שלום לכם . וואו . סוף סוף פורום

שלום לכם . וואו . סוף סוף פורום

לאוהבי הנוסטלגיה של ההאבקות . פעם היה כייף לראות . היום כבר התרחקתי מזה והפעם האחרונה שראיתי תוכנית האבקות היתה לפני כחצי שנה ויש הרבה סיבות לכך . אולי פעם יצא לי להסביר אותם . בואו נראה כמה ממכם באמת "זקנים " מי היה הראשון שניצח את אחד הואן אריקים (זוכרים איזה ? ) ע"י התנועה המפורסמת שלהם : דה איירן קלו . נ.ב. לחולוני : אתה טועה חביבי . זהו אותו אנדרטייקר המיתולוגי . הפעם היחידה שמישהו אחר שיחק את הטייקר היתה בקרב בין טייקר לטייקר (כן כן ) לאחר שפול בייר "החזיר" אותו מהמתים להילחם נגד הטייקר הרע שהביא דיביאסי .

deathcaster

New member
לרונן

אני חושב שזה היה קילר קאהן עם אותה תפיסת ברזל אבל אני לא בטוח לכולם : שמו של המלווה של אנדרטייקר הוא לא פול בר אלא פול ברר pole bearer שפירושו - נושא המטה שמו נובע כי בהופעות הראשונות שלו הוא נשא את המוט ואת אותו כד מפורסם שמו האמיתי הוא ביל מודי ורונן אתה יכול לזכור את פול בר בתור פרסיבל פרינגל ה-3 הבלונדיני מההאבקות בטלוויזית המזרח התיכון

rshamir

New member
זוהר, אחי

אתה יודע שאני לעולם לא אוותר על האפשרות לתקן אותך. למרות המשמעות הכפולה בשם שלו, שמו של המלווה של האנדרטייקר מאויית באופן רשמי, ע"י ה-WWF: Paul Bearer. תבדוק בקישורים המצורפים.

deathcaster

New member
לרפי אחי

כמו שאתה מתקן אותי גם אני אתקן אותך כמו שתיקנתי אותך בפורום האמיתי ולא במיץ התפוזים הזה pole bearer היה שמו שנכנס לWWF לאחר זמן מה זה השתנה לPAUL וכן ראפמן אני נולדתי באוגוסט

למעלה