שלום לכם חבריי

שלום לכם חבריי

חבריי הפורום,חברים חבריי הארגון ושאר אנשים.. זוכרים אז לפניי שבוע בערך.. שכתבתי שהיהה בחירות בכיתתי לתפקיד נציג במועצת התלמידים מטעם הכיתה במועצת התלמידם של בית סיפרי וכתבתי לכם שהפסדתי ממש בהפרש של קול אחד וממש הצתערתי על זה? אז ככה (והייתה לי תחושת בטן שזה מה שיקרה) אותה נציגה או שני נציגים שנבחרו פשוט מהר מאוד תוך שבוע בערך הודיעו שהם לא רוצים תתפקיד הזה והינה מלפני שבוע נכנסתי לתפקיד הזה.. אז יש לי כמה בקשות אלייכם 1. אשמח לקבל מכלכם עצות ועזרה כמה שיותר !! לגביי מועצות התלמידם וכו.. איפה אני יכול למצוא מיידע מורחב יותר לגביי מועצות התלמידים ועל הנוער וכו...? כי למען הגילוי הנאות אייננני מבין כמעט בגרוש בדברים האלו.. 2. מה כדיי לי לעשות עכשיו לאיזה תפקיד יש באפשרותי להתמודד במועצות וכו..? 3. ולדבר אולי הכי חשוב מה אני בתור חבר מועצת התלמידים בבית ספר ואני מקווה בעתיד בעירי (נתניה) או במקומות אחרים מה אני אמור לעשות למען תלמידי כיתתי או הבית ספר? מה כידיי לעשות ולהבדיל אלף אלפיי הבדלות מה אני בתור חבר מועצת תלמידים שחבר גם בארגון התלמידים אמור לעשות?! לצרף את כולם לארגון התלמידים?! לספר להם על הארגון? לעשות כמו בתל אביב שבהצבעה אחת הוחלט שכל המועצה שמה עוברת כאחד לארגון התלמדים? דואר האלקטרוני שלי [email protected] מסנגר [email protected]

babykeren

New member
היי... כנס...

אני נציגה במועצות התלמידים והנוער... מוזמן ליצור איתי קשר בנוגע לכל שאלה... המייל שלי: [email protected] שיהיה לך יום נפלא קרן

למעלה