( "שיראו אותי כמסכן"), אלא משום שהוא באמת מעוניין ותו לא. אני שמחה שהתחלת לעבוד על זה, זה רק מראה את הנכונות שלך להתיידד עם אחרים. אל תצפה מקשרים ראשוניים יותר מידי, כלומר לא כל סוג של קשר חייב להיות חזק, אלא העיקר שהוא יהיה הדדי, לכן, התחל בקשרים פשוטים שבמהלכם יובילו, בין אם כן ובין אם לא לקשרים חזקים וספציפיים יותר אם כל אדם שהוא. כאשר אתה מתיידד עם אדם כלשהו אל תתאמץ יותר מידי,תהיה עצמיך, אל תברח, נסה למצוא תחומי עניין משותפים (נשים, מאכלים, מוסיקה, סרטים ואף מזג האויר), ובעת שהקשר ייהפך לחזק יותר אתה כבר תדע, לכן, חשוב שאתה תיזום, למרות ועל אף שהנני בטוחה שאחרים יזמו גם כן. אז שוב בהצלחה!!!
ומקווה לשמוע התקדמויות
מיטל

נכון זה הבעיה שלי

שאני תמיד חושש אולי אני לא מדבר על מספיק נושאים או על נושאים מענינים ואני נלחץ לדבר סתם, ואז זה לא יוצא לי טוב (כך אני מרגיש לפחות) כי זה לא יוצא לי מטבעיות שאני באמת רוצה לדבר על זה, רק מתוך לחץ לא להפסיד את החבר הזה, ובגלל זה אני מעדיף לא לפגוש אותו שוב ולצאת מכל הכאב ראש הזה. אתה אומר שצריך להתחיל אפילו עם קצת, אבל אז אני מפחד שההוא יברח לי ויחשוב עלי שאני איש משעמם שאפשר לדבר איתי רק על מזג אוויר :) :(

ט ש י

New member
תגובה2

היי לך! קודם כל אני בת. דבר שני, למה אתה חושב שאנשים שתתחיל לפתח עימם קשרים חברתיים יחשבו שאתה איש משעמם??! אני יכולה לאמר לך בפירוש שאתה לא משעמם לפי מה שכתבת כאן, עובדה שאני מצליחה לדבר איתך כאן ללא כל קושי, ואין הבדל בין צ´אט לדיאלוג רגיל בינך לאחרים. אני בטוחה שעם קצת מאמץ מהצד שלך ומהצד השני תוכלו להגיע לנושאים משותפים ומעניינים כאחד! מערכת יחסים בין שני אנשים ויותר דורשת שיתוף פעולה בין כל הצדדים, לא רק מהצד שלך ובטח זוהי לא הבעיה שלך. אז שוב ב-ה-צ-ל-ח-ה יישר כוח
מיטל

גרא.

New member
אני מבין שאתה מבואס,מיואש,מדוכא

ומה לא,מחוסר ההצלחה החברתית שלך..זה מובן.מה שאיני יכול ואיני מוכן לקבל זה את התוקפנות שלך כלפי עצמך,קל וחומר כלפי אביך,גם אם אתה מאשים אותו בכל מה שקורה לך..נכון שאתה חש מבודד,ללא חברים,ללא חברה,עדיין בתול,לא ברור אם אתה עובד..אבל זהו מצב זמני שנקלעת אליו,כמו רבים אחרים..ויש מוצא..עצם הפנייה שלך כאן לפורום בגילוי לב,בסגנון המיוחד שלך,מבטאת את רצונך לשינוי..כמעט תמיד כשנמצאים בתחתית הבור,כפי שאתה כנראה מרגיש, אין לאן ללכת,אלא למעלה..וזה מה שמשתמע מדבריך.אתה רוצה להשתנות,אתה רוצה חיים אחרים,אתה כלל לא רוצה למות,אלא לחיות,ולעשות את כל הדברים שנחסכו ממך עד עתה..וברצון שלך יש גם את התקווה,גם את תחילת השינוי שאתה התחלת בו עם מכתבך לפורום.מאד אציתי שתקרא את תגובתי למירב מה-10.8.02 שעה 1625 ,בו התייחסתי והסברתי בקצרה מהי חרדה חברתית.מצורף לתגובתי שאלון.מלא אותו,ואחר חזור לכאן,וננסה להמשיך.

אני ממש מצטער

לא מצאתי את מה שכתבת, זה מאד נחוץ לי, אם תוכל לתת לי לינק ישיר להודעה שלך. אני רואה שהבנת אותי טוב ואני מעונין לקרוא מה שכתבת לגבי חרדה חברתית. תודה לך ולכל חברי הפורום

למעלה