שלום לכם-ושאלה.

sshoshan

New member
שלום לכם-ושאלה.

הבת שלי,בת 12,מתלוננת לאחרונה על הבזקי כאבים ברקות.זה נמשך כמה דקות ועובר. לדעת הרופא מדובר בסוג של מיגרנה. אין אני מעוניינת בתרופות.האם יש לרפלכסולוגיה מענה למין תופעה שכזאת? אשמח להתייחסות שכן איני בקיאה כלל בנושא זה. תודה.

*g99

New member
השערה,

לפי מה שאני יודעת,מיגרנה זוהי מחלה לא נעימה,זה לא נראה לי מה שיש לבת שלך..לדעתי הרופא הטעה אותך,הוא התכוון לסוג של כאב ראש שמופיע במצבי לחץ ומתח.רבים קוראים לזה מיגרנה אך זה כלל לא זה. אני מניחה שהבת שלך בתקופת לחץ,גיל ההתבגרות,בנים,מבחנים,הורים וכ"ו. יכול להיות שזה גם חוסר שתיה או התאפקות לשרותים (כן,כן..זה קורה). סביר להניח שזו תקופת הלחץ. בזמן "התקף" שכזה (מניסיון שהיה לי שנים),צריך חושך,שקט ומים קרים על המצח (מגבת רטובה). הרפלקסולוגיה יכולה להקל על מצבים שכאלה. בהצלחה.

sshoshan

New member
מה את אומרת?לא חשבץת על כך

כיוון שזה מגיח גם בעיצומן של פעילויות פנאי שלה,למשל באמצע מסיבה.תודה.יש לי כבר כתובת.

*g99

New member
אמצע מסיבה,לך זה ניראה פנאי

לך ולנו המבוגרים יותר זה יראה פנאי,אך היא צריכה להרשים את החברות ו...הבנים.היא צריכה להראות הכי טוב,להגיד את הדברים הנכונים,בזמן הנכון ובמקום הנכון ו..לאדם הנכון... מסובך להיות נערה לא? בעצם גם אנחנו חווים דברים כאלו לא?
אני מקווה שעזרתי במשהו.. בהצלחה

sshoshan

New member
מה שקצת מפחיד זה שהיא לא סבלה

מהתופעה אף פעם,ופתאום היא מתלוננת.גם במסיבות קודמות שהיו,למשל-בת המצווה שלה עצמה-כלום. אני מאד מקווה שאכן יימצא הפתרון.קבעתי לה תור ליום רביעי הבא. חשבתי לי היום שאולי זה יכול להיות קשור לשוקולד שהיא אוכלת לאורך היום.

*g99

New member
לי למשל הופיעו הכאבים לראשונה

בתקופת הבגרויות,בנוסף הייתי זוללת שוקולד בתרוץ שזה נותן אנרגיה וריכוז במבחנים. שוקולד בהחלט מוסיף לכאבי ראש מסוג זה. אני מקווה שימצא פיתרון פשוט ובהקדם. אשמך אם תעדכני אותנו בפורום. בהצלחה

*g99

New member
תודה,והכבוד בראש ובראשונה לאורלי

המנהלת שעושה עבודה טובה ולמשתתפים שמשתפים פעולה

avorly

New member
sshoshan, ברוך הבא בצל פורומינו

הבזקים של כאבים ברקות יכולים להיות אמנם של מיגרנות, אך לא תמיד ולא רק. שאלה לי- האם ביתך כבר קיבלה ווסת? בכל מקרה, נראה לי שטיפול רפלקסולוגי מאוד יכול לעזור, כיוון שאצל ילדים במיוחד טיפולים אלה עובדים מהר.
אנא עדכן אותנו בהמשך.

sshoshan

New member
|בלוהאמת שאני אמא,לא אבא.......אכן,

הילדה קיבלה כבר מחזור בשנה שעברה.היא בת 12 וחצי,בריאה וחיונית.היום,למשל,ביקשתי שתתמקד אז היא אמרה,פתאום,שזה קורה במעבר חד של תנועה.משכיבה לישיבה ודומיו.היא התחילה השנה חוג מחול אינטנסיבי של 5 ש"ש כך שאולי גם החוג תורם להבזקים.

avorly

New member
sshoshan,

שחשבתי שאת אבא ..... קורה ...... שווה לבדוק רמות סוכר. ושוב- טיפול רפלקסולוגי מאוד יכול להועיל, לפחות לעזור בסיבה לכל הבעיה.

למעלה