שלום לכם ולכן...

שלום לכם ולכן...

עכשיו גיליתי את הפורום הזה- אחלה פורום! אני לא מתמצאת יינות וכאלה-סתם אוהבת לשתות, אבל יש לי כמה שאלות... 1) רעיון לקוקטייל עם "שייקר" אננס וקוקוס. זה פשוט שורש שיוסיפו לו אלכוהול :) 2) מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המשקה "טוויסט"... זה על אותו עיקרון של "בריזר" רק שלהם יש בטעם פינה קולדה וזה פשוט מעולה אבל המקום היחידי שראיתי את זה זה באילת ואני מהמרכז :( 3) אם מישהו כאן מכיר חנות למשקאות זולה (אבל טובה) בראשון לציון או רחובות. בשביל מסיבת גיוס תודה רבה מראש!

MidNight Flame

New member
ראשל"צית כמוני? אין שום בעיה! ../images/Emo13.gif

יש לך חנות אחלה מול היקב וני כמעט בטוח שיש שם טויסט! קוקוס ואננס - מאוחר מידי, המציאו כבר למיטב זיכרוני. ולסיכום - ברוכה הבאה!

screwdelulu

New member
אננס וקוקוס

מידנייט צודק והנה המתכון: מנה של השייקר קוקוס אננס מנה וודקה (עדיף וודקה מלון של קגלביץ') שתי מנות מיץ אגסים

MidNight Flame

New member
נשמע אקזוטי - איך זה נקרא?

מה זה בדיוק השייקר קוקוס אננס ואיפה לעזאזל קיים מיץ אגסים?

screwdelulu

New member
מיץ אגסים

ראיתי כבר שני סוגים בסופר, אחד של סיידר הגליל ועוד שאני לא זוכר של מי הוא... את הקוקטייל שרשמתי שם אני המצאתי ולכן בינתיים אין לו שם, אם תמצא משהו נחמד, אמור לי בבקשה...

MidNight Flame

New member
אהההה איזה אידיוט אני ../images/Emo13.gif

עכשיו אני קולט רק... עזוב יש לי חום (תירוצים
) המממ... תאמת אני לא מת על קוקטיילים מבוססי וודקה ומיץ (מלבד קפריישקה של מיימיסוקפריישקה משופרת שלי)

screwdelulu

New member
אני דווקא

הכי אוהב את אלו שהם על בסיס וודקה, ודי סולד מג'ין. רום עוד איכשהו, בשילוב הנכון - יכול לצאת נחמד. אבל לגבי שניהם, עוד לא עשיתי היכרות מספיק ארוכה איתם ולכן אל תקחו ללב. ולסיכום: יין ישמח לבב אנוש, ווודקה פי שלוש (במיוחד אם זה אבסולוט). ו...ערב טוב שיהיה לכם

MidNight Flame

New member
אתה מכיר את המתכון ל...

לקפריישקה המשופרת שלי? אם לא רק תגיד ותזכה למשקה על בסיס וודקה וקצת רום לבן הכי שולט שיש! מבחינתי זה משקה הבית.

למעלה