שלום לכם בנות

shayyהיחיד

New member
שלום לכם בנות

אם ממש בא לכם מה גבר רוצה אז אני אלמד אותכן את מהות הענינים.....

tokit

New member
קודם כל אני אישית רוצה

שהוא יכתוב ללא שגיאות כתיב ותחביר, אבל זו סטיה פרטית שלי..

דווקא יחסית קריא וסביר,הבחור

ובלי ה'אני ילמד' אתכם הצורם. אשרי עניי הדעת, כי להם מלכות שמיים

tokit

New member
סביר בהחלט, אבל אני מצפה שיפנה

לקהל הנשים בגוף שלישי רבים נקבה ולא זכר.. מה כבר ביקשתי?? אה.. וגם "אותכן" צ"ל "אתכן" ולא.. אני לא מורה ללשון..

היי

אם את רוצה מישהו שיקבל את זה שאת לא מבשלת, את צריכה להתחיל ולהתפשר. האירוניה היא, שאותם אלו שלא אכפת להם מכך שהנכונות היחידה שלך להתקרב למטבח היא כדי לאכול את התוצרים, הם גם אלו שעל פי רוב יודעים לאיית ולכתוב כראוי. גם כן פשרות. שום דבר לא הוגן.

tokit

New member
צודק..

אולי לכן אין לי שום מוטיבציה ללמוד. אגב.. אני גם לא דורשת מבן זוגי לבשל. להיפך, זה רק מלכלך לי את המטבח..

tokit

New member
בערך..

הוא אוכל צהריים בעבודה, ואני חיה על מנות חמות, פריכיות אורז, מעט פירות, יוגורטים וסלטים.. כשבא לו הוא מבשל, אפילו מצוין.. בחג המולד הוא התעקש שאני אכין משהו, אז הרמתי טלפון לאמא שלי, והיא אמרה לי ב-ד-י-ו-ק מה לעשות. יצא לא רע..

../images/Emo6.gif מישהו מוציא כאן שם רע

לשכבות סוציו - תרבותיות מסוימות ?

פטושקי

New member
לא יפה

אחרי שסלחנו לך על בערותך בפרקטיקת הקולינריה, לא תסלחי על אי אילו שגיאות כתיב/תחביר איזוטריות?

tokit

New member
זהו, שלא..

תלוי מה מקור השגיאות. אם המדובר בעולה חדש או דיסלקט.. יש טעויות שיהיו בהחלט סבירות והגיוניות. לגבי כל השאר, אני מאמינה שיש התאמה כלשהי בין הכתיבה לבין האינטיליגנציה. וזהו מדד שעליו אני לא ממש מוכנה להתפשר.

פטושקי

New member
קחי מעט אוויר tokit...

אני בהחלט מצדד במסקנותיך (במיוחד כשהם מנומקים היטב...) אך מסופקני אם היה זה מן הראוי (והחכמה) להיות כה ישירה ובוטה בהצגת פגמיו של אדם בפרהסיה?

פטושקי

New member
תיקון...

אני בהחלט מצדד במסקנותיך (במיוחד כשהן מנומקות היטב...) אך מסופקני אם היה זה מן הראוי (והחכמה) להיות כה ישירה ובוטה בהצגת פגמיו של אדם בפרהסיה?
מענין כמה שמו לב לכך...

tokit

New member
אני שמתי לב, מיד..

אתה צודק, אולי הייתי קצת לא פוליטיקלי קורקט וקצת בוטה. אולי הייתי צריכה להוסיף איזה אייקון של סמיילי. אין בי שום רוע.. אנשים שכותבים הודעות עילגות מוציאים ממני את מעט הציניות שיש בי..

פטושקי

New member
הפעם דווקא חשתי חמלה...

למרות שלא פעם גם אני חוטא בשליפה מהירה וארסית משהו, ולאחר מכן, מצטער ומבקש
...

למעלה