שלום לכם..,דואליסטים ודואליסטיות..

שלום לכם..,דואליסטים ודואליסטיות..

כפי שבוודאי שמתם לב..,אני חדש בין הנוכחים פה.. ומאחר ואני רואה שיש פה חבר'ה מעולה..,אין כל ספק שאשאר פה.. ועוד דבר..,מישהו פה משחק ב Yugi oH-Online? אם כן..,אז לאיזה רמה הוא הספיק להגיע..? אני ברמה השמינית..,שזו בעצם הרמה הכי גבוהה שאליה אפשר להגיע במשחק הזה.. תודה.. Dark-Magician

אם אתם כבר פותחים נושא חדש..,

ומאחר ואינכם הגבתם להודעתי..,אז אני משער שככה אתם מקבלים אורחים.. או שאינכם נמצאים..,או שמא..,רובכם לפחות.. מקווה שתגיבו.. Dark-Magician

impale

New member
אני כאן!

בן אדם אתה נכס! צור איתי קשר במסנגר [email protected] בכל מקרה הרוב עסוקים בכל מקרה אני מכיר את אלוף הארץ האחרון (והוא משחק גם באונליין ^^ לא דע מה הרמה שלו שם....) תתחבר-נדבר =)

ברוך הבא. ../images/Emo140.gif

אני לא משחקת במשחק [אולי אתחיל כשיגיע לי המחשב החדש
] שהזכרת. המ, אם אתה רוצה אתה מוזמן לסקר אותו בהרחבה, ואני אוסיף למאמרים - במדה וזה יהיה מוצלח. אנחנו לא נמצאים בפורום 24 שעות ביממה, אז קצת סבלנות. ^^~ מה שבטוח - אנחנו שמחים לקבל קורבנות חדשים לפורום.
ומה אורחים, אתה משתקע כאן החל מרגע זה.
אגב, איך הגעת אל הפורום? חיפוש בגוגל? אני מעוניינת לדעת, כי שמתי לב שאתה חדש בתפוז (או שזה כינוי חדש שלך ואתה לא?). שהות ושתלבות מהנה~!

impale

New member
יסמין

למה שלא תשחקי במשחק האמיתי :X? אגב במאי יוצא בוסטר הרסני טיפ טיפונת לא מאוזן . ><"

אשמח לעשות דיון מלא על המשחק..,

כמו שעשיתי בשאר פורומים ששהיתי בהם.., ברגע..שאחזור,להת' לכם..

למעלה