שלום לכם חברים

שלום לכם חברים

בחור שנפגש עם בחורה לפני חצי שנה כמה פגישות והוריד לבסוף על שטויות . מאז הוא נפגש אם עוד הרבה והוא טוען שהוא מרגיש שמכיוון שהוא הוריד על שטויות אז יש מצב שהוא פספס בידים את זווגו בקיצור נקיפות מצפון זו המילה . מה אתם אומרים ? המשך יומנעים

יש בזה משו....

הוא מסכים עם זה שהוא הוריד על שטויות.... ויש מצב בו בנ"א יכול לפספס את הזיווג שלו... השאלה מה קורה עם אותה בחורה? האם היא התארסה/התחתנה?... אם עדיין לא, עצתי היא- שינסה להחזיר את זה שוב.....

קליט

New member
הקב``ה יקמבן לך משהו מתאים אחר

אולי משהו מתאים פחות . רצוי שתדע שהצלחתך בנישואין - תלוי מה שאתה תשקיע בנישואין, ופחות חשובה ההתאמה המלאה, או אישיותה המושלמת . יתכן והקב``ה סיבב את הראש שלך למשהו מוצלח יותר ?? יתכן והתיקון שלך היה לחיות עם אשה לא קלה, וכעת זה נחסך ממך . . . . חזק ואמץ !

קליט

New member
יש אומרים שכל אחד זוכה בזווגו ויהי

מה ! ויש אומרים שההכרזה של ``בת פלוני לפלוני`` ניתנת לשינוי, במיוחד אם אחד מהם עלה ונתעלה, או התקלקל ח``ו . ויש בזה דעות שונות, ראה בספר ``שידוכים וזווגים`` (נדמה לי שזה שם הספר) בהוצאת ``פלדהיים`` הדן בנושא .

kiss 18

New member
לנסות לדבר, וליצור

קשר עם מי שהציע את ההצעה על הבחורה... ולבדוק את העיניין אם ניתן לעשות פגישה נוספת. כדאי באמת לעשות זאת, ולא, תרגיש הרגשת החמצה כלשהי. בהצלחה, והמשך יום נעים גם לך!

היי

הוא אומר שהיא בחורה טובה הכל וכו וכו ולדעתו אין פסול בבחורה וזה התפוצץ על דבר חיצוני שזה שטות בעצם ולכן יש לו מצפון בעניין . ה יעזור . עכפ תודה היועצת קייסי .

קליט

New member
לא סתם יועצת !

יועצת בכירה במשרד שר-האוצר לעניני אסטרטגיה ופרוייקטים לאומיים ותכנון יעדים ותשתיות אנטיבקטריאליות אקוסטיות מפותחות למשעי ושות` ! . . . וכלכלנית-על במרתפי בנק-ישראל השמורים והמבוצרים בע``מ ! . . . . .

שם דבר

New member
אם בזמנו שקלת את הענין ברצינות

ואח``כ הורדת אותה, אז אתה אמור להיות שלם עם עצמך כי לא יכולת להתנהג אחרת ! * אני לא בטוח שהורדת על שטויות, יתכן ואילו דברים חשובים שכן כדאי לך לעמוד עליהם, כי אני נוטה להחשיב את החלטתך שקבלת בזמנו .

שם דבר

New member
אם בזמנו שקלת את הענין ברצינות

ואח``כ הורדת אותה, אז אתה אמור להיות שלם עם עצמך כי לא יכולת להתנהג אחרת ! * אני לא בטוח שהורדת על שטויות, יתכן ואילו דברים חשובים שכן כדאי לך לעמוד עליהם, כי אני נוטה להחשיב את החלטתך שקבלת בזמנו .

למעלה